Şimdi Ara

Netbook'larda HP'yi nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşime Netbook almayı planlıyoruz, istanbul bilişimde HP'lerin fiyatları uygun gibi, ama forumda pek yorum göremedim. Sizin yorumlarınız nasıl?

• aman diyeyim hocam! 2 arkadaşımın notebook'u vardı hp, ikisi de çok çekti.kasasında çatlamalar mı dersin, aşırı ısınma problemleri mi dersin, bataryada yanma mı yoksa adaptörde arıza mı dersin. 2 arkadaşım da bunlardan muzdarip olunca gördük ki tesadüfi değil bu durumlar.hp notebooklarının performansı iyi ama dış yüzey ve aksesuar bakımından çok kötü.bu durumun netbooklarda değişeceğini pek sanmam. en iyisi asus acer dell.hem sağlamlar hem de teknik destekleri iyi. samsung n150 netbooklara da bak derim. çok methediliyor.
  • @racaca bu bahsettiğin hp notebooklar mı? Yoksa ben başka bir bigisayar kullanıyorumda haberim mi yok?
  • iyidir hocam hpler.netbookların çoğu zaten aynıdır.
  • valla ben de hp netbook almayı düşünüyorum çok şık görünüyorlar her şeyden önce
  • http://www.vatanbilgisayar.com/hp-xc185ea-mini210-atom-n475-1.83ghz-2048mb-ddr3-160gb-10.1-1.3cam-bt-w7str/productdetails.aspx?I_ID=48703

bu modeli kampanya zamanında vatandan 600tl'ye almıştım. açıkçası netbook alırken performans konusunda çekincelerim vardı, beklediğimden çok daha iyi çıktı, hiç sorunsuz kullanıyorum.
  • dm1 aldım ;(su4100)
    ısınmdan kastınız ne bilmiyorum ama 720 p filmi vga kablo ile lcd tvye aktardığımda bile ısınmıyor, 1080p film olmadığı için denemedim.
    kasasındaki çatalamalar içinse daha 1 ay oldu zaman gösterir. Masanın üzerinden sert zemine düşürmedim daha :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei 'yi nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

@racaca bu bahsettiğin hp notebooklar mı? Yoksa ben başka bir bigisayar kullanıyorumda haberim mi yok?

iki arkadaşımın da başına geleni anlattım. markaları yanlış okumayacak kadar iyi görüyorum çok şükür. hp'nin performansına diyeceğim yok; ama dış yüzey çok sorun çıkarttı iki arkadaşımda da. tabi öte yandan elektronik biraz da şans işi
  • @racaca hp notebookları sormuyor netbookları soruyor

quote:

Orijinalden alıntı: grngck

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-xc185ea-mini210-atom-n475-1.83ghz-2048mb-ddr3-160gb-10.1-1.3cam-bt-w7str/productdetails.aspx?I_ID=48703

bu modeli kampanya zamanında vatandan 600tl'ye almıştım. açıkçası netbook alırken performans konusunda çekincelerim vardı, beklediğimden çok daha iyi çıktı, hiç sorunsuz kullanıyorum.

hp mini 210dan bende memnunum... şöyle söyliyim bundaki touchpadı hiç bir pcde görmedim ben... iphone tarzı sadece parmak algılayan, multi ve oldukça geniş bi tohcpadı var ayrıca klavyeside çok rahat

bimeksten %40 indirimli 506 tlye almıştım... f/p süper ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms3rtek -- 1 Aralık 2010; 18:56:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

@racaca hp notebookları sormuyor netbookları soruyor

arkadaşım, ben de notebooklarda böyle sorunlar gördüm, netbookların da çok farklı olmayacağını düşündüğümü söyledim zaten.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem095 -- 10 Şubat 2012; 23:09:29 >
  • 1.5 yıldır hp notebook(pavilion dv5 1255-et) kullanıyorum şu ana kadar hiç tamire göndermedim hiç bir arızasını da görmedim.aşırı ısınıyor ve pili pek gitmiyor onun dışında gayet memnunum.
  • Bende şunu merak ediyorum ya Kasası nasıl çatlıyor Netbook mu kullanıyorsunuz Araba mı kullanıyorsunuz ? Fırlatmıyorsunuz ya oldugu yerde duruyor nasıl dış kasasında bu kadar sorun çıkarabiliyorsunuz altı üstü küçücük bilgisayar yani :)
  • hp fiyat avantajı büyük oranda olmadığı sürece bence tercih edilmemesi gereken bir marka, istisnalar var doğru ama çoğunlukla hp ürünleri en sonunda insanı krize sokup kendini parçalattıran ürünler
  • hp netbookları iyi biliriz bende de var gayet hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: QUARESMA | 1903

Bende şunu merak ediyorum ya Kasası nasıl çatlıyor Netbook mu kullanıyorsunuz Araba mı kullanıyorsunuz ? Fırlatmıyorsunuz ya oldugu yerde duruyor nasıl dış kasasında bu kadar sorun çıkarabiliyorsunuz altı üstü küçücük bilgisayar yani :)

araçları düz duvara vurup bilmem euro ncap tan 5 yıldız aldı olayına çevirmek mobil cihazlar için ne denli objektif bir kıyaslama olabilir bende anlam veremiyorum. kusurlarımızı cihazları üretenlerden örtmesini istememeliyiz elbette. onun dışındaki teknik arızalar tabiki çok ayrı bir olay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.