Şimdi Ara

netflix..... (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
62
Favori
89.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enpara hesabım var. Grup oluşturmak isteyenlere katılabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goday

Enpara hesabım var. Grup oluşturmak isteyenlere katılabilirim.

Gruba katılabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goday

Enpara hesabım var. Grup oluşturmak isteyenlere katılabilirim.

Gruba dahil olabilirim
  • Denemek için 3-5 gün önce hesap açtım. Baya beğendim. Varsa katılmak isteyen grup olabiliriz. Herkes benim şifremle mi girecek nasıl olacak bilgi verebilir misiniz? Ayrıca ilk mesaj atan 3 kişiyi de alırım gruba Aralık ayına kadar enpara ile 5 tl daha sonra da 10 tl ye devam ederiz. Pm bekliyorum
  • Hala bende ödeme yöntemi euro olarak TLye geçmek için ne yapmalıyız?

Edit :12 ekim tarihinden itibaren bütün hesaplar Türk lirasına geçiş yapacakmış.
    Netflix canlı sohbette söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basmane -- 30 Eylül 2016; 11:16:06 >
  • denemelik için uhd açmıştım net hızı da 32mbit den aşağı düşmüyor. ama pc ekranı 4k desteklemiyor tabi şimdi bu kotadan yerken uhd kalitesindemi yiyor net hızı yüksek olduğu için.yoksa ekran kalitesi düzeyinde mi :)

uhd kalitesinde yerse durum vahim direk emer kotayı :)
  • 54oguz75 kullanıcısına yanıt
    Normal full hd den gider kota. Zaten bütün içerikte 4K yok farkedebildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Denemek için 3-5 gün önce hesap açtım. Baya beğendim. Varsa katılmak isteyen grup olabiliriz. Herkes benim şifremle mi girecek nasıl olacak bilgi verebilir misiniz? Ayrıca ilk mesaj atan 3 kişiyi de alırım gruba Aralık ayına kadar enpara ile 5 tl daha sonra da 10 tl ye devam ederiz. Pm bekliyorum

Ben katılabilirim gruba.
  • Enparalı gruba üye olabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler smart tv sahibi değilim. LG led televizyonum var. Netflix için chromecast ya da Apple Tv mi almam gerekiyor? Eğer öyleyse tavsiyeniz ne olur?
  • Selam arkadaşlar, enpara ile ödenen grup varsa üye olmak istiyorum. Ortak arayan varsa bana yazabilir.
  • vayacondıos kullanıcısına yanıt
    televizyonda netflix aplikasyonu yoksa yada internete fln bağlanmıyosa , apple tv olur ama bence sadece bu iş için pahalı, hdmi dan bağlanan çubuk pc ler yada android pcler olur.
    oyun konsolunuz varsa onlarda da uygulaması var. PS3 veya PS4 olur. xbox konsoluda olur. PS3ün netflix uygulaması gerçekten iyi, konsollarda iyi oluyor ben Xboxta kullanıyorum optik ses çıkışından 5+1 dvdli dandik bi ses sistemine bağladım süper oldu. Netflix ses kalitesi gerçekten güzel.
    para önemli değil ve zaten apple kullanıcısı iseniz apple tv güzel bir cihaz. Netflix yanında spotify veya itunes film satış kiralamada içinde var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vayacondıos

Beyler smart tv sahibi değilim. LG led televizyonum var. Netflix için chromecast ya da Apple Tv mi almam gerekiyor? Eğer öyleyse tavsiyeniz ne olur?

Eğer amacınız sadece Netflix için kullanmaksa hiçbirini tavsiye etmiyorum. Chromecast alırsanız Netflix'i ekrana yaymak için telefon yada tablete ihtiyacınız olacak kumandası yok çünkü. Apple TV olabilir ama sadece Netflix için gereksiz bence ve daha pahalıya mal olur.

Tavsiyem TV niz 4K değilse, Roku Streaming Stick (3600 R yeni versiyon siyah olanı) Amazon'dan doğrudan kapınıza getirtebilirsiniz 49 Dolara aşağıdaki linkten gümrüğe de takılmaz. Yalnız, 1080P destekliyor, TV niz 4K ise yada yakında 4K TV alırım diyorsanız Roku 4 (USB stick gibi değil TV Box gibi olan) var onu tavsiye ederim ama o 120 Dolar.

Roku 3600 R Streaming Stick (Amazon)

Ben bir önceki versiyonu olan Roku 3500R kullandım kumanda olması büyük rahatlık oluyor.

