işlemcisinin yeni olması, 2 gb ddr3 bellek ve 320 gb hard diski ile muadili olan ürünlerin cok ilerisinde.. ve fiyatı da gayet uygun ama casper
ne dersiniz almaya deger mi ? ya da bana ısınma problemi olmayan, yeni nesil atom işlemcili en fazla 510 lira olan bi netbook önerir misiniz.. tesekkürler..
Arkadasim verdigin linkteki netbookun pilinin kac cell oldugu belirtilmemis fiyatina bakarsak eger 3cell oldugunu soyleyebiliriz bu netbookun 6cell versiyonu bimekste mevcut fakat vatandaki urunde 6cell ise fiyati cok uygun kacirma derim netbooka bakacak olursak 2gb ddr3 ve320hdd cok cok iyi casper olması bence sorun degil fakat urunu w7 ultimate cevirdigimizde ki bunu kesinlikle yapmamız gerekiyor acaba driverlerini bulabilecekmiyiz casperin sitesi pek yardimci degil bu konularda
Aynı netbook'a dün teknosada baktım alev alev yanıyordu makina,Belki fazla açık kalmıştır vs. orasını bilemiyeceğim
ben bu modeli gecen hafta kardesime aldım 6 cell batarya mevcut hemen recovery sildim w7 ultimate kurdum driverlarıda mevcut sitesinde ısınma sorunu vs yok gördügüm kadarıyla öneririm ürünü
işlemcisinin yeni olması, 2 gb ddr3 bellek ve 320 gb hard diski ile muadili olan ürünlerin cok ilerisinde.. ve fiyatı da gayet uygun ama casper
ne dersiniz almaya deger mi ? ya da bana ısınma problemi olmayan, yeni nesil atom işlemcili en fazla 510 lira olan bi netbook önerir misiniz.. tesekkürler..
Beyaz versiyonunu dun casper bayiden aldim en ucuz c.bayilerden temin edebilirsiniz urun oncelikle cok şık 6saat pil dayanikligi var ısınma yok ses cızırtı yok tek sıkıntı starter ultumate yukleyecem bakalim bir degisiklik olacakmi olmadı xp ye devam