Şimdi Ara

netbook mu notebook mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aranızda yeniyim. ilgi gösterirseniz sevinirim. ben notebook mu alsam netbook mu karar veremedim. fikriniz var mı? master yapıyorum sunumlar ve tez için kullanabilirim. aslında tezi yazacak bir masaüstüm bir de dizüstüm var. taşıması kolay olsun diye alacağım, marka belirtir msiniz?

• ikisi arasında kaldıysan sana ikisinin ortasında bi ürün tavsiye edeiyorum ozaman ne netbook kadar küçük nede notebook kadar büyk ve hantal orta kıvamında bi makine bi göz at

http://www.pcdepo.com/asp/product/68587/ASUS-EeePC-1201HA-Z520-2G-250G-12-1-W7Str-Siyah-
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga145

ikisi arasında kaldıysan sana ikisinin ortasında bi ürün tavsiye edeiyorum ozaman ne netbook kadar küçük nede notebook kadar büyk ve hantal orta kıvamında bi makine bi göz at

http://www.pcdepo.com/asp/product/68587/ASUS-EeePC-1201HA-Z520-2G-250G-12-1-W7Str-Siyah-

İşlemciye hiç bakmadın galiba , Z520 tırttır. Forumu bir süredir takip ediyorum saçma sapan öneriler yapıyorsun. Yukarıdaki netbookta internette dolaşırken bile sıkıntı yaşanır..

• taşıması kolay ve mobilite düşünüyorsun ama fiyat sınırın ne kadar???
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/packard-bell-dot-mr-u-tk100-intel-celeron-ulv-c743-13ghz-1gb-160gb-116-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750976&categoryId=98

bu ürünü taşınabilirlik açısından tavsiye ederim. biraz daha iyisi olan amd neo 1.6 lık modeller de var ama pil süreleri 2 saat civarı olduğu için celeron 1.3 ü tavsiye ederim. 5 saat normal kullanımda pili iadare ediyor. Ayrıca atom n450 işlemcili netbookumdan kat kat hızlı. 10 kat bile hızlı desem yeridir. Atom ile resmen ağlayacaktım yeri geldiğinde sinirden.

celeron 1.3 wind 7 puanı = 3.0
    amd neo 1.6 wind 7 puan = 3.4
    atom n450 wind 7 puan = 1.4 ( ya da 2 idi tam hatırlamıyorum)

ben 3 pc yi de kullandım. netbook lar ekran ve çözünürlük sebebiyle sana sıkıntı yaşatacaktır (10.1 ekrna boyutu ve 1024 x 600 çözünürlük)
    fakat 11.6 ve 12.1 ekran boyutlarında hiç sıkıntı yaşamadım ( 1366 x 768 çözünürlük)

amd istersen lenovo ve acer in 800 tl civarında modelleri var 11.6 ekran ile.
    yukarda verdiğim linkteki ürünün ise 2 gb ram 250 hdd li modeli de vardı ama bulamadım.
    Ayrıca bu ürünlerde HDMI da mevcut.

Gerisi size kalmış.

• sürekli yanınızda olacak ve sorun çıkartmayacak bir notebook istiyorsanız kesinlikle bu modeli öneririm.

http://www.vatanbilgisayar.com/dell-v1373-r23g-v1373-core2duo-su7300-1.3ghz-2gb-320gb-13.3--gma4500mhd-cam-w7proxp-pro/productdetails.aspx?I_ID=43794#divDigerResimler

6 saat kullanım süresi ideal bir ekran çözünürlüğü ve diğer markalarda olmayan servis hizmetiyle sürekli kullanabileceğiniz bir cihaz. bir sorun çıkması halinde türkiyenin her yerine3 gün içinde direkt eve veya ofise gelip sorunu hallediyorlar.

bu arada acer ın timelinex i de oldukça güzel hazırlanmış bir cihaz ama acer servisleri rezalet. her hangi bir arızada haftalarca geri dönmesini bekleyebilirsiniz. ondan kesinlikle tavsiye etmem. (benim laptopın pili tez tesliminden 2 ay önce iptal olmuştu. ayrıca nasıl bir tedarik sistemleri varsa türkiye de bataryası da yoktu. bu sebeplerden dolayı servise verememiştim.)

• teşekkür ederim bu gerçekten iyi. Fiyat aralığı soran arkadaşım bir bilgisayar için 3 000 e kadar çıkarım fakat dediğim gibi benim iyi bilgisayarlarım zaten var ben doktoraya geliş gidiş yapıyorum o nedenle taşıması kolay bir bilg. istiyorum bunun için de 1000-1500 olabilir.cevaplayan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    DELL Mİ ? LENOVO MU ?
    11 yıl önce açıldı
    Acer mi Asus mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.