Bildirim
Netbook Tavsiyesi [750 TL'ye kadar]
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
asus 1015 px kullanıorum oldukca memnunum f/p olarakta en üst seviyelerde -
Tercihler arasına ekledim sağolasın dostum, var mı arkadaşlar başka tavsiyeniz -
-
Bahsi geçen Dell netbook'a o paraları vermek akıl karı değil.
Netbook alacak insanın zaten beklentileri bellidir, sınırlıdır. Bu sınırlı beklentileri doğrultusunda da notebooklara göre daha düşük bir bütçe ayırır.
Ne dokunmatik ekran, ne de bu ekranın bilmem kaç derece açıyla dönüyor olması bir gereklilik değildir netbook arayan için. Bunlara ihtiyaç duyan gidip tablet pclere yönelir.
Benim 1500 liram olsa asla bu cihazı almam, gider n550 işlemcili bir netbook üstüne de temiz ikinci el bir ipad2 alırım. -
netbook'lar 1400 ise ben atayım benim 1400 e aldığım laptobu heme çöpe.. 2 ay sonra bozulur maazalah özür dilemeyelim.. -
adamda para çok 1500 de verir 2500 de verir ama işte gidipte 750 liralık netbook tavsiyesi isteyen birinin konusuna 1500 liralık tablet tavsiye etmek saçma -
quote:
Orijinalden alıntı: turkishwizard04
adamda para çok 1500 de verir 2500 de verir ama işte gidipte 750 liralık netbook tavsiyesi isteyen birinin konusuna 1500 liralık tablet tavsiye etmek saçma
işte okuduğunu anlamakta zorluk çeken bir küçük arkadaş daha
tekrar tekrar oku belki birgün anlarsın mesajımda ne yazdığını, ben gene de senin için tekrar özetliyeyim sen yorma o küçük kafanı, bak son mesajda diyorki "amaç, ucuza dandik alet alıp 1-2 sene kullanıcam diye sürünüp sonra da kurtulmak için satıcam diye bitarafını yırtmak değil, kaliteyi hakettiği fiyata almaktır" diyor yani bir diğer deyişle 750TL'ni çöpe atma, biraz daha para biriktir doğru düzgün netbook olmayı hakeden bir alet al diyor. 750TL diye bir Allah'ın emri yok yani, oradaki rakam tuşlara basınca değişir, para biriktirince de artar 1400TL de olur 2000TL de. anladın? anlamadınsa tekrar anlatırım Allah'ın hakkı üçtür
-
quote:
Orijinalden alıntı: m.aksoy
netbook'lar 1400 ise ben atayım benim 1400 e aldığım laptobu heme çöpe.. 2 ay sonra bozulur maazalah özür dilemeyelim..
netbook 1400 tl'ye de var 3000tl'ye de var, bundan haberin yoksa sen zaten elinde ne var ne yok at çöpe çünkü dünyadan habersiz yaşayan birkaç senelik acemi bir bilgisayar kullanıcısı olduğun çok belli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3po -- 6 Ekim 2011; 0:19:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: jahnny
Netbook alacak insanın zaten beklentileri bellidir, sınırlıdır. Bu sınırlı beklentileri doğrultusunda da notebooklara göre daha düşük bir bütçe ayırır.
Ne dokunmatik ekran, ne de bu ekranın bilmem kaç derece açıyla dönüyor olması bir gereklilik değildir netbook arayan için. Bunlara ihtiyaç duyan gidip tablet pclere yönelir.
Benim 1500 liram olsa asla bu cihazı almam, gider n550 işlemcili bir netbook üstüne de temiz ikinci el bir ipad2 alırım.
o senin akıl seviyenle ilgili olsa gerek, çünkü burada "netbook'ta sınırlı beklenti" deyip kendi beklentilerini herkesinki ile bir tutamazsın, seninki sınırlı olabilir ama herkesin sınırları senin kadar dar değildir belki
sınırlı beklenti deyip netbook'ta 1080p kesintisiz video izlemekten bahsedenleri çok okudum ben bu forumda, o zaman git LCD tv al 42" onda izle filmini, netbook sinema mı?
senin bu düşünce tarzınla zaten 1500TL'en hiçbir zaman olmaz, o yüzden üzülme sen
-
quote:
Orijinalden alıntı: x3po
quote:
netbook'lar 1400 ise ben atayım benim 1400 e aldığım laptobu heme çöpe.. 2 ay sonra bozulur maazalah özür dilemeyelim..
netbook 1400 tl'ye de var 3000tl'ye de var, bundan haberin yoksa sen zaten elinde ne var ne yok at çöpe çünkü dünyadan habersiz yaşayan birkaç senelik acemi bir bilgisayar kullanıcısı olduğun çok belli
Sana göre zaten kimse bilmiyo kullanmayı..
bu arada 6 yaşından beri bilgisayar kullanıyorum..
