Şimdi Ara

netflix..... (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
62
Favori
89.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdi_38

arkadaşlar şimdi ortak olduk 4 kişi aldık. bir kişi hesap ayarlarından maili veya kayıtlı telefonu silemez mi silerse kafasına göre değiştirebilir gibi geliyor

Silebilir ancak ne işine yarayacak böyle bir şey yapması? Ücret aylık ödeniyor zaten, öyle bir durum olursa kimin kredi kartı sistemde kayıtlıysa o Netflix'le irtibata geçip kredi kartının hesaptan silinmesini talep etsin, hesabımı çaldılar diyerek. Yani birinin böyle bir şeye tenezzül etmesi hiç bir işe yaramaz.

Kredi kartınızı hesaptan sildirip yeni bir mail adresiyle yeni bir hesap alırsınız olur biter.

@erdi_38
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezar35

Aslında "senersongur" arkadaşın suçu değil böyle konuşmak çünkü ülkemizde her kesimden çoğu kişi internetten müzik indirmenin film izlemenin oyun cracklemenin illegal, yasal olmayan, yasak, korsan, günah olduğunu bilmiyor. Bunun nedeni bu işin bu kadar kolay yapılıyor olmasdır. Süreklilik tepkisizliği doğuruyor.

Arkadaşlarıma, ben internetten korsan film izlemiyorum dediğimde "nasıl yaa, açıp izliyorsun işte ne suçu" diyor. O kadar yaygın ki insanlar suç işlediğinin farkında değil.

Eskiden bahanemiz filmler çok pahalı idi. Halen de öyle. Yeni çıkan bir filmin DVD'si 25 TL'den satılıyor. Düşünsenize haftada 10 film izleyen bir kişi toplam 250TL ödemiş olacak.

Ama aylık 10TL Netflix'e vererek mis gibi sansürsüz kaliteli film izlersin. Hem suç işlememiş olursun eğer pratikte müslüman isen de günah işlememiş olursun. Hala bu işin günah/yasa dışı olduğunu anlamayanlar için basit bir açıklamasını yapıyorum. (bu arada bu mevzuyu arkadaşlarımla paylaştığım halde çoğu hala olayı anlamış değiller, nasıl yeaaa açıp izliyoz işteee) :)

--
    Bir film çekiyorsun 2 yılını alıyor 1000'lerce kişi çalışıyor sonra piyasaya dvd'sini yayıyorsun sonra biri çıkıyor 1 adet dvd 25 TL verip alıyor onu kopyalayıp satışını yapıyor veya internette torrent/hdfilmizle vb sitelerde yayınlıyor ve para kazanıyor. Para asıl bu işi yapana değil de satın alıp kopyalayıp dağıtana gidiyor. :))
    --

Tamam Netflix mükemmel birşey. Üye olsunlar, tavsiye edelim ama olayı Müslümanlığa çekmek, günaha bağlamak çok yakışıksız ve ayıp. O zaman Spotify veya Netflix çıkmadan önce film sitesinden film izleyenler, MP3 sitelerinden MP3 indirenler müzik ve filmin çok yaygın olduğunu düşünürsek bugüne kadar onbinlerce yüzbinlerce günaha girdiler, yani nüfusumuzun yüzde 90 ı şu anda aşırı günahkar cehennemlik insanlar olmuş oluyor. Bu doğru bir mantık mı sizce? Hem korsan film müzik edinerek elde edeceğiniz günahı bile düşünecek kadar hassas birisi iseniz, sizin günlük yaşamınızda mantıken çok çok dindar birisi olmanız gerekiyor. Örnek veriyorum üstünüze alınmayın Günah diye korsan film izleme ama sonra git kız arkadaşınla öpüş koklaş, birinin arkasından gıybet yap vs. Yani korsan filmin günahınızı hesaplayan biri olarak inşallah dört dörtlük bir Müslümansınızdır diyorum din konusunu kapatıyorum. Şimdi peki insanlar niye Spotify ve/veya Netflix alsınlar konusuna geleyim. Eğer emeğe saygınız varsa, beğendiğiniz şarkıcılara veya filmlere destek olarak yenilerinin çıkmasına yardımcı olmak istiyorsanız, hukuk kurallarına uymak istiyorsanız Spotify ve/veya Netflix ya da diğer lisanslı alternatiflerini alın. Eğer sadece ve sadece korsan günah diye almayı düşünüyorsanız, öncelikle işlediğiniz diğer günahları düşünün onlar için Allah'tan af dileyin ondan sonra alırsınız Netflix'inizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet arkadaşlar. 4 ekranlı üyelik için ortak arıyorum. enpara üyesiyim. isteyenler pm atsın görüşelim. mesaj sayım az olduğu için çekinen varsa çekinmesine gerek olmayacağını tanıştıktan sonra anlayacaktır.
  • İçerik kısa zaman içerisinde arttırılmalı Türkiye için bir çalışma var mı acaba
  • Vodafone 3 aylık bedava hediyesi de geldi netflix için 2 kullanıcı HD paket.Şenlenir buralar iyice
  • Yazdığım yazı sanırım içinde "günah" kelimesi barındırdığı için ufaktan bazılarımızı başka yöne itmiş. Yazıyı okurken sadece orayı gördüyseniz yazık ama şaşırmadım, ülkemizin en sevilen konularındandır. Bir daha okuyun, ne yazıyor? "illegal, yasal olmayan, yasak, korsan, günah" Burada sadece günah yazıyor olsaydı anlardım ama o kelimeyi çekip üstünden tartışma oluşturmalar falan ne kadar doğru?

