|
Netflix, AAA sınıfı yüksek prodüksiyonlu PC oyunu üzerinde çalışıyor
-
-
Yapsınlar hocam ne olacak belki güzel Bi şey çıkar ortaya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Steam bir pazar alanı iken Netflix ise daha çok bir fon ve servis. Netflix sizi fonlarsa satış derdiniz olmaz. Streaming servisleri sayesinde iş bulamayan stüdyo, oyuncu, yönetmen, kameran kalmadı. Dehşet seviyede içerik tüketimi ve üretimi söz konusu. Benzer modeli Netflix oyunlar için de yapabilir. Indie stüdyolar her yerde var. Onları fonlayıp tonlarca oyun siparişi verirse elinde ciddi bir oyun kütüphanesi olur. Böylelikle Netflix aboneleri de abone kalmaya devam eder o oyunları oynayabilmek için. Buradaki amaç Steam'i yenmek değil. Kullanıcılarının Disney+'a, HBO'a gitmesini engellemek. Şimdilik Disney+ oyun seçeneceği sunmuyor. Netflix de bunu avantajına kullanmak istiyor.
Stranger Things'te yaptığını yapıp The Witcher, God of War, GTA benzeri bir AAA oyun yapabilirse Netflix, bununla yakaladığını ivmeyi daha alt sınıf oyunlarla besleyerek ciddi kullanıcıyı kendine bağlayabilir. Sony ve Nintendo için exclusive oyun modelleri çalışıyor mesela. Netflix için de çalışması oldukça olası. AAA oyunların ortalama bütçesi 80 milyon $. Netflix için bu hiçbir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 24 Kasım 2022; 2:50:0 >
-
valla bence güzel bir olay. cebimizden para çıkmıyor yapsınlar diye. beğenmezsek almayız. belki çok sağlam bir şey çıkar sektörü canlandırır. piyasa zaten nanay. ne kadar kötü bir etki edebilir "nekşfliks"...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 24 Kasım 2022; 08:15:36 >
-
Ben de biraz herkes kendi işini yapsıncılardanım. AAA oyun disiplini Netflix'e uyar mı ki? Benim şahsen bir başarı beklentim yok. Farklı kafa bu işler. Bekleyip görelim ams hiç umudum yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunların hepsinde LGBT içerik eksik olmaz artık
-
Popcorn tarzında, devam sezonu gelmeyen diziler yapmasınlar ilk önce.
-
Ne güzel olacak ya. Dizileri ne ki oyunları ne olsun. Zenci+Hindu+çekik gözlü trans bir elfin maceraları kıvamında oyunlar yapacaklar maksimum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sjw oyunlar yolda o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne güzel olacak ya. Dizileri ne ki oyunları ne olsun. Zenci+Hindu+çekik gözlü trans bir elfin maceraları kıvamında oyunlar yapacaklar maksimum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X