-
quote:
quote:
adamda para çok 1500 de verir 2500 de verir ama işte gidipte 750 liralık netbook tavsiyesi isteyen birinin konusuna 1500 liralık tablet tavsiye etmek saçma
işte okuduğunu anlamakta zorluk çeken bir küçük arkadaş daha
tekrar tekrar oku belki birgün anlarsın mesajımda ne yazdığını, ben gene de senin için tekrar özetliyeyim sen yorma o küçük kafanı, bak son mesajda diyorki "amaç, ucuza dandik alet alıp 1-2 sene kullanıcam diye sürünüp sonra da kurtulmak için satıcam diye bitarafını yırtmak değil, kaliteyi hakettiği fiyata almaktır" diyor yani bir diğer deyişle 750TL'ni çöpe atma, biraz daha para biriktir doğru düzgün netbook olmayı hakeden bir alet al diyor. 750TL diye bir Allah'ın emri yok yani, oradaki rakam tuşlara basınca değişir, para biriktirince de artar 1400TL de olur 2000TL de. anladın? anlamadınsa tekrar anlatırım Allah'ın hakkı üçtür
kücük kafanı ne demek burda arkadaşa yardımcı olmaya çalısıyorum senin bana hakaret etmeye hakkın yok
-
o arkadaş almış bir dell en iyi onun makinası zaten. n550 zaten hiç sıkıntı yaratmıyor.
konuya gelirsek bence 100tl daha ekleyin amd e-350 işlemcili lenovo alın. şahsen artık ben atomdan bıktım. -
quote:
quote:
Benim 1500 liram olsa asla bu cihazı almam, gider n550 işlemcili bir netbook üstüne de temiz ikinci el bir ipad2 alırım.
o senin akıl seviyenle ilgili olsa gerek, çünkü burada "netbook'ta sınırlı beklenti" deyip kendi beklentilerini herkesinki ile bir tutamazsın, seninki sınırlı olabilir ama herkesin sınırları senin kadar dar değildir belki
sınırlı beklenti deyip netbook'ta 1080p kesintisiz video izlemekten bahsedenleri çok okudum ben bu forumda, o zaman git LCD tv al 42" onda izle filmini, netbook sinema mı?
senin bu düşünce tarzınla zaten 1500TL'en hiçbir zaman olmaz, o yüzden üzülme sen
Çok üzülmüştüm, sen üzülme dediğin için kendime geldim, teşekkür ederim.
Buradaki insanlar sizin 7/24 o vatandaki dell marka netbook'u önermenizden ve size karşı en ufak kötü bir söz olmamasına rağmen, sürekli kendi çapınız dahilinde alay etmenizden rahatsız, bunu görmek çok mu zor?
Retailler'deki Dell promotörleri bile bu kadar kafa ütülemiyordur ürünlerini satmak için.
-
quote:
quote:
quote:
Sana göre zaten kimse bilmiyo kullanmayı..
bu arada 6 yaşından beri bilgisayar kullanıyorum..
belli zaten dün attığın mesaj da 7 yaşındaki çocuk zekası ile yazılmış
-
quote:
kücük kafanı ne demek burda arkadaşa yardımcı olmaya çalısıyorum senin bana hakaret etmeye hakkın yok
saçma sapan ve okuduğunu anlamadan alakasız mesajlar atmandan bir de dandik ucuz aletleri önerip durmandan belli çok yardımcı(!) olmak istiyorsun
ben kimseye hakaret etmiyorum, önce okuduğunu anla sonra yanıt yazmayı dene, 750TL diye bir Allah emri yok, herkes her zaman netbook için ayıracağı parayı da modeli de değiştirme hakkına sahip! -
quote:
Çok üzülmüştüm, sen üzülme dediğin için kendime geldim, teşekkür ederim.
