Şimdi Ara

Netflix 4K ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    netflix ten 4K yayın alabilen varmı?

• Tabii.
  • Hız testimde 4K içerikleri izleyebileceğim görünüyor ancak içeriklerde HD logosu mevcut. 4K veya UHD olması gerekmiyormu, birde gelen içeriğin çözünürlüğünü nasıl test edebiliriz.

Netflix 4K ayarları
  • Çözünürlük kısmında UHD yazması gerekmiyormu, yada hangi içerikler UHD geliyor?

Netflix 4K ayarlarıNetflix 4K ayarları

• newonw1 kullanıcısına yanıt
    Sizin netflix 4K değil mi?
    Bu dizide orada DD VISION yazıyor.
    Ve 7.62Mbps 2160p
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint Ralph

Sizin netflix 4K değil mi?
    Bu dizide orada DD VISION yazıyor.
    Ve 7.62Mbps 2160p
    Nerde sorun olduğunu bugün buldum.
    Paketim 4K ama mi box ta ekran çözünürlüğünü 4K 30 Hz ayarlamışım. Çözünürlüğü 4K 60 Hz e çekince netfilx yayını da otomatik olarak 4K ye yükseldi. Şuan çok daha güzel oldu görüntü.
    Bu arada video kalitesi kısmında sizden farklı "Ultra HD 4K" yazıyor. Sİzin aboneliğiniz farklı olabilir. yada izlediğiniz cihaz nedir? Apple TV mi?

Netflix 4K ayarlarıNetflix 4K ayarları

Xf55 Sony Tv.
    Merhaba projektor modeliniz nedir acaba. Mibox. 4k Tv'de bilene. 1080 p veriyor nekadar ayarlarida yapsaniz. Siz nasıl başardınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecemelek

Merhaba projektor modeliniz nedir acaba. Mibox. 4k Tv'de bilene. 1080 p veriyor nekadar ayarlarida yapsaniz. Siz nasıl başardınız ?
    Merhaba,
    ben şuan için Benq W1700 4K projeksiyon kullanıyorum ancak projeksiyon kadar medya playerınızın da ayarları önemli, Medya playerınız 4K 60 Hz çözünürlüğü destekliyor mu?
    yanlış anlamadıysam Mi Box kullanıyorsunuz, görünüm ayarlarında en yüksek çözünürlük olarak ne görüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newonw1 -- 28 Mayıs 2020; 1:28:35 >
  • 4k 60 FPS goruyorumda netflixde ultra HD göremiyorum males f sadece 1080 destekliyor galiba
  • benim tv de (samsung 49mu8009)netflix 4k oluyor ama full ekran olmuyor. ayarı da yok.
    sizin box da full ekran oluyor mu? yani aşağıdaki sağdaki resim olacak. benim tv soldaki gibi.
    Netflix 4K ayarları
  • aksu01 kullanıcısına yanıt
    Hocam resimlerde sanırım altta olan boşluğu anlatmaya çalışmışsınız.
    Birçok film 2,35:1 olarak çekilmektedir. Diğer yandan monitör veya projeksiyonlar ise standart olarak 16:9 formatta üretiliyorlar. Dolayısı ile izlediğiniz filmde altta boşluk oluşuyorsa o şekilde izlemelisiniz. Ayar yapabilseydiniz tam ekran yaptığınızda görüntü alttan üstten çekilerek nesnelerin boyu uzamış gibi olacaktı ve hatalı bir görüntü alacaktınız. Sonuç olarak aynı şekilde izlemeye devam edin. Alttan üstten boşluk hata değil görüntü olması gerekendir.
    eğer yanlarda boşluk oluşuyorsa bir hata var demektir. Televizyonunuzun "aspect ratio" ayarlarını değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newonw1 -- 7 Temmuz 2020; 1:10:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.