Burada her kesime hitap ettim. Yakışıksız ayıp falan değil ben orada bilgilendirici oldum. Burada günah tartışması yapılmıyor. Şu günahı yapıyorsun o zaman o da günah onu niye yapmıyorsun demek zaten "din" olayına bakışını komple değiştirir. Çevremde görüyorum yok efendim sen sigara içiyorsun niye namaz kılıyorsun falan filan muhabbete girenler var. Olay bir şeyi tam anlamıyla uygulamak değil zaten, uygulayabildiğin kadarını uygulamaktır. Senin düşünceyle gidersek herkes cehennemliktir. Adem bile yasaklı meyveyi yemiş değil mi? Bir dine mensub olman "günahsız, hiç günah işlemeyen" biri olacağın anlamına gelmez. Adam gider alkolünü de alır ama bir farzı da yerine getirebilir bu seni ilgilendirmez veya "tam yapmıyorsan hiç yapma" düşüncesi çok yanlıştır. Sen ygs'yi tam puanla mı geçtin de üniversiteye girdin? Barajı geçerek girdin o zaman niye tam puan almadın? Vakıfa yıllık 20bin ödeyip girenle devlete yüksek puanla giden aynı mezun kişi aynı mıdır?

Çoğu kişinin Spotify kullanmasının nedeni kolay, kişiselleştirilmiş ve özelleştirilmiş bir uygulama olması. Ayrıca güvenli olması. APk falan indiren de oluyor. Bunlara uğraşacağıma veririm aylık 2.5 TL kafam rahat, listelerimi yaparım, yüksek kalite müziğimi dinlerim. Aylık 2.5 TL vermeyecek kadar acizse bir insan boş laf yapmasın bir zahmet değil mi?

Netflix olayına gelirsek kimse kimseyi zorlamıyor. Aylık 10TL vermek istemiyorsa buyursun vermesin ama verene de karışmasın bir zahmet. Adamın verecek gücü var ki veriyor "VERME" diyerek ne kazanacaklar ben onu anlamıyorum. Ha bak korsanın artışı bu tür ucuza kaliteli platformların ortaya çıkmasını sağladı buna karşı bir şey söyleyemem zaten.

Bana birkaç özel mesaj da geldi bu yazım hakkında, o kadar alakasız şeyler yazılıyor ki şaşırıp kaldım doğrusu. Arkadaşlar netflix için çalışmıyorum babamın şirketi değil isteyen üye olsun olmasın beni bağlamaz.

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Netflix geçen yıl yeni aldığı karara göre bir dizinin sezonu bitmeden o diziyi yayınlamıyor. Mesela Walking Dead 6. Sezon bitti 7 başlamaya yakın Netflix komple 6.sezonu koyuyor. Keyfi aldığı bir kara olarak görmüyorum muhtemelen kanallar zorlamıştır.

