Şimdi Ara

NETFLIX | ANA KONU (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
209
Favori
293.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pardon karıştırmışım walking dead 10.sezonun netflixteki tüm bölümlerin izledim.ama diğer izlediğim dizlerin çoğu yarım kaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok izlediğim dizi sağolsun ayrı ayrı platform olduğu için abone oldum.Hulu özellikle abone oldum.Torrentle uğraşılmıyor yok dizi 480p hadi yeniden arafalan .Orjinal kalitede birinci el izleme şansı doğuyor.Gözümüz bozulmuyor 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 29 Mart 2021; 20:58:36 >
  • Breaking Bad başlamak istiyorum başlasam mı acaba pişman olur muyum güzel bir dizi mi sizce traileri izledim ama güzel değildi sanki ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İMBD'de en çok puan alan dizilerden biri. İlk çıktığı zamanlarda severek izlemiştim. Ben tavsiye ederim.

• Keşke izlemeseydim şimdi keşfetseydim de izleseydim çok güzel çok
  • Friends ,Netflix'e geliyor haberleri var ama Türkiye'de de gösterilecek mi? Hakları başka bir yayıncıya ait sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

Friends ,Netflix'e geliyor haberleri var ama Türkiye'de de gösterilecek mi? Hakları başka bir yayıncıya ait sanırım.

Yarın tüm sezonlarıyla yayında olacak.

• Saat 00.00'da kontrol edin.

• marvel punister gibi başka dizi varmı🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

Friends ,Netflix'e geliyor haberleri var ama Türkiye'de de gösterilecek mi? Hakları başka bir yayıncıya ait sanırım.

• Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak ortak hesap sistemiyle geçen platforma giriş yaptık ama aklıma takılan bir durum var biz ortak hesap sisteminde olduğumuz için bir oda bizim aileye tahsis oluyor mesela ben dizi izlerken bir başka birisi Netflixe giriş yaptığında ana ekrana o an izlediğimiz dizi mi geliyor cevabını bulamadım aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

• sosis_salam kullanıcısına yanıt

herkes kendi hesabında ne izledigini görür.

• Türkiye hesabımı yurtdışında kullanabiliyormuyom

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • truckerdriver kullanıcısına yanıt
    Kullanabilirsiniz.Sorun yaşamadan.Ödeme Türkiye’den olması şart.
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Hocam yanıtınız için teşekkür ederim,
    İşim gereği sürekli yurtdışına gidip geliyorum coronalı günlerde beş veya altı ayı bulan süreçler oluşuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekşi'de şöyle bir şey gördüm az önce,

sony ile 8 nisan 2021 tarihinde gerçekleştirdiği anlaşma neticesinde 2022 itibariyle başta morbiusunchartedwhere the crawdads sing ve bullet train gibi pek çok sony filmi sinemalarda gösterildikten hemen sonra netflix'e gelecek.

https://www.sonypictures.com/…ss_releases/2021/0408

sony'den yapılan açıklamaya göre ileride gösterime girecek venom, spider man, bad boys, jumanji filmleri de platformda yerini alacak olup netflix ayrıca sony film kataloğundan dilediği içerikleri seçme, yayınlama hatta yapımcısı olma hakkına da sahip olacak.

2021 de güzel filmler izleyeceğiz gibi duruyor. Bu dijital platformlar sinema sektörünü bitirecek bu gidişle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egoist84 -- 9 Nisan 2021; 11:59:25 >

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    Sanırsam yeni üyelikler için geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetow123

Bu mesaj silindi.

Bir ara bizlere de zam yapılır elbet. Şimdilik iyi böyle

• Netflix mail attı bana 1 mayıstan itibaren zamlı olacakmış. Yakında mail gelir herkese.

• 41,99 TL olan UHD plan ücreti 54,99 TL olmuş. %30 'luk fiyat artışı gerçekleştirilmiş. Bir şey değişmeyecek olsa bile tepki amacıyla canlı sohbete yazdım.

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.