merhaba arkadaşlar bir laptop satın alacağım dayım için.şimdi kendisi otomasyon okuyor?geçenlerde aradı bana bi laptop lazım dedi bana 1200-1300 tl civarlarında bi laptop lazım.otomasyon programı kullanacak 3 gb ram yeter sanırım.bana laptop tavsiyesinde bulunursanız memnun olurum.cevaplarınızı bekliyorum 3 gün vaktim var.
samsung R522 gayet de iyi bir notebook , şüphelenme ; her kullanan memnun.
katılıyorum...
önerdiğiniz samsunglar stokta yok.benim buldugum model otomasyon programı yazmak için uygunmudur. 2 ci mesajımda yukarda bi bakarsanız memnun olurum.2 günüm kaldı karar vermem lazım.
Yukarıda yazdığın hp , r522 nin yanına yaklaşamaz.... İşini görecektir.
Kdv dahil : 1.352,06 TL ? çok pahalı. hp model yada en üste bi model daha verdim toshiba o nasıldır?ayrıca pcdepo kredi kartıyla alınca kimlik fotokopisi kart extresi gibi belgeleri istiyormuş hala böyle mi.ayrıca jason ilgin için tşkr.
quote:
Orijinalden alıntı: cool_style
Kdv dahil : 1.352,06 TL ? çok pahalı. hp model yada en üste bi model daha verdim toshiba o nasıldır?ayrıca pcdepo kredi kartıyla alınca kimlik fotokopisi kart extresi gibi belgeleri istiyormuş hala böyle mi.ayrıca jason ilgin için tşkr.
verdiğin hp toshiba samsungun yanına yaklaşamaz
fiyat olarak 1300 vermişsin zaten 50 daha koy al derim samsungu. samsung daki parçaların aynısını toshiba taksa 1900 - 2000 olur fiyatı
son olarak laptop ta markadan ziyade özelliklere bakılır
önerdiğiniz samsunglar stokta yok.benim buldugum model otomasyon programı yazmak için uygunmudur. 2 ci mesajımda yukarda bi bakarsanız memnun olurum.2 günüm kaldı karar vermem lazım.
Bu Sitede de var stok ta ... http://sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=1954&u=Samsung R522-XS08TR Özellikleri: İşlemci Tipi: Intel Core 2 Duo İşlemci Türü :Core 2 Duo P7350 2.0 Ghz - 3 Mb Bellek :4096 Mb Bellek Türü: DDR II 800 Maksimum Bellek: 4096 Mb Sabit Disk: 320 Gb Disk Dönüş Hızı :5400 Rpm Ekran Boyutu: 15.6" Ekran Çözünürlüğü :1366 x 768 Ekran Türü: LED HD Ekran Kartı Türü :Paylaşımsız Ekran Kartı :ATI Mobility Radeon HD 4650 - 1 Gb - DDR3 Optik Sürücü :DVD Rw Ses Kartı :MS Sound Uyumlu Ses Sistemi Ethernet :10/100/1000 Mbps Kablosuz Ağ: 802.11 b/g Bluetooth: Yok Kamera :Var Ağırlık :2.5 - 3 Kg İşletim Sistemi :Vista Home Basic Portlar: 4 x USB, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x RJ-11, 1 x RJ-45, 1 x Ses Çıkışı, 1 x Mikrofon Girişi,1 x E-Sata Çıkışı Kart Okuyucu: 3-in-1 (SD, SDHC, MMC), Express Card (54 mm) Pil Tipi :Li-Ion 6 cell Garanti :24 Ay
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme