Şimdi Ara

netflix..... (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
61
Favori
89.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten arkadaşa alternatif kelimesini yanlış amaçla kullandığı için söyledim ben de haklısın. Netflix yasal olan bir servis olduğu için zaten alternatifi de torrent veya yasal olmayan izleme siteleri olamaz. Netflix Türkiye'de eğer ABD'de ki ekip gibi çalışırsa Netflix'in kendi dizilerini başka ortamlarda yayınlayanları kapattırabilir.
  • Hesap alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaHa042 -- 4 Ekim 2016; 16:22:01 >
  • akk dolduktan sonra hd yayın görüntüleyebiliyormuşuz.Fakat görüntü kalitesinde hiç düşme olmuyormu deneyen oldumu hiç? Çünkü sitesinde hd için en az 5mbit yazıyor
  • Dun deniyeyim dedim cogu dizi eksik ve bolumler cok geride kalmis dizi ve filmler biraz geride kalmis gibi dusunuyorum.Acikcasi film&dizi sitelerimiz daha kaliteli onlardan devam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk ay ücretsiz olan paket içeriği 4k+4 kişi mi oluyor HD+2 kişi mi?

• Arkadaşlar ilk ay ücretsiz diye abone oldum ama 40 TL çekti karttan. Sonradan iade mi oluyor yoksa bi yanlışlık mı olmuş?

• quote:

Orijinalden alıntı: jazz80

Arkadaşlar ilk ay ücretsiz diye abone oldum ama 40 TL çekti karttan. Sonradan iade mi oluyor yoksa bi yanlışlık mı olmuş?

Çekmemesi gerekiyor 1 aylık süreyi doldurmadıysanız farkında olmadan, yada daha önce aynı kartla deneme süresini kullanmadıysanız. Müşteri hizmetleriyle yazışın canlı sohbet üzerinden.

İlk ay bitince çeker ücreti.
  • arkadaşlar en paralı grup olusa dahil olmak isterim
    3 ay olu 6 ay olu farketmez
  • Hesabi kapattiktan sonra kart bilgileri silinmiyordu.Bunun uzerine mail atip durumu izah ettim ve su cevabi aldim,

Talebiniz doğrultusunda ödeme bilgilerinizi müşteri hesabı sistemlerimizden sildik. Bu işlem, bu e-postayı almanızdan sonra yaklaşık 1-2 hafta içinde tamamlanacaktır. Bunun sonucunda kartınıza ödeme yapamayacağız (veya kartınızdan ücret alamayacağız).

Saygılarımızla,
    Netflix

Yani mail atinca kart bilgilerinizi sistemden silebiliyorlar..

• chaturanga C kullanıcısına yanıt
    iTunes üzerinden aldığım için bir karışıklık olmuş. Apple MH ile görüştüm iade ettik dediler bakalım... Akşam akşam uğraştırdılar.

• Film içerikleri çok yetersiz güncel filmler yok derecesinde, hizmet ve kalite tamam güzel takılmadan tıkır tıkır izliyorsun. Eski filmleri izlemek için para verilirmi tartışılır.
  • Arkadaşlar, enpara üzerinden 4 kişili grup kurmayı planlıyorum. Yıl sonuna kadar yani yaklaşık 3 aylık isteyenleri dahil edeceğim. Bedava üyeliğimi 1 Ekim itibari ile başlattım yani 31 aralık 2016 tarihine kadar açık olacak(sonrası için tekrar devam yolumuz açık eğer enpara izin verir ise). 14 tl yıl sonuna kadar toplam ücret. katılmak isteyenler mesaj atar ise grubu oluşturum.

Not: 4 kişiyi tamamladık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurukum -- 6 Ekim 2016; 10:15:17 >
  • Windows 10 kullananlar uygulamasını yüklesinler browserlara göre daha iyi çalışıyor.
  • kurukum kullanıcısına yanıt
    Yer varsa bir kişi gelebilirim

• jazz80 kullanıcısına yanıt
    Daha önce deneme üyeliği alınmış bilgisayarlardan tekrar üyelik alındığında 40TL çeker ama siz ilk defa kullandıysanız müşteri hizmetleriyle bir konuşun iadesini yaparlar ya da bu ayı paralı diğer ayı ücretsiz kullanırsınız.
  • Hallettim hocam dün akşam MH ile konuşup

• kurukum kullanıcısına yanıt
    Benide yazabilirsiniz.
  • AceVenturA kullanıcısına yanıt
    Uygulama Edge tabanlı olması lazım.
  • 4k üyelik açacağım ortak olmak isteyen yazsın.
  • netflix enpara grubuna ortak olabilirim
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.