Şimdi Ara

NETFLIX | ANA KONU (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
209
Favori
293.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne güzel TR eklenen ve çıkanları görüyorduk eskiden , içerikler sağlamlaşmaya başladı kaç ay oldu artık normal TV seyretmez oldum
  • Arkadaşlar yeni vergi. yasasını biliyorsuz artık geliyor bir vergi daha.Amazon etkilenecek de Netflix falan ne durumda olur ?
  • Şuan deneme sürümünü kullanıyorum tablete indirdigim dizileri deneme sürümü bitince de izleyebiliyor muyum ? Şuan indirdim sonuçta tablette yüklü ama deneme süresi bitse bile izlememe izin veriyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devilsbutcher kullanıcısına yanıt
    Hayır izleyemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaşırtıcı peaky blinders 4.sezon hemen eklenmiş
  • Arkadaşlar bir kaç film izledim netflixte hep ucuz Amerikan filmi gibiydi hepsi çerezlik bile sayilmazlar yani o derece

Bu netflixte yok mu şöyle sağlam film ?

• Arkadaşlar ödüllü filmler diye bir kategori vardı sanırım şimdi çıkmıyor mu ? Birde piyanist izlemek istiyorum ama yok galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

şaşırtıcı peaky blinders 4.sezon hemen eklenmiş

Bir kaç ay beklerim diye netten izledim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: YannicK

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

şaşırtıcı peaky blinders 4.sezon hemen eklenmiş

Bir kaç ay beklerim diye netten izledim :(

aynen bende öyle yapmıştım.

malum bbc dizileri eklenmesi uzun aylar sürüyordu(sherlock mesela) ama peaky'de hızlı davranmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 31 Aralık 2017; 12:53:56 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Netflix türkiye gelişmeye devam ediyor. Seneye daha iyi olur içeriklerin yüklenme hızları vs.

• İnterstellar filmini geçen görmüştüm. Bugün izlemek için arattığımda bulamadım. Neden kaldırıldı ki.

• 21 eklenmis

• Merhaba arkadaşlar. Bende bu platformda yeniyim. Vikings izlemek için aldım fakat 5. Sezon yok. Ama malum dizi izleme sitelerinde var. Bunu merak ediyorum? Neden böyle acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

Merhaba arkadaşlar. Bende bu platformda yeniyim. Vikings izlemek için aldım fakat 5. Sezon yok. Ama malum dizi izleme sitelerinde var. Bunu merak ediyorum? Neden böyle acaba?

malesef yeni sezonlar hemen eklenmiyor.İlk önce komple yeni sezonun yayınlanması lazım bir kere.Ondan sonra komple tüm sezonu alıyor netflix.

daha zaten 4.sezonun son 10 bölümü eklenmedi bile bırak 5.sezonu
  • arkadaşlar 4k ve 4k hdr içeriklerin olduğu bir liste var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

arkadaşlar 4k ve 4k hdr içeriklerin olduğu bir liste var mı?

Liste bilmiyorum ama biraz kurcalayınca baya bir hdr ve atmos içeriklerin eklendiğini gördüm. Çok memnun oldum..

• quote:

Orijinalden alıntı: saheemr

quote:

Liste bilmiyorum ama biraz kurcalayınca baya bir hdr ve atmos içeriklerin eklendiğini gördüm. Çok memnun oldum..

Atmos nerde hocam? Atmos sesi destekliyormu ki netflix?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavericKFive

quote:

Orijinalden alıntı: saheemr

quote:

Atmos nerde hocam? Atmos sesi destekliyormu ki netflix?

Tabiki. 3-5 içerik varken ilk başta. Şuan baya var gibi. Her cihaz desteklemiyor. Xbox one , Xbox one s , Xbox one x ve 2017 LG oled TV ler destekliyor.
    Bright 4k yı sırf atmos için bekledim aylarca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saheemr -- 5 Ocak 2018; 20:9:17 >

• saheemr kullanıcısına yanıt
    Bu cihazlar desteklese de bunu çözecek yeni nesi AVR gerekli bildiğim kadarıyla. Bu cihazlar atmos u destekliyor mu ki?

Ayrıca hocam atmosu bu kadar beklediğinize göre evde atmos a uygun ses sisteminiz var muhtemelen? Atmos' un en önemli özelliği tavanda da hoparlör olup ordan da çevresel ses vermesi. Yani bi nevi 9+1 ses. Böyle bir sisteme sahip kişi sayısı belki 1000 de 1 dir. Netflix bunu destekleyeceğine DTS, DTS-Master falan desteklese diyeceğim ama bu da çok fazla ses bitrate değeri demek ve internet hızının 100mbps falan olması lazım.

Bu arada içerik olarak netflix yeni filmler animasyonlar animeler falan eklemiş. Everest falan gelmiş. Fullmetal Alchemist serisi gelmiş ki çok güzel olmuş. Anime sever olarak tekrardan izlemeye başladım.
  • Evet atmos destekli avr ve buna uygun dizilimde speaker lar olması gerekir. Bende 7.2.2 olarak var. Atmos sistem olmayınca haliyle içeriklerde atmos çıkmıyor netflix te. Sistem olunca aktif oluyor. Çok güzel bir deneyim. 4k hdr ve atmos için 16mbps yeterli oluyor..

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.