Şimdi Ara

netflix..... (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
62
Favori
89.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • standart paket açtım görüntü kalitesini yüksek yaptım 50mbit hız var ama bazı filmlerde HD görüntü yok galiba görüntü kötü
  • Annemlerin evine aldığımız Grundig marka televizyonun kumandasındaki bir tuşun üzerinde kocaman NETFLIX yazıyordu. Ne diye merak etmiş ama bakmamıştım.Demek bu işe yarıyormuş :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde türkçe desteği olmayan filmlerin listesine ulaşmıştım bir sürü film vardı fakat şimdi göremiyorum ana sayfada zaten hep aynı öneriler var bu iş canımı sıkmaya başladı. İş artik Türkiyedeki içerikler değil de Türkçe içerikler olmaya başladı. Türkçe desteği olmayan filmleri kaldırmışlar sanırsam.
  • Enparalı gruba üye olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mezar35

Geçenlerde türkçe desteği olmayan filmlerin listesine ulaşmıştım bir sürü film vardı fakat şimdi göremiyorum ana sayfada zaten hep aynı öneriler var bu iş canımı sıkmaya başladı. İş artik Türkiyedeki içerikler değil de Türkçe içerikler olmaya başladı. Türkçe desteği olmayan filmleri kaldırmışlar sanırsam.

Türkçe desteği olmayan filmleri kaldırdıklarını sanmıyorum, bazı içerikler kalkmışsa Netflix'te bulunma süreleri dolduğu içindir.
  • JFK ,LOTR serisi falan extended versiyonları yok mesela.Bu da şimdilik eksi.Ama çok da sorun değil.

Ben oldukça memnum halen..50 -60 lira bile verilir..İçerik zengin olursa sansür de olmaz ise en çok izlenenler dizi filmler de eklenirse 100 bile veririm Disney filmleri,popüler diziler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • grup var mi?

• sadece film izlemek icin alınmaz keza beleş alternatifleri var bu arada yılllık 4k 4 kisi girebilirim ekleyin beni de ..böle 5-10 yıllık üyeler girsek iyi olur ..60 tl mi dusuyor ?
  • Arkadaşlar merhaba;

Bildiğiniz gibi Netlix'e içerik taleplerimizi iletebiliyoruz,

Netflix'e yaptığımız talepleri paylaşmak ve bu sayede aynı içerikleri talep ederek birbirimize destek vermek için bir konu başlığı açtım, incelerseniz ve destek olursanız sevinirim, link aşağıdadır:

Netflix İçeriklerini Taleplerimizle Beraber Arttıralım!
  • Netflix'in içeriğini Türkiye'ye özel modifiye ediyorlar. AB, ABD, Uzak Doğuda ki içeriğe ulaşamadıktan sonra ne anladık bu işten. Eski hali daha iyiydi. Türkçe dil ekleyip geçeceklerdi. Türkiye'ye özel yapacağız diye içeriği sadeleştirdikçe sadeleştiriyorlar. Türkiye'nin kendi kapalı dünyasında bir Netflix ortaya çıkmaya başladı. Bı durum hiç iç açıcı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarılarda yazılmış olabilir,
    bir sürü türk dizi ve film gördüm (eyvah eyvah serisi vb.., leyla ile mecnun)
  • Komedi filmi arıyor ve bulamıyorsanız ezeli ingilizce dublajla izleyin

• enparalı gruba uzun süreli üye olabilirim, çok takip edemiyorum mesaj atıp haber verirseniz sevinirim
  • Beyler enparalı gruba dahil olabilirim

• En paralı grup varsa dahil olmak isterim :)
  • enparali grup ariyorum

• Enparali grup kisi basi ne kadar oluyor acaba ve goruntu kalitesi nasil oluyor. Bilgi verme sansiniz var mi arkadaslar.

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Netflix'in kendi dizileri var mesela. Bunların değil beleş alternatifi, alternatifi dahi yok. Şuanlık house of cardsın yayın hakkı digiturkte o da netflixe geliyor. Beleş alternatif(ler)i olduğunu sanmıyorum o yüzden. Olsa olsa çakması olur.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Beleş alternatifi de yok zaten. Beleş alternatifi torrentse netflixin alternatifi değil o. Netflixin amaçlarından biri korsana karşı olmak zaten.

• 4k hangi diziler var arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.