Şimdi Ara

netflix..... (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
62
Favori
89.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozzy81

Netflix i chromecast vasıtasıyla izliyorum . Chromecast'i şiddetle tavsiye ederim. Netflix ile müthiş uyumlu çalışıyor. Ayrıca tv cast ve youtube appleri ile her videoyu cast edebilirsiniz

Chromecast'te kumanda yok değil mi? Stream stickten çok DLNA / Miracast cihazı görevi görüyor sanırım.
  • arkadaşlar satın aldım 2 li olanı. birkaç sorum olacak.
    2 kişi aldık. diğer kişiye email adresi ve parolayı mı vereceğim izleyebilmesi için? yoksa kullanıcı adı mı var? onu göremedim de.

bir de yürütme ayarlarında hangisini seçiyorsunuz? ben yüksek i seçtim . ama tv full hd. gidip de 4K ultra hd görüntü indirmez di mi?
    hd ve ultra hd yi yükseke koymuşlar ne yazıkki. ikisi aynı bölümde.

son sorum da şu. bazı filmler yok. mesela schindler'in listesi yok. bunun gibi bir çok meşhur film yok.bunlar eklenebiliyor mu zamanla? yoksa zor mu? sınırlı bir film arşivi var.acaba Türkiyede mi böyle? mesela Abd de çok daha fazla mı film vardır

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodysolid

arkadaşlar satın aldım 2 li olanı. birkaç sorum olacak.
    2 kişi aldık. diğer kişiye email adresi ve parolayı mı vereceğim izleyebilmesi için? yoksa kullanıcı adı mı var? onu göremedim de.

bir de yürütme ayarlarında hangisini seçiyorsunuz? ben yüksek i seçtim . ama tv full hd. gidip de 4K ultra hd görüntü indirmez di mi?

son sorum da şu. bazı filmler yok. mesela schindler'in listesi yok. bunun gibi bir çok meşhur film yok.bunlar eklenebiliyor mu zamanla? yoksa zor mu? sınırlı bir film arşivi var.acaba Türkiyede mi böyle? mesela Abd de çok daha fazla mı film vardır

teşekkürler

aynen mail ve sifreyi vereceksin.abd de kat kat fazladir tr de 1 yil bile dolmadi henuz gitgide artiyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: badangel01

quote:

Orijinalden alıntı: bodysolid

arkadaşlar satın aldım 2 li olanı. birkaç sorum olacak.

teşekkürler

aynen mail ve sifreyi vereceksin.abd de kat kat fazladir tr de 1 yil bile dolmadi henuz gitgide artiyor .

teşekkür ederim.
    bu haliyle bile güzel :)
    şimdi africa belgeselini izliyorum. tavsiye ederim

• Bende 1 ay deneyeyim beğenirsem standardı alırım ultra hd zaten 4k mış gereksiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahmin ettiğimden daha çok beğendim ama bu içerik olayını napıcaz arkadaş çoğu şey eksik trde en basitinden lost,twd gibi diziler bile yok trde vpn açıp girdiğimde gözüküyor o zamanda uygulama kabul etmiyor tabi neden trde böle bir durum var ?

• Baya beğendim ama görüntü işini nasıl çözücez. Ayarlardan en yükseğe aldım hala kötü görüntü kalitesi. Luke Cage gömücem tam zamanında geldi ama görüntü kötü olduğundan diziyi harcamak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkedios

Baya beğendim ama görüntü işini nasıl çözücez. Ayarlardan en yükseğe aldım hala kötü görüntü kalitesi. Luke Cage gömücem tam zamanında geldi ama görüntü kötü olduğundan diziyi harcamak istemiyorum.

Narcos u bir izleyip görüntü kalitesine bakabilir misin?

• DoQi kullanıcısına yanıt
    görüntünün kötü olması ilk bende de vardı sonra kendiliğinden düzeldi.(netten veya telefondan izliyorum) Narcosu en baştan beri netflixten izledim şuan bitmek üzere görüntü kalitesi muhteşem. Bazıları netflix programını yüklerseniz düzeliyo diyolar ben baktım windows 7 için program yoktu neyse dedim sonra kendiliğinden düzeldi nette de kalite. Şuan gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoQi

quote:

Orijinalden alıntı: Arkedios

Baya beğendim ama görüntü işini nasıl çözücez. Ayarlardan en yükseğe aldım hala kötü görüntü kalitesi. Luke Cage gömücem tam zamanında geldi ama görüntü kötü olduğundan diziyi harcamak istemiyorum.

