Şimdi Ara

Netflix’den RTÜK sansürü hakkında ilk açıklama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
24.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özgür bir platforma bile el atmak isteyenler..Tebrik etmek lazım 👏🤗

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JR_Aslan -- 1 Ağustos 2019; 19:44:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İran'da VPN ile izliyor millet netflix'i.

• hükumetin iyi şeylere, kaliteli şeylere alerjisi var.

• Evet karakter “fuck you” der ama dublajda yada altyazıda “lanet olsun dostum” çıkar.

• Sansür geldiği an üyeliğimi sona erdiririm.

• Bence Netflix ülkeden çekilsin. Ne tadımız bozulsun ne de keyfimiz. Zirvedeyken bırakalım bu işi. Zira RTÜK denetimine girdiği anda aboneliği bitireceğim.

• Gitmein la

• Özgür içerik demek denetleme olmayan içerik demek değildir. RTÜK'ün denetlemesi Türkiyeli vatandaş için iyidir. Bazı içerikleri 16+ olup bütün cinsel fantazileri içinde barındırıyor. Denetim gelip bunları daha uygun yaş belirleme yapılacağını ümit ediyorum.

• Bademliler bedava izlemek için el attı sanırım. Şaka bi yana para veriyoruz ki orjinalini izleyelim sansürsüz izleyelim diye. Ne anlamı kalıyor ki RTÜK karışacaksa!!

• parasını verdiğin hizmete sansür. şaka gibi. bize fazlaydı zaten netflix.

• Şunlara para verip paranızla rezil olmayın arkadaşlar. Torrentten indirin, bu sitelerden
    www.turkcealtyazi.org
    404 Not Found
    https://www.turkcealtyazi.org/,
    subscene.com
    Subscene - Browse subtitles
    https://subscene.com/browse/popular/all/1
    alt yazısını indirip adam gibi izleyin.

Hem para ver hem de sansürlü yayın izle. Böyle bir rezillik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 1 Ağustos 2019; 20:24:58 >

• sen saçma sapan evlendirme programlarını engelleme,kadına şiddet tecavüz içeren dizileri engelleme,saçma sapan mafyavari dizileri engelleme insanların para verip izlediği platforma saldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyyid47

Diriliş mi battı sana
    Ne oldu saraydan gelen senaryo ile çekilen dizinin savunucusu mu oldunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix alan zaten herşeyi kabul etmiştir RTÜK ne işin var devlet vergisini alsın çıksın en iyi bildiği iş o.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeroWin

Özgür içerik demek denetleme olmayan içerik demek değildir. RTÜK'ün denetlemesi Türkiyeli vatandaş için iyidir. Bazı içerikleri 16+ olup bütün cinsel fantazileri içinde barındırıyor. Denetim gelip bunları daha uygun yaş belirleme yapılacağını ümit ediyorum.
    Hacı parasını veren fantezi de izler çıplaklıkta içki de .

Parasını vererek üye olduğu platformu çocuğuna kapatır izletmez. 18 yaş altı zAten izleyemiyor kart alamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 1 Ağustos 2019; 22:23:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan millet bağlılığını perçinleyen,sevdiren her dizi filmin savunucusuyum. Senin gibi beynelminel netflix yanında devletine karşı olanlardan değilim çok şükür . Her milli ve ahlaki ne varsa sahiplenirim . Oldumu ciğerim

• Bu bize yapılırmı

• RTİÜK

• 1 yıldır Netflix üyesiyim. Öğrenciyim ve babadan zengin değilim ama 2 kahve az icip tek başıma kullanıyorum. Simdi çalışmaya başladım ve isten geldikten sonra tek eğlencem Netflix'di. Kaliteli dublajlardan müthiş keyif alıyordum. Netflix'i çok sevmemin ana nedeni bire bir çeviri olan küfür argo içeren dublajlardı. Tamam da abi RTÜK şuan Komedi Dükkanını bile izlenemez keyif aldırmaz hale getirdi. "Lan", "Ulan", "Mal", "Gerizekalı" sansürleniyor ya gerçekten inanılır gibi değil. Parasını verip +18 olarak kredi kartı ile üye oluyoruz ki Çocuk hesabı da var ayrı olarak ama sen parası verilen bir hizmete sansür ve hatta yayından kaldırma yetkisi alıyorsun. Gerçekten çok keyfim kaçtı. Inanılır gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarlonJD -- 1 Ağustos 2019; 21:7:15 >
  • Ulusal kanallarda tecavüz, çocuk evliliği, sokak terörizmi, mafyacılık, adam kesme biçme herşey serbest oda güzel hikaye hani.

Ah pardon unuttum yengeyle ilişkiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 1 Ağustos 2019; 21:4:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.