Şimdi Ara

netflix..... (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
62
Favori
89.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kart numarasının son 4 hanesini gorur.Sifreye gelince sisteme cep numaranızı tanıtırsanız şifre değiştirmede sms onayı isteyeceginden şifreyi degistiremezler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • not: 4 kişi tamamlandır pm atmayın ltf.

4 Ekran +uLTRA hd hesap açıldı enpara ile 20/4 = 5 TL aylık. Ekim kasım aralık peşin alınacak 15 tl olarak katılmak isteyen varsa 3 kişi PM atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jonathanlivinston -- 9 Ekim 2016; 20:22:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederiz.Akliniza takılan birşeyler olursa buradayız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ahh ahh Netflix nereden çıktın sen !
    Önceden kafam rahattı ,ya İtunes satın alıyor ya da gidip alıyordum orjinal olarak..Şimdi İtunes satın almak istiyorum ama ya Netflix de olursa diye aklıma takılıyor

Korku Seansı 2 ve Zootropolis filmleri alacağım da sırf Netflix var diye almıyorum kaç gündür.

Hadi Korku Seansı ilki var 2. filmde gelir ama Zootropolis ? Disney filmleri henuz yok onu alırım artık Itunes olarak.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Ben Netflix e üyeyim çok memnun kaldım. İlk ayım 13.10.2016 tarihinde tamamlanıyor.
    Diğer aydan itibaren 4 kişilik gruba katılmayı düşünüyorum. Enpara kullanıyorum. Kontenjanı olan varsa iletişime
    geçebiliriz. Sanırım HD izlemek daha keyifli olacaktır.
  • En paralı 4 kişilik gruplardan birine girebilirm pm atınız lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agent82 -- 10 Ekim 2016; 10:59:54 >
  • enparalı 4 kişilik gruplara ortak olunur. PM lütfen
  • Şu dört kişi muhabbetine girince Ultra HD available olana 10 TL mi ödüyoruz aylık anlayamadım. Eğer öyleyse 4 ün biri () için beni de ortak edebilirsiniz. PM lütfen.
  • Arkadaşlar Enpara iadesi oluyor mu? Ben sayın aldım duruma göre ortak alabilirim? ?bilgilendirme yapabilecek bir arkadaş var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

Arkadaşlar Enpara iadesi oluyor mu? Ben sayın aldım duruma göre ortak alabilirim? ?bilgilendirme yapabilecek bir arkadaş var mıdır?

Ayın enparalısı olursanız geri ödeme var Hocam. Onun için de gerçekleştirmiş olmanız gereken 5 adım var (en az 5 -liste sitesinde var).
  • tello2 T kullanıcısına yanıt
    Ayın enpara'lısı olmadan yana sıkıntı yok hocam. O zaman bende ortak alabilirim yanıma düşünen varsa arkadaşlar.

• Arkadaşlar 4kişilik en parası olan bir gruba katılmak istiyorum 3 aylık veya 6 aylık peşin verebilirim referansı olanlar PM atsın.
  • BuMé®@NG kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ortak olabilirim
  • Gruba beni de ekleyin lütfen hakkımıza düşen neyse verelim.
    Merak ettiğim şey 4 kişi farklı isimler ile girebiliyor mu yoksa herkes aynı ismimi kullanıyor.

O zaman ben de katılabilirim Hocam :)
    Benide ekleyin hocam

• Şimdilik grup tamam gibi arkadaşlar. Mesaja ekli arkadaşlar P.M'den telefon numaralarınızı gönderir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuMé®@NG -- 10 Ekim 2016; 21:57:00 >
  • arkadaşlar şimdi ortak olduk 4 kişi aldık. bir kişi hesap ayarlarından maili veya kayıtlı telefonu silemez mi silerse kafasına göre değiştirebilir gibi geliyor
  • 2 ekranlı deneme olayını 10 gündür kullanıyorum. enpara hesabım var eger kafama yatarsa 4 kişilik ekrana ortak arayabilirim
  • 1 kişilik yerim var pm atabilirsiniz.

edit: yer kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frktslc -- 12 Ekim 2016; 16:28:55 >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.