Roku bu arada sadece Netflix'te işe yaramıyor Amazon Prime, Hulu, HBO, Showtime vs aboneliğiniz varsa yada ilerde düşünürseniz ve ücretsiz bir çok kanal için (Youtube dahil) de kullanabilirsiniz.

Bu arada son bir hatırlatma Roku biraz daha ucuz olan birkaç modeli duyurdu Ekim'in 7 sinden sonra piyasaya çıkıyor ABD de ama TR ye hemen gönderime başlar mı bilmiyorum. Mesela Roku Express diye bir versiyon duyurdu 30 Dolara satacaklar, 3500R ile 3600R arası bir model gibi @VayaConDios

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaturanga -- 30 Eylül 2016; 14:41:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: parcali

televizyonda netflix aplikasyonu yoksa yada internete fln bağlanmıyosa , apple tv olur ama bence sadece bu iş için pahalı, hdmi dan bağlanan çubuk pc ler yada android pcler olur.
    oyun konsolunuz varsa onlarda da uygulaması var. PS3 veya PS4 olur. xbox konsoluda olur. PS3ün netflix uygulaması gerçekten iyi, konsollarda iyi oluyor ben Xboxta kullanıyorum optik ses çıkışından 5+1 dvdli dandik bi ses sistemine bağladım süper oldu. Netflix ses kalitesi gerçekten güzel.
    para önemli değil ve zaten apple kullanıcısı iseniz apple tv güzel bir cihaz. Netflix yanında spotify veya itunes film satış kiralamada içinde var.

Parcali'nin dediği gibi Apple ürünleri kullanıyorsanız Apple TV de olur elbette. Ancak Apple TV almayacaksanız, Android TV Box almak yerine kesinlikle Roku tavsiye ederim. Çünkü Android TV boxlar neticede bakarsanız TV ye bağlı bir Android tablet yada telefondan farksız. Uzaktan kullanmak için klavye yada klavyeli kumandalar veya Air Mouse almanızda gerekir. Android TV Boxlardan hiç birinin uzaktan kullanımının Roku yada Apple TV kumandası kadar kolay olacağını sanmıyorum. TV kumandası rahatlığında Netflix'te içerik izlemek istiyorsanız kesinlikle Apple TV veya Roku alın. Rokunun bir başka alternatifi de Amazon Fire Stick yada Amazon Fire Box ancak Roku daha başarılı bir ürün ve sadece streaming cihazı üreten bir firma @vayacondıos @parcali

Edit: Ayrıca Roku 3600R kullanıyorsanız, telefonunuza kuracağınız uygulama üzerinden sesle arama yaptırabiliyorsunuz yada izlemekte olduğunuz içeriğin sesini telefon üzerinden alarak kulaklıkla dinleyebiliyorsunuz gece izlemek için güzel bir özellik.

Roku 4 te bu özellik doğrudan kumandası üzerinde var. Kumanda üzerinden sesli arama yapabiliyor ve kumandası ses çıkışına kulaklık bağlayabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaturanga -- 30 Eylül 2016; 14:53:50 >

• Olmadı maalesef. Telefonda ki uygulama da türkçe , bilgisayardan girince de türkçe fakat tv de ingilizce arayüz. Televizyonda ki uygulamayı mı güncellemek lazım acaba , bilgisi olan var mı ? Tv modeli Lg 47lm660s .
  • Hocam o zaman onu netflix destek ile görüşün onlardan kaynaklı bir durum değilse muhtemelen lg modelinize güncelleme gelmemiştir. Bende de daha yeni geçti Türkçeye eğer netflix bizle alakalı değil derse LG müşteri hizmetlerini arayın.
  • Peki teşekkürler yardımınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psykheee -- 30 Eylül 2016; 17:16:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix i chromecast vasıtasıyla izliyorum . Chromecast'i şiddetle tavsiye ederim. Netflix ile müthiş uyumlu çalışıyor. Ayrıca tv cast ve youtube appleri ile her videoyu cast edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy81

Netflix i chromecast vasıtasıyla izliyorum . Chromecast'i şiddetle tavsiye ederim. Netflix ile müthiş uyumlu çalışıyor. Ayrıca tv cast ve youtube appleri ile her videoyu cast edebilirsiniz

macbook ve chromecast kullanıyorum.
    macbooktan chrome tarayıcıdan bir filmi açıp yansıtıyorum led tv ye.
    ama laptop uyku module geçince film de kesiliyor. bu çok saçma. oysa iphone da öyle olmuyor.
    iphone dan bir film yansıtınca telefon uyku moduna geçse de devam ediyor film. hatta belki telefonu kapatsam yine devam eder film.
    bunun bir ayarı var mı?
  • 4lü gruba katılabilirim ben de
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.