Konu ile alakalı mı bilmiyorum ama kullanan arkadaşların belki işine yarar diye paylaşıyorum.Oppo reno serisi telefonlarda Neflix'i Sd olarak gösteriyordu.Yazılım ile alakalı dediler ve 2 senedir çözüm bulamıyordum. Bu yüzden memnun olduğum Oppo Reno 2z telefonumu değiştirmeyi düşünüyordum. Android 11 güncellemesini yükleyip netflix i silip tekrar kurarsanız HD özelliği devreye giriyor. |
NETFLIX | ANA KONU (181. sayfa)
-
-
Seinfeld 1 ekimde tüm bölümleri ile netflixte
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Keşke Lost dizisini de yayınlasalar Netflix'te.
-
Önceden 2-3 ülkenin kataloğunda mevcuttu ama artık Netflix'e eklenmez. Türkiye'ye de anca Disney+ ile gelir.
-
arkadaşlar windows 11 üzerinde netflix uygulamasında filmler soluk ve karanlık görünüyor. çözümü var mı? ayrıca hevc yüklü olmasına rağmen 4k göstermiyor. monitör 3440x1440 çözünürlüğünde displayport ile bağlı. samsung cf791 model
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 12 Mart 2022; 23:24:54 > -
Arkadaşlar netflix özel yapım filmlerinin listesi var mıdır acaba?
-
what's on netflixComplete List of Netflix Originals - What's on Netflixhttps://www.whats-on-netflix.com/originals/
-
teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Stringer Things Son bolum Dolby Vision olmasina ragmen 5.kusur mps idi..Denermisiniz siz de ?
Final 1. Bolumde 15 mps kusur cozunurluk..2. Bolum 1080P
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stranger things 4. Sezon 2. Kısım nasıl izliyoruz bende hala 9 bölüm var.
Edit: uyardılar buldum.😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 2 Temmuz 2022; 13:27:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ikinci kısım dedikleri 8. ve 9. bölüm zaten hocam , yeni geldi onlar
-
2. Kısım 8. ve 9. bölümden oluşuyor zaten
Çok teşekkür. Ben 8-9 var diye düşündüm arıyorum yenileri 😁
Öyleymiş 😁
Üyeliğimi bugün itibari ile iptal ettim. Bu agresif fiyat politikası gerçekten çok can sıkıcı.
Netflix 4K: 77,99TL
Şu an kullandığım diğer paltformlar:
Amazon Prime: 7,90 TL
BluTV (Hepsiburada Premium): 9,90 TL
Gain (yıllık paket): 13,90 TL
Disney+ (yıllık paket): 23,25 TL
Exxen (yıllık paket): 16,60 TL
TOPLAM: 71,55 TL
Netflix fiyatının aksine 6,44 TL artıyor. Onunla da her ay iTunes Store Türkiye'den 5,99 TL'ye sürekli sizin olacak bir film satın alabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende sorun yok 4k hdr olarak izlenebiliyor
Edit: böyle bişey varmış belki ondan olabilir
webteknoStranger Things'te Bazı Şeyleri Kaçırmış Olabilirsiniz!https://www.webtekno.com/stranger-things-hemen-bitirdiyseniz-olanlari-tam-olarak-gormemis-olabilirsiniz-h125338.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 3 Temmuz 2022; 16:30:45 >
netflix türkiyeye üye olmadan hangi film ve dizilerin olduğunu ve hangilerinin türkçe dublajlı olduğunu öğrenebileceğim güncel bir site var mı?
-
çoğunda dublaj vardır hocam çok eski falan değilse
-
takip...
-
band of brothers 10 bölümlük diziyi 4k olarak izlemenin yolu nedir türkiyede?
hbo max dizisi bu sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X