Şimdi Ara

netflix..... (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
62
Favori
89.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

netfilix mi filbox mu mantıkllı

Filbox uydu yayını mı diyorsunuz ? 2si farklı platform dostum. biri tv , digeri internetten istedigini seç izle
  • beyler şimdi ben netten banka kartı ile üye oldum banka kartı boştu yine bir ay bedava verdi. bedavam bitince diğer banka kartı ile kardeşim adına üye olurum gene bir ay bedava vermesi lazım değil mi?
  • vpn ile amerikayı seçip girdim ama amerika içeriği çıkmadı nasıl çıkacak içerik ??
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Evet izledim dizimi . OkayFreedom
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezar35

Her filmde farklı bitrate alırsınız. Arama yerine "uhd" yazarsanız 4k desteği olan bütün içeriği görürsünüz. "HD" yazarsanız sadece 1080p olan içerikleri görürsünüz. Hd kategorisine girmeyenler bitrate yüzünden giremiyor Mesela 5000 kbps 1080p ise 4420 olduğu için 1080p olarak gözükmüyor fakat pek bir fark hissedilmiyor zaten.

Türkiye'de toplam

32 Adet 4K içerik

16 Adet 1080p içerik

188 Dizi

489 Film var.

Hocam Netflix TR deki içerik sayılarından emin misiniz?

Benim gördüğüm kadarıyla, TR Netflix'te şu anda:

1057 Film
    412 farklı dizi var.

Bununla ilgili açtığım bir başlık var, UnoGS verilerine göre sürekli güncel kalan linkleri paylaşmıştım:

Netflix Güncel İçerik Listeleri

• quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

İçerik kısa zaman içerisinde arttırılmalı Türkiye için bir çalışma var mı acaba

Ocak ayından bu yana gelinen son durumda

412 Dizi ve 1057 film TR Netflix'te yer alıyor.

1057 Filmin 998 inde TR altyazı var, 500 tanesinde ise TR dublaj var.
    412 Dizinin 272 sinde TR altyazı, 154 ünde ise TR ses var,

Bu sayılara Türk yapımı dizi ve filmler dahil.

Kısacası Netflix Türkiye çok hızlı bir şekilde gelişti ve gelişmeye devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: graystorm

Aynen 5 kişilik premium grubuna ben de dahil olabilirim. Eğer üyelik açan var ise?

5 Kişilik bir paket yok.
  • arkadaslar netflixtede kardeslik gibi bi sistemmi var. anlatim varmi bu konu ile ilgili. ortak arayan varsa bende bi denemek isterim . yada is yerimden bikac kisi ayarlarim. anlatim varsa bi yardimci olurmusunuz. kullaniciadi ve sifreyi paylasiyormuyuz.oyleni oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokayozyer G kullanıcısına yanıt
    1 kişi hesap açıyor. herkes o hesaba giriş yapıyor. hesap içinde her üye kendi profilini açıyor, herkes kendi profilinden izliyor
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    bende ikiside ver filboxa bakmıyorum bile. internetiniz varsa kesinlikle netflix
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi_38

bende ikiside ver filboxa bakmıyorum bile. internetiniz varsa kesinlikle netflix

internet hızı düşük telefonun wifisinden bakıyorum 50 mbs felan yazıyor,bu hızda smart tv de çalışırmı acaba

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    50 mbs internet varsa daha ne olsun. 4k'yı bile çok rahat izlersiniz. ben de smart tv den izliyorum. ilk 1 dakika görüntü kötü oluyor sonra düzeliyor. 25 mbs internet var, bakalım a.k.k dolunca nasıl görüntü verecek asıl bunu merak ediyorum.
  • erdi_38 E kullanıcısına yanıt
    Eurosport ve english club yetiyor filbox da vallaha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • legolasbride kullanıcısına yanıt
    herkesin tercihi farklıdır. örneğin ben english clubın kaçıncı kanalda olduğunu bile bilmiyorum hiç açıpta bakmadım. belgesel dışında izlemiyorum bile. konuyu daha fazla dağıtmak istemiyorum. ben netflixi öneririm
  • erdi_38 E kullanıcısına yanıt
    tesekkurler dostum. normal hd icin orta paket yeterli sanirim. kac kisiye kadar mumkun işyerinden toplancaz sanirim

• Arkadaşlar bilgisi olan biri proxy ile izlemeyi anlatabilir mi yukarıdaki bir arkadaş izleyebildiğini yazdı
  • quote:

1 kişi hesap açıyor. herkes o hesaba giriş yapıyor. hesap içinde her üye kendi profilini açıyor, herkes kendi profilinden izliyor

tabloda yazıyormuş.. orta paket 2 kişi 4k 4 kişi anladım...
    peki internetimiz kotalı ve 3 mm'ye düşecek. 4k paket alıp orta hızda yani 720 p seyredemezmiyiz. illa 4k'yamı zorluyor sistemki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokayozyer

quote:

tabloda yazıyormuş.. orta paket 2 kişi 4k 4 kişi anladım...
    peki internetimiz kotalı ve 3 mm'ye düşecek. 4k paket alıp orta hızda yani 720 p seyredemezmiyiz. illa 4k'yamı zorluyor sistemki..

Sistem asla takılmıyor. İnternet hızı kötü olursa 240p gibi görüntüye düşürüyor yine de takılmıyor. Benim kota 10 gün dayanmıyor. 10 gün sonra da gayet memnun şekilde izliyorum sorun yaşamazsın. Diyelim ki yaşadın iptal edersin sanki çok bir şey değil.

• hahil olabileceğim premium üyelik arıyorum yeri olana dahil olabilirim
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Smart DNS ile izlenebiliyor ayarları yapınca. Sitesine girip bakabilirsiniz, 14 gün deneme süresi var.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.