Şimdi Ara

netflix..... (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
62
Favori
89.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilberhoca

altyazının arkasına şeffaf pencere geliyor. ayarlardan düzeltiyorum ama değişmiyor. Neden olabilir ki sizce?

Hemen düzelmeyebilir ayarlar bir süre sonra yansıyor olabilir.
  • chaturanga C kullanıcısına yanıt
    2 3 gün oldu valla apple tv de yapıyor sadece pc de normal
  • Arkadaşlar birisi Allah kitap aşkına grup kurmak isteyen arkadaşlarımız için ayrı bir başlık açsın, orda konuşulsun bu. Tıpkı Digiturk Play ortaklığı gibi. Netflix'le alakalı en kapsamlı konu bu, bunda da sayfada 3-5 yararlı yorum ancak var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaturanga

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

beyler netflix internettenmi çalışıyor,öyleyse donma felan olmuyormu?

İnternetinizde sorun yoksa ve en az 3 Mbps (standart kalite ve 720p için), 8 Mbps (Full HD içerik için), 25 Mbps (4K içerik) gibi hızlarınız varsa takılma donma yaşamadan izlersiniz. Diğer internet sitelerinde yayınlanan sürekli donan içeriklerle karıştırmayın sistemleri gayet sağlam.

alt kattan az çekiyo ama telefonda 50 mbs görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bisey sorucam, gecenlerde arkadasimla konusurken soyledi bi sizlerede sormak istedim

Ben su an ucretsiz ilk aylik hakkim ile tabletimden izliyorum. Ucretsiz hakkim bittiginde baska bi ucretsiz uyelik ile ayni cihazda izleme yapabilirmiyim? Arkadasim ilk uyelikten sonrakini kabul etmedi alet dedi. Bu sekilde bi sistem yapmislar mi gercekten? Tablet ps4 lg tv falan hepsi icin gecerlimidir bu kisitlama?

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Arkadaslar bisey sorucam, gecenlerde arkadasimla konusurken soyledi bi sizlerede sormak istedim

Ben su an ucretsiz ilk aylik hakkim ile tabletimden izliyorum. Ucretsiz hakkim bittiginde baska bi ucretsiz uyelik ile ayni cihazda izleme yapabilirmiyim? Arkadasim ilk uyelikten sonrakini kabul etmedi alet dedi. Bu sekilde bi sistem yapmislar mi gercekten? Tablet ps4 lg tv falan hepsi icin gecerlimidir bu kisitlama?

Başka bir ücretsiz üyelik için farklı bir kredi kartı kullanmanız lazım cihaz bazlı bir engelleme hiç duymadım. Arkadaşınız aynı kredi kartıyla ikinci bir hesap almaya çalışıyor olabilir mi?

@bdurmus
  • Amerika proxy girince izlediğim dizinin 2. ve 3. sezonu Türkçe dublaj olarak var .

Ama Türkiyeden girince Dizinin sadece 1. sezonu var :D

Bu neyin kafası
  • chaturanga C kullanıcısına yanıt
    Valla benim anladigim zaten baska kredi kartiyla yeni ucretsiz bir uyelik yapmislar. Ama sanirim ps4 den izlemek isterlerken 1.uyelikle ilk ay ucretsiz izledikten sonra 2.yeni alinan uyeligi ucretsiz izlemeye izin vermemis. Benim hic deneme sansim olmadigi icin merak ettim.

• bi sorum olacak.. netflixde su an da baktıgım filmler acıkcası nuh nebi filmeleri(turkiye icin konusuyorum) vpn ile amerika dan girince guncel filmleri izleyebiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qkhnk

Amerika proxy girince izlediğim dizinin 2. ve 3. sezonu Türkçe dublaj olarak var .

Ama Türkiyeden girince Dizinin sadece 1. sezonu var :D

Bu neyin kafası

Hocam türkiye üyeliği ile amerika proxy ile izleyebiliyor muyuz mesela zenmate ile ?
  • arkadaşlar var mı grup ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotukedi

bi sorum olacak.. netflixde su an da baktıgım filmler acıkcası nuh nebi filmeleri(turkiye icin konusuyorum) vpn ile amerika dan girince guncel filmleri izleyebiliyormuyuz ?

Hayır VPN lere izin vermiyor artık.
  • Aynen 5 kişilik premium grubuna ben de dahil olabilirim. Eğer üyelik açan var ise?
  • quote:

quote:

bi sorum olacak.. netflixde su an da baktıgım filmler acıkcası nuh nebi filmeleri(turkiye icin konusuyorum) vpn ile amerika dan girince guncel filmleri izleyebiliyormuyuz ?

arkadas proxy ile giriyorum diyince bende izleniyor sandım.. tesekkurler..
  • 4 kisilik grubunuz varsa dahil olabilirim beyler.

• 7 ekimde 40 tl olan özel üyelik açtım ilk ay ücretsiz
    1 kişi lazım kişi başı 10 tl düşüyor

grup tamamlanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunç1 -- 14 Ekim 2016; 15:13:36 >
  • quote:

quote:

quote:

arkadas proxy ile giriyorum diyince bende izleniyor sandım.. tesekkurler..

Yakın zamanda girebildiğini söylüyorsa olabilir bilmiyorum normalde engelliyor. Engellemediği bir proxy bulmuş olabilir.
  • netfilix mi filbox mu mantıkllı

• Arkadaşlar bende bir deneyeyim dedim ama bişey sorucam. Örneğin Arrow a baktım en son 3.sezon yüklenmiş. Dizi şuan 5.sezonda yani eğer güncelden takip etmeyeceklerse ben ne anladım netflixden. bu konuda bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

netfilix mi filbox mu mantıkllı

hocam filboxu bilmiyorum ama 20 gün üyeyim netflix e çok seri film ekleniyo türkçe falan.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.