Ayrıca Netflix seviyor bu olayı kendi yapımlarına dahi aynı şeyi yapıyor. Yeni yaptığı dizinin komple ilk sezonunu atıyor 12 bölüm birden 23 bölüm birden falan.
  • Her filmde farklı bitrate alırsınız. Arama yerine "uhd" yazarsanız 4k desteği olan bütün içeriği görürsünüz. "HD" yazarsanız sadece 1080p olan içerikleri görürsünüz. Hd kategorisine girmeyenler bitrate yüzünden giremiyor Mesela 5000 kbps 1080p ise 4420 olduğu için 1080p olarak gözükmüyor fakat pek bir fark hissedilmiyor zaten.

Türkiye'de toplam

32 Adet 4K içerik

16 Adet 1080p içerik

188 Dizi

489 Film var.
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Adamlar 1 günde Çin ve Suriye hariç bütün ülkelere erişimi açtılar şu an her ülke için çalışmalar yapıyorlar, sanırsam en çok ilgi alan ülkelerden başlıyorlar içerik genişletmeye. İlk sıralarda olmadığımızı düşünüyorum muhtemelen ortalardayızdır.

Ayrıca ne kadar çok kullanan olursa Türkçe içerik o kadar hızlı artarmış müşteri hizmetlerinden aldığım bilgiler doğrultusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simplify -- 11 Ekim 2016; 21:32:01 >
  • tanercskn kullanıcısına yanıt
    4 Kişi aynı kullanıcı adı ve şifreyle girer giriş yaptığında herkese özel bir profil çıkar oradan ayarları yaparsanız herkes kendi profiline girmiş olur.

Aşağıdaki fotoğrafa bakın.

• Teşekkür ederim bilgi için kullanıma başladım ve öğrenmiş oldum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler netflix internettenmi çalışıyor,öyleyse donma felan olmuyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

Netflix kardeşliği diye ayrı bir başlık açıp ordan devam edilse bu 4 kişi bir araya gelme muhabbetlerine daha iyi olur. Netflix'le ilgili görüşlerimizi paylaşalım burda. Mesela Netflix'in orijinal dizilerinden Marco Polo'yu öylesine bir açtım. Sonra dedim ki iyi ki Netflix almışım bu diziyi keşfetmiş oldum sayesinde diye. Çünkü adını özellikle birisinden duymadıktan sonra dizi sitelerinde bu diziyi keşfetmem mümkün değildi. Adını duyduğun bildiğin diziyi Netflix olmadan da izlemek çok kolay. Adını Google a yazıyorsun çıkıyor ama eğer yeni diziler keşfetmek istiyorsan Netflix mükemmel. Ayrıca daha bugüne kadar Netflixte hd dizi izlerken 1 kere bile takılma sorunu yaşamadım. Ama normal dizi sitelerinde takılma sorunu yaşıyorum ara ara.

Yorumlarınıza aynen katılıyorum, öncelikle grup oluşturmak isteyenler için birisi konu açabilir oradan yazışılabilir. Orijinal bir yapıtta Making a Murderer kesinlikle tavsiye ederim. Görüntü donması konusunda da haklısınız Netflix'te donmadan kesilmeden izlemek ayrı bir zevk.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

beyler netflix internettenmi çalışıyor,öyleyse donma felan olmuyormu?

İnternetinizde sorun yoksa ve en az 3 Mbps (standart kalite ve 720p için), 8 Mbps (Full HD içerik için), 25 Mbps (4K içerik) gibi hızlarınız varsa takılma donma yaşamadan izlersiniz. Diğer internet sitelerinde yayınlanan sürekli donan içeriklerle karıştırmayın sistemleri gayet sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaturanga -- 12 Ekim 2016; 8:29:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezar35

Yazdığım yazı sanırım içinde "günah" kelimesi barındırdığı için ufaktan bazılarımızı başka yöne itmiş. Yazıyı okurken sadece orayı gördüyseniz yazık ama şaşırmadım, ülkemizin en sevilen konularındandır. Bir daha okuyun, ne yazıyor? "illegal, yasal olmayan, yasak, korsan, günah" Burada sadece günah yazıyor olsaydı anlardım ama o kelimeyi çekip üstünden tartışma oluşturmalar falan ne kadar doğru?

