|
Bildirim
Her yapımda ucuz sosyal adalet savaşçılığı yaparsan olacağı bu işte. Oyun belgeseli izliyorum (high score) adam çıkmış siyah eşcinselim diyor. Ne alaka?
|
İkinci sezonda zenci başrol yaparsan olacağı buydu Joel kinnaman mükemmeldi.
|
Ne alaka şimdi?
|
Diziye uymayan karakter koyarsan, alakasız siyahi karakter gay karakter vs vs koyarsan güzelim diziyi yersin tabi. İlk sezon çok iyiydi. Çöp oldu gitti.
|
İstisnasız bütün Netflix yapımlarına önyargıyla yaklaşıyorum. Bir ton dizi çıkarıyorlar yarısından fazlası üç sezondan sonra iptal ediliyor. Saçma sapan zorlama eşcinsel, siyahi durumlarından bahsetmiyorum bile. |
Sjw'den bıktı millet.
|
eskiden deneme sürümü alıp izlerdim şimdi bedava verseler izlecek kaliteli bir şey yok. altered carbon gibi kaliteli bilim kurgu dizilerini iptal et eşcinselleri kandırıp sömürerek bunların üzerinden ucuz yapımlar ile çok para kazan.
|
nickimi değiştirme vakti gelmiştir... |
Hala netflix izleyen kaldı mı ya? Tek yaptıkları dizilerin içine etmek ve siyahi lgbt vb propagandaları yapmak. Altered carbon ilk sezonu çok iyiydi ikinci sezon başroldeki adamı değiştirip siyahi yapmışlar açıp bir bölüm bile izlemedim. Tamam bedenler değişiyor ama başrollerin değişmesi diziden soğutur. Bunları düşünmeyip gidip minnoşlar diye film yapıyor.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
nickimi değiştirme vakti gelmiştir... |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 27 Ağustos 2020; 14:17:21 > |