Şimdi Ara

NETBOOK RECOVERY SORUNU ( GENEL KONU )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu netbook da bilindiği üzere windows 7 starter denilen hantal bir işletim sistemi var.
    Herkes bundan kurtulmak istiyor. Ancak adım adım anlatılmış düzgün bir cevaba rastlayamadım.
    Bu konuda tecrübe edinmiş arkadaşlar buraya yazarlarsa birçok kişiye yardımcı olmuş olurlar.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Lg x140 netbook kullanıyorum.
    Gelelim benim soruma aşağıda Lg x140 disk bölümleri var.
    Bu bölümlere dokunamadan sadece c: ye windows 7 ultimate 32 bit kurarsam daha sonra bilgisayar yeniden başlarken recovery için f11 e bas diye yazı çıkacak mı?
    Çıkmasa bile bir şekilde yeniden win 7 starter e dönebilirmiyiz.
    Şimdiden teşekkür ediyorum.

NETBOOK RECOVERY SORUNU ( GENEL KONU )

• hayır dönemezsin zaten niye döneceksinki bende de x140 var ultimate kurdum orjinal gibi güncelleyip kullanıyorum..
  • arkadasım bende senin gibi düşünüyordum
    dönmem gerekirse ne yapacağım falan diye ama inan istemiyorsun lanet işletim sistemine :)
    xp kurdum keyfim yerinde
  • Kullanmak için dönmek istemem tabiki. Ama garanti dışı kalması durum var. Yada satarsam alacak kişinin orijinal hali ile istemesi v.s.
  • Ben Samsung netbook'a ultimate kurdum recovery için ayrılmış olan 20 gb bölümü sildim ama halen sanki silmemişim gibi 320 gb olması gereken diski 300 gb görüyor bence format atarken recovery bölümünü silmeyin pek fayda sağlamıyor. Başlangıçta yine F4'e bas yazısı çıkıyor ama basınca sildiğim için hiçbirşey olmuyor. Sonuç olaral elde var 0.
  • hayır yazılımdan garanti dışı kalmaz pc..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Ben Samsung netbook'a ultimate kurdum recovery için ayrılmış olan 20 gb bölümü sildim ama halen sanki silmemişim gibi 320 gb olması gereken diski 300 gb görüyor bence format atarken recovery bölümünü silmeyin pek fayda sağlamıyor. Başlangıçta yine F4'e bas yazısı çıkıyor ama basınca sildiğim için hiçbirşey olmuyor. Sonuç olaral elde var 0.

o 20GB kayıp olması anormal bir durum değil. hiçbir disk satıldığı kapasiteyle kullanılamaz. n150 konusunda da yazmıştım. bendeki N150 de 250 disk var ama 230 civarı kullanılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 fat ısınma sorunu ile bilgi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Ben Samsung netbook'a ultimate kurdum recovery için ayrılmış olan 20 gb bölümü sildim ama halen sanki silmemişim gibi 320 gb olması gereken diski 300 gb görüyor bence format atarken recovery bölümünü silmeyin pek fayda sağlamıyor. Başlangıçta yine F4'e bas yazısı çıkıyor ama basınca sildiğim için hiçbirşey olmuyor. Sonuç olaral elde var 0.

o 20GB kayıp olması anormal bir durum değil. hiçbir disk satıldığı kapasiteyle kullanılamaz. n150 konusunda da yazmıştım. bendeki N150 de 250 disk var ama 230 civarı kullanılıyor.

Diskteki 20 GB tam sildiğim recovery kısmı ile aynı boyutta olduğu için öyle yazmıştım. Bu sadece netboklara özel birşey o zaman kullandığım masaüstünde sadece 1 GB'lık bir sapma ile bütün diski görebiliyorum. 20 GB ayırması çok saçma olmuş öyleyse.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.