Şimdi Ara

netflix..... (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
62
Favori
89.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisbt kullanıcısına yanıt
    3 kişiyiz hocam pm gel

• 4 kişilik enpara grubu olursa ben de dahil olabilirim
  • Var mi uygun grup..hemen 3 ay parasi gonderebilirim..

• Enpara kontenjanında açık olan varsa bende katılabilirim.
  • Ultra HD üyeliğe, aylığı 10 liradan 4 ortak alınacaktır. Uygun fiyata izlemek isteyenler pm gönderebilir.
  • En paralı grubu beklemekteyim beyler. Parayı hemen verebilirim

• varsa bir enpara grubu ben de katılmak isterim. daha önce üyeliğim yok, kullanımı hakkında da bilgilendirirseniz sevinirim.
  • ivb kullanıcısına yanıt
    Enparalı grup için ortak arayanlar PM atabilir. Anlaşmaya bağlı 6 aylık veya 1 Yıllık peşin verebilirim.
  • Enpara kartım var ben ortak olabilirim yada ortak olabiliriz 4 kişi PM atın

• 4k olan pakete ortak arayan varsa bende varım
  • 3 Kişi aranıyor ücretler aylık alınacaktır isteyenler pm atsın. Üyeliği bugün başlattım ilk ay ücretsiz ayın 15 inde ödemeler alınır.
  • Enparali bir gruba dahil olabilirim arkadaşlar.

• 3 paket sigara veya 1 tane büyük boy pizza parasına 1 ay dizi film izleyeceğim. Netflix orijinal dizileri çok fazla emek zaman para harcanmış umarım karşılığını alırlar. Türkiyeden örnek verirsek saçma sapan aşk dizileri sadece youtube da milyon izlenmeyi geçiyor. Güzel dizi izlemeyi bilmiyoruz nerde liseli veya saçma aşk dizileri var onlar izleniyor.

Neyse sonuç olarak 1 ay bedava deneyebiliyorsun ama paranız varsa 1 ay sonunda mutlaka yenileyin.

• Arkasaslar 4 kişilik grup Kurulunca herkes aynı kullanıcı adınızı kullanıyor yoksa 4 ayrı kullanıcı adı ekleniyor yardimci olacak arkadasa şimdiden teşekür ederim

• mustafacarli M kullanıcısına yanıt
    Tek kullanıcı adı ve şifre ile giriyorsunuz.Herkes kendi adı ile profil oluşturup kullaniyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furcin

3 Kişi aranıyor ücretler aylık alınacaktır isteyenler pm atsın. Üyeliği bugün başlattım ilk ay ücretsiz ayın 15 inde ödemeler alınır.

Son 0 kişi. (En para kampanyasını kendim kullandığım için aylık ücret 10TL ona göre pm atın.)
    (Edit: Dörtlü tamamlandı yer kalmadı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furcin -- 9 Ekim 2016; 16:24:54 >
  • Netflix kardeşliği diye ayrı bir başlık açıp ordan devam edilse bu 4 kişi bir araya gelme muhabbetlerine daha iyi olur. Netflix'le ilgili görüşlerimizi paylaşalım burda. Mesela Netflix'in orijinal dizilerinden Marco Polo'yu öylesine bir açtım. Sonra dedim ki iyi ki Netflix almışım bu diziyi keşfetmiş oldum sayesinde diye. Çünkü adını özellikle birisinden duymadıktan sonra dizi sitelerinde bu diziyi keşfetmem mümkün değildi. Adını duyduğun bildiğin diziyi Netflix olmadan da izlemek çok kolay. Adını Google a yazıyorsun çıkıyor ama eğer yeni diziler keşfetmek istiyorsan Netflix mükemmel. Ayrıca daha bugüne kadar Netflixte hd dizi izlerken 1 kere bile takılma sorunu yaşamadım. Ama normal dizi sitelerinde takılma sorunu yaşıyorum ara ara.

• Ortak arayan varsa ortak olabilirim. Pm ile iletişime geçebilirsiniz.

• 4 kişilik Netflix hesabı alacağım. Katılmak isteyen 2 kişi daha varsa üyeliği onlara göre başlatacağım. EnPara ile aylık 40 TL AppStore üyeliğim olduğu için sadece geriye 5 TL indirim hakkım kalıyor. 35/4 aylık 8.75 TL kişi başı ücret oluyor. Ekim/Kasım/Aralık ayı için 3 aylık peşin ücret almayı düşünüyorum yani 26.25 TL. Üçüncü ay sonuna doğru tekrar iletişime geçip devam etme durumunu konuşuruz. Halihazırda Play kartıma kayıtlı Spotify aile üyeliğim var bu forumdan 5 hesap alındı onlarla beraber kullanıyorum güven sorununuz olmasın. Ortak hesap olacağı için yeni mail adresi alacağım, genel kurallar şifre değiştirilmez ve herkes kendine oluşturduğu profilden izler bahsetmeme gerek yok sanırsam.

Ödeme: EnPara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.