Buradaki insanlar sizin 7/24 o vatandaki dell marka netbook'u önermenizden ve size karşı en ufak kötü bir söz olmamasına rağmen, sürekli kendi çapınız dahilinde alay etmenizden rahatsız, bunu görmek çok mu zor?
Retailler'deki Dell promotörleri bile bu kadar kafa ütülemiyordur ürünlerini satmak için.
kendine geldiğine sevindim, ben en iyisini öneriyorum, sizin dandik netbook önerilerinizi eleştiren mesajlarımı kaldıramıyorsunuz, insanlara 5 para etmeyen aletleri önerip insanlarla alay eden sizsiniz, daha netbook'un ne olduğunu bile bilmiyorsunuz, sanıyorsunuz ki netbook, notebook'un ucuz ve özellikleri kısıtlanmış hali! yurtdışına bir çık bak, herkeste notebook'tan çok netbook var ve milletin kullandığı netbook buradaki en son model en pahalı notebook'lara bile özellikleri bakımından bin basar ve fiyatları da 10.000TL'ye kadar gidiyor! netbooklar ilk çıktığı zaman Türkiye'de, notebook'lardan çok daha pahalı fiyata satılıyordu, şimdi sizin gibi bilgisiz insanlar da piyasaya girince onları da netbook diye 500-600TL'lik ucuz aletlerle kandırır oldular
insanların paraları çöpe gitmesin diye uğraşıyorum, forumu incelersen o önerdiğiniz dandik aletleri satmak için millet yüzlerce satış ilanı açmış, siz insanların paralarını çöpe atmaları için uğraşıyorsunuz, bense kaliteli ve uzun ömürlü mal kullansınlar diye uğraşıyorum, farkımız burada!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3po -- 6 Ekim 2011; 11:03:42 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakaniko
o arkadaş almış bir dell en iyi onun makinası zaten. n550 zaten hiç sıkıntı yaratmıyor.
konuya gelirsek bence 100tl daha ekleyin amd e-350 işlemcili lenovo alın. şahsen artık ben atomdan bıktım.
evet hiç sıkıntı yaratmıyor, çünkü olay işlemci ile bitmiyor, önce performansı etkileyen tüm faktörleri öğren sonra gel karşıma birşeyler biliyormuş gibi numara yap ok?
benim n550 işlemcili dell netbook'um senin alacağın her marka her model netbook'a bin basar :) -
quote:
quote:
saçma sapan ve okuduğunu anlamadan alakasız mesajlar atmandan bir de dandik ucuz aletleri önerip durmandan belli çok yardımcı(!) olmak istiyorsun
ben kimseye hakaret etmiyorum, önce okuduğunu anla sonra yanıt yazmayı dene, 750TL diye bir Allah emri yok, herkes her zaman netbook için ayıracağı parayı da modeli de değiştirme hakkına sahip!
hee x3po hee dünyanın en iyi bilgisayarı senin dell netbook unondan daha iyisi yok simdiye kadar uretilmedi bundan sonrada ureilemeyecek ve bir efsane olarak kalacak tebrik ediyorum seni,hatta 5 yıldızlı pekiyi veriyorum
böyle bir efsaneyi aldığın için
ayrıca o kadar zekisin o kadar zekisin kii okuduklarını süper ötesi anlama kabiliyetine sahipsin,bu forumda herkes sana hayran nasıl yapıyorsun bunu bizede anlatırmısın kısıtlı anlama kabiliyetimizi biraz olsun geliştiririz sayende
-
çok güzel cevap vermiştim ama silinmiş. neyse.
Tavsiye ettiğim makine budur. N550 - N570 - GMA3150 - nVidia ION2 den performanslı E-350 işlemci ve Dx11 destekli 6310M GPU - 11.6" ekran - 1366x768 çözünürlük - HDMI çıkış - 2GB Ram - 320GB HDD - 6 hücreli pil - entegre RJ-45 girişi var. 866TL
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-304432-s205-amd-dual-core-e-350-1.6ghz-2gb-ddr3-320gb-11.6-amd-graphics-cam-bt-w7str/productdetails.aspx?I_ID=56645
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 6 Ekim 2011; 18:00:15 >
Benzer içerikler
- monster bios güncelleme
- monster bios tuşu
- tüketici hakem heyeti karara bağlandı ne demek
- mac köşeli parantez
- monster güç ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- asus zenbook a14
- google öne çıkan fotoğraflar
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- tcl book x12 go
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X