Şimdi Ara

netflix..... (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
62
Favori
89.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben dün 3mbit ile denedim ve hd görüntü kalitesi vardı. içerikler de fazlalaşırsa müthiş bir uygulama.
  • enpara referanslı grupa üye olabiirim sene sonuna kadar.
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Bunun tek çözümü en yüksek paketten alıp 4 hesabı da kendiniz kullanıp birini ipad birini iphone birini tv birini laptopta kullanmak. Ya da video oynatmadan önce ayarları değiştireceksiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Netflix'te istediğimiz filmi rahatlıkla izleyebiliyoruz öyle mi?

Mesela şimdi CA CW izlemek istesem hemen izleyebileceğim ve aylık 28 tl vereceğim. Üstelik ilk ay ücretsiz öyle mi?
  • 4lu kullanıcı 4 ayri ip mi yoksa 4ayri giriş mi. mesela biri evinde hem Pc hem tv hem tel hem tablet te girerken diğerleri de girebilir mi yoksa 4 hak dolmuş mu olur o an icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen login sayısını sayıyorlardır.Ayni ip den 4 farklı cihazdan bağlantıda hak dolar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler ortak arayan varsa ben de dahil olabilirim :)
  • Edit: Az önce LG 42lb652v Webos cihazıyla karşı odadan wifi ile bağlandım ve netflix 3mbps görebiliyor. Kablo bağladığımda 14mbps görebiliyor çok saçma. Bunu netflix yardım ile görüşeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simplify -- 1 Ekim 2016; 13:48:00 >
  • Evet aynen öyle. Reklam yok, sansür yok donma yok.
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Kaç tane cihaza kayıt olmuş önemli değil. 4 kişi hesabı kullanırken sen kendi hesabınla başka bir cihaza daha giriş yaparsan senin cihazlardan biri çevrimdışı kalır.
  • 4 kişilik enparalı bi üyeliğe katılmak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Beyler Netflix'te istediğimiz filmi rahatlıkla izleyebiliyoruz öyle mi?

Mesela şimdi CA CW izlemek istesem hemen izleyebileceğim ve aylık 28 tl vereceğim. Üstelik ilk ay ücretsiz öyle mi?

Yani Netflix'in Türkiye'ye açtığı film ve dizileri izleyebileceksiniz :)
  • Ah şu friends game of thrones seinfeld prison break falan bunlarda gelse tadından yenmez youtube'nin bile kasım kasım kasıldığı yerde takılmadan en az hd izletiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodysolid

arkadaşlar siz bu ayarı hangisinde tutuyorsunuz tv ye yansıtırken?
    kablosuz modemden bağlanıyor benim. otomatikte tutuyorum ben.
    yüksek hem hd hem ultra hd yi kapsıyor. full hd tv ye ultra hd çözünürlükte dosya indirirse yazık olur. saçma değil mi bu sizce de ?

iphone , ipad ve led tv de kullanıyorum.
    mesela iphone da düşük, ipad de orta ve led tv de yüksek iyi olurdu.
    ama iphone a düşük seçince laptoptan tv ye aktardığımda bakıyorum ayar düşükte kalmış yine. bunun çözümü var mı acaba? teşekkürler

En yüksekte tutabilirsiniz. Herkes kendi bağlantı hızına göre yayın alır. TV niz 4K değilse 4K yayın vermez. Sanırım bunu bağlanılan ekranın TV nin vs.. çözünürlüğünü algılayıp ona göre ayarlıyordur. Aksi durumda dediğiniz gibi saçma olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

4lu kullanıcı 4 ayri ip mi yoksa 4ayri giriş mi. mesela biri evinde hem Pc hem tv hem tel hem tablet te girerken diğerleri de girebilir mi yoksa 4 hak dolmuş mu olur o an icin

4 Kişi hesabı aldığınızda 4 farklı profil oluşturuyorsunuz. Hesaba girildiğinde hangi profili kullanacağınızı soruyor. Bir profil kullanımdayken başka birisi aynı profili kullanmaya kalkarsa ilk kullanan düşer. Dolayısıyla ortak kullanacak olanların kendi profillerini kullanmaları lazım. Her profil aynı anda tek cihazda açık olabilir IP ye bağlı değil. Kısacası 4 kişi aynı anda sadece 1 er cihazdan girebilir. Aynı anda 4 kişiden fazlası izleyemez. (4 Kişilik paketten bahsediyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodysolid

arkadaşlar siz bu ayarı hangisinde tutuyorsunuz tv ye yansıtırken?
    kablosuz modemden bağlanıyor benim. otomatikte tutuyorum ben.
    yüksek hem hd hem ultra hd yi kapsıyor. full hd tv ye ultra hd çözünürlükte dosya indirirse yazık olur. saçma değil mi bu sizce de ?

iphone , ipad ve led tv de kullanıyorum.
    mesela iphone da düşük, ipad de orta ve led tv de yüksek iyi olurdu.
    ama iphone a düşük seçince laptoptan tv ye aktardığımda bakıyorum ayar düşükte kalmış yine. bunun çözümü var mı acaba? teşekkürler

@bodysolid Netflix müşteri hizmetlerinden teyit ettim az önce hızınız 100Mbps bile olsa, ekranınıza göre yayın alırsınız dedi. Yani endişe edecek bir durum yok, ayarlar en yüksekte kalabilir. 

Yazışmna aşağıda, kalın olanlar onun cevapları. Sonunda emin olamayınca doğrulayarak dönüş yaptı.

- Hello~w! Thank you very much for contacting Netflix! This is Sophie - how may I help you today?
    - Hello, I have a question about streaming quality
    - Ohh! Shoot away!
    - I don't have a 4K TV or screen but my internet speed is enough for 4K streaming (over 24Mbps) in this case how much Netflix uses from my data plan in 4K standarts or 1080p?
    - It would be 1080p if it is only being streamed in HD
    - The option for Full HD and Ultra HD is same in the settings > playback settings page in my accou, that means if I want to watch HD or Ultra HD I must check the High quality from settings right? my settings is at high but I don't have a 4K TV and my internet speed is capable to get 4K stream, that means if Netflix sending data based on my internet speed it's sending me 4K content but I am watching it as 1080p on my 1080p TV :) that means Netflix will spend more data that really I have benefited
    - Hmm, if it is high and the title is in 4K it indeed will try to show it like that. But let me verify this, though
    - Yes please you can verify by asking if Netflix checks the resouliton of the screen or not, if it checks by someway the resolution of the screen it will send me just 1080p not 4K, and that will be the best thing if it checks resolution and sending correct data to me
    - Thanks for waiting and I confirmed. Don't worry, since your TV is only 1080p it will only consume data for that and show it like that. For example. If you have a 480p TV, it is still HD, but even if you have 100 MG it will only consume the highest possible for it. Which is data for 480p.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

enpara referanslı grupa üye olabiirim sene sonuna kadar.

Ben de dahil olabilirim. Sene sonuna veya surekli farketmez.

• Enparalı veya enparasız 4k üyeliğe ben de katılabilirim. Planlandığı süre kadar peşin de gönderebilirim.

• takip
  • Netflix'in akk için bir şeyler yapması lazım
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.