Şimdi Ara

Netbooka USB ile nasıl işletim sistemi kurulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
16.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar netbook var elimde ve windows 7 format atacaktım usbden.usbyi ayarladım format için.bilgisayarı yeniden başlattım usb seçiliydi format atmak için birkaç adım ilerledim.tam yüklemeye geldiğinde şöyle bir hata verdi "windows cannot install required files. make sure all files required for installatina are available and restart the installation".bilgisayardaki tüm dosyalarda silindiğinden şu anda bilgisayar açılmıyor lütfen acil yardım edermisinizz?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• elinizde win 7 usb si mi? var? ürün garantili ise servisle görüşebilirsiniz, garantili ürünlerde servis kurtarmada ÜCRETSİZ yapar,

ancak siz 3. parti prg larla böyle bir şey yaptınız ise, HDD yi yedekleyip sıfır format atabilirsiniz.

XP USB çok fazla kurdum ancak hiç hata almadım , pc de recovery de yoktu sanırım değil mi?
  • evet recovery yok format atarken hepsini silmişim yanlışlıkla:S bilgisayar işletim sistemsiz galiba şimdi..
    ben şimdi başka bi bilgisayardan oluşturduğum flashla beraber atabilirim diimi?
    bir de internetten araştırdığım kadarıyla yapmaya çalıştım flashı acaba sizin bildiğiniz sağlam bi yöntem var mı acaba?
  • the selected file is not a iso file diye hata veriyor:S
  • arkadaşım ben sana en kolay ve güzel yolunu söyliyeyim harici bir dvd-rw al hem işini fazlası ile görür cd ile format atarsın hemde her zaman elinde bulunsun derim:)
  • dardanadam@

Şimdi bir dakika, bahsi geçen hata da, Windows'un kurulumu için gereken dosyaların bir kısmının eksikliğinden söz edilmektedir.

-Bu sebeple edinmiş olduğunuz Win 7 DVD/CD'sin de problem olabilir, eklerken bu sebeple eksik dosya hatası oluşmuş olabilir. Farklı bir Windows 7 CD/DVD'si edinmenizi öneririm.

-USB belleğe verilerin ( dosya ) aktarımı esnasında da bir sorun oluşmuş olabilir.

İşletim sistemi yüklü bir bilgisayara geçin, ''Win To Flash'' adlı yazılımın güncel sürümünü sisteminize indirin. Daha sonra sisteme USB belleğinizi takınız, Windows 7'nin varsa CD/DVD'sini takın, yoksa kalıp dosyasını ( .İSO ) dosyasını ekleyiniz;

Win To Flash yazılımını ( RAR'da ki ) ''Win To Flash.exe'' dosyasını çalıştırın. ''Task'' sekmesi yer alacaktır, basınız. Yüklemek istediğiniz işletim sistemini seçiniz. Daha sonra ''Create'' tuşuna basın. Çıkan menüde ''Source Path'' bölümünden DVD/CD 'nizi veya varsa yukarıda bahsettiğim gibi ''.İSO'' dosyasını gösteriniz. ''USB Drive'' bölmesinden ise USB belleğinizi gösteriniz. Son olarak ''Run'' seçeneğini seçmeniz yeterli olacaktır. Dosyalar kopyalanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 25 Ocak 2011; 21:10:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.