Burada her kesime hitap ettim. Yakışıksız ayıp falan değil ben orada bilgilendirici oldum. Burada günah tartışması yapılmıyor. Şu günahı yapıyorsun o zaman o da günah onu niye yapmıyorsun demek zaten "din" olayına bakışını komple değiştirir. Çevremde görüyorum yok efendim sen sigara içiyorsun niye namaz kılıyorsun falan filan muhabbete girenler var. Olay bir şeyi tam anlamıyla uygulamak değil zaten, uygulayabildiğin kadarını uygulamaktır. Senin düşünceyle gidersek herkes cehennemliktir. Adem bile yasaklı meyveyi yemiş değil mi? Bir dine mensub olman "günahsız, hiç günah işlemeyen" biri olacağın anlamına gelmez. Adam gider alkolünü de alır ama bir farzı da yerine getirebilir bu seni ilgilendirmez veya "tam yapmıyorsan hiç yapma" düşüncesi çok yanlıştır. Sen ygs'yi tam puanla mı geçtin de üniversiteye girdin? Barajı geçerek girdin o zaman niye tam puan almadın? Vakıfa yıllık 20bin ödeyip girenle devlete yüksek puanla giden aynı mezun kişi aynı mıdır?

Çoğu kişinin Spotify kullanmasının nedeni kolay, kişiselleştirilmiş ve özelleştirilmiş bir uygulama olması. Ayrıca güvenli olması. APk falan indiren de oluyor. Bunlara uğraşacağıma veririm aylık 2.5 TL kafam rahat, listelerimi yaparım, yüksek kalite müziğimi dinlerim. Aylık 2.5 TL vermeyecek kadar acizse bir insan boş laf yapmasın bir zahmet değil mi?

Netflix olayına gelirsek kimse kimseyi zorlamıyor. Aylık 10TL vermek istemiyorsa buyursun vermesin ama verene de karışmasın bir zahmet. Adamın verecek gücü var ki veriyor "VERME" diyerek ne kazanacaklar ben onu anlamıyorum. Ha bak korsanın artışı bu tür ucuza kaliteli platformların ortaya çıkmasını sağladı buna karşı bir şey söyleyemem zaten.

Bana birkaç özel mesaj da geldi bu yazım hakkında, o kadar alakasız şeyler yazılıyor ki şaşırıp kaldım doğrusu. Arkadaşlar netflix için çalışmıyorum babamın şirketi değil isteyen üye olsun olmasın beni bağlamaz.

Netflix'le ilgili yazıyoruz diye belki dediğiniz gibi Netflix adına çalışıyor sanabilirler. Ancak Netflix reklama ihtiyacı olan ve bunu internet sitelerine gizli reklamcılar göndererek yapacak bir şirket değil. Dünya üzerinde 80 milyon abonesi olan (Henüz dünyaya açılmadan önceki rakamdı bu, insanlar VPN le izliyordu yıllarca EDİT: 2016 2.çeyreği sayılarına göre 83 milyon olmuş, dünyaya açıldığı 6 ay içerisinde 3 milyon daha abone kazanmış) bir şirketten bahsediyoruz. Böyle başarılı bir sistemden herkesin yararlanmasını isteyip buralarda yazıyoruz yoksa bize ne! Artı Netflix kullanan herkesin bu sistemi duyurması gerektiğine inanıyorum, ne kadar çok kişi bundan yararlanırsa içeriklerde o kadar çok artırılacak herkes istifade etmiş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaturanga -- 12 Ekim 2016; 8:39:08 >

• Premium üyelikle enparalı gruba kullanıcı arayan varsa bende ortak olabilirim. Yıllık veya dönemsel farketmez.
  • üyeliği 5 gün önce başlattım 3 ortak arıyorum.
    ilk ay ücretsiz
    (enpara üyeliği değil kişi başı 10 tl düşüyor)

• grup tamamlanmıştır.
  • benim de premium üyelik var, 2 kişi ortak edebilirim 10 liradan
  • altyazının arkasına şeffaf pencere geliyor. ayarlardan düzeltiyorum ama değişmiyor. Neden olabilir ki sizce?
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.