Narcos u bir izleyip görüntü kalitesine bakabilir misin?

Aynı hocam. Girişte baya kötü sonradan biraz düzeliyor ama yine de çok net bir görüntü alamıyorum. UltraHD deniyorum bir de. Net hızım AKK'yi aştığımdan düşük ondan sanırım.
  • Arkedios kullanıcısına yanıt
    TV'nizde bulunan netflix hesap ayarlarına girin oradan "get help" ya da "yardım alın" yazar. Ondan sonra ağınızı kontrol/check your network butonuna basın.

Netflix Server 1

Netflix Server 2

Netflix Server 3

Connection Speed: ....

böyle bir ekran çıkacak bu ekranın fotğrafını bana atarsan yardımcı olabilirim ayrıca televizyona lan kablosu mu bağlı yoksa wifi ile mi bağlanıyorsunuz?
  • 50 dk sonra 4k izliycem ha gayret :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezar35

TV'nizde bulunan netflix hesap ayarlarına girin oradan "get help" ya da "yardım alın" yazar. Ondan sonra ağınızı kontrol/check your network butonuna basın.

Netflix Server 1

Netflix Server 2

Netflix Server 3

böyle bir ekran çıkacak bu ekranın fotğrafını bana atarsan yardımcı olabilirim ayrıca televizyona lan kablosu mu bağlı yoksa wifi ile mi bağlanıyorsunuz?

Hocam bilgisayar üzerinden izliyorum. lan kablosu ile bağlanıyorum internete.

Netflixin herhangi bir uygulaması var mıdır indirip daha iyi performans alabileceğimiz yoksa sadece sayfasından mı izleyebiliyoruz? Ve dediğiniz işlemleri bilgisayar üzerinden test etme şansım var mı?

Ayarlara girip video kalitesini otomatikten en üst seviyeye almalısın. Eğer 15 liralık SD versiyon kullanıyorsan görüntü zaten iyi olmayacaktır.

Netflix uygulaması pc için sanırım yok. Olsa çok güzel olurmuş. Türkçe içerik sayısı zamanla artacaktır.

Benim derdim dizileri akn yüzünden izleyememem. İndir izle gibi bir seçenek göremedim keşke olsaymış.
    DNS ayarları varsa onları kapatın otomatik kalsın ve İnternet Explorer ya da Edge üzerinden izlemeyi deneyin.

Bu aralar netflix serverlarında bir sıkıntı var ben de ilk defa sıkıntı yaşıyorum.
  • 4 kişilik enpara üyeliği olan birine katılmak istiyorum pm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezar35

Netflix Server 1

Netflix Server 2

Netflix Server 3

hocam buna extra şimdi bakayım dedim.

saat 12 den önce malum hız testim pc de 3 megabit idi wifi ile bağlanan tv 0.9 m/bs yazıyordu hızıma.
    12 den sonra pc de lan kablosu ile hız testim 24 megabit wifi ile bağlanan tv 2 m/bs yazıyor test sonuçlarıma.
    malesef tv ye lan kablosu bağlama imkanım yok. tv nin yanında menzil genişletici var ordada internetim full çekiyor yani. sonuç normal gelmedi bana.

• boş teneke misali tıngırdamışsın
  • Bende chromedan açınca gene Netflix eklentisi açılıyor. Belki chrome için Netflix eklentisi çözüm olabilir

•  netflix.....

arkadaşlar siz bu ayarı hangisinde tutuyorsunuz tv ye yansıtırken?
    kablosuz modemden bağlanıyor benim. otomatikte tutuyorum ben.
    yüksek hem hd hem ultra hd yi kapsıyor. full hd tv ye ultra hd çözünürlükte dosya indirirse yazık olur. saçma değil mi bu sizce de ?

iphone , ipad ve led tv de kullanıyorum.
    mesela iphone da düşük, ipad de orta ve led tv de yüksek iyi olurdu.
    ama iphone a düşük seçince laptoptan tv ye aktardığımda bakıyorum ayar düşükte kalmış yine. bunun çözümü var mı acaba? teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.