|
Bildirim
bırakıp gitme bizi sakın aslanım
sonu booking, vikipedi, paypal, uber gibi olacak diye korkmuyor değilim. aylardır tv açmıyordum netflix sayesinde. Aylardır insanları aptal yerine koyan programları, ahlaksız-yalancı-şarlatan yalakaları, malum kişiyi, saçma sapan aşk dizilerini, sansürlü sigaraları, sansürlenen küfürleri duymadığım için aşırı mutluydum. Resmen özgürlük gibi bir şeydi bu netflix. Şimdi sakın gitme. |
Yakında Netflix'de Türkiye'den çekilme kararı alır. Bu kadar sansüre fazla dayanacaklarını sanmıyor, özellikle çoğu üyenin şimdiden iptal talepleri başlamıştır diye tahmin ediyorum.
|
hükumetin iyi şeylere, kaliteli şeylere alerjisi var.
|
Parasını verdiğimiz şeyin nasıl izleneceğine badem bıyıklı bikaç tip karar verecekse eğer kusura bakmasınlar ve faturaya ortak olsunlar lütfen...
|
Size RTÜKlü netflix ile iyi seyirler. Ben torrent ile şakır şakır izlemeye devam edeceğim. Sansürlü yerleri forumda yazarım okursunuz orada :)
|
Ulusal kanallarda tecavüz, çocuk evliliği, sokak terörizmi, mafyacılık, adam kesme biçme herşey serbest oda güzel hikaye hani.
Ah pardon unuttum yengeyle ilişkiler... |
YAV BANANE ARKADAŞ BA NA NE !!!
Kendin ortaya .ıçtığın çocuğu denetleyemiyorsun diye milleti mi denetlemeye kalkacaksın. Sen milleti boşver. Sıpana bak. Ya da daha basiti var. Doğurmayın çocuk, zaten sizin zihniyetiniz yüzünden çocuk da hayattan soğuyacak zamanla. |
Netflix Türkiye servisini iptal etsin. Şu anki üyelere servisi avrupa üzerinden versin.
|
Bu konu RTÜK değil BTK nın konusudur. İlgili sitelere BTK tarafından yasak getirilmemiştir. Burada yapılan tamamen yayıncıları bezdirerek denetime tabi tutulmasıdır. RTÜK ulusal yayın ve kuruluşları denetler. Bu kafayla parayla üyelik olunan her şeyi denetleyecekse bu işin altından kalkamaz. Bütün dünyayı denetleyemezsin. Sen internette yayın yapanları denetleme kurumu değilsin. Sen örneğin kalkıp Narkos dizisini kaldırtırsan ya da adamın elindekini sansürlersen sana gülerler. Çoluk çocuğun olmadığı bir platformada yetişkinlerle dalga geçemezsiniz. Denetlemek mi istiyorsun birsürü abonelikle özel hizmet veren siteler var. Kimisi soyunuyor kimsi program anlatıyor. Onları da denetleyecek misiniz? Abonelik ile yapılıyor ama? TV den browserdan giriliyor?
Demek ki bu iş sizin üzerinize vazife değilmiş. İşte onları denetlemeyeceksiniz. Çünkü sizin üzerinize vazife değil. Bu iş için BTK sorumludur ve netflix, youtube gibi sitelerin ülkemizde yayın yapması ile ilgili herhangi bir sorun yoktur. Bir konuda sıkıntı varsa BTK kısıtlama getirir rtük değil. Israrla insanların nefretini kazanmakta saolsun kurumlarımız rekor üstüne rekor kırıyorlar. Bak kardeşim şu konuda anlaşalım. Ben yetişkin miyim? Evet... Sokakta gay görünce gay olmuyorsam TV de görünce de gay olmam. Anladın mı? Ben çünkü aklı başında bir yetişkinim. Sen beni yetişkin olarak görmüyorsan o zaman piyasada iş ehliyetimide benden geri alırsın sürücü belgemi de alırsın. Ondan sonra annem babam gibi eve yiyecek içecekleri alır getirirsin. Benden sorumluluk beklemezsin. Bana sorumluluk hakkı ve yetişkinlik ehliyeti veriyorsan benim izlediğim içeriklerden etkilenmeyeceğimi de bilmen gerekiyor. Yetişkin insanlara saygı gösterin artık. YETER |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 1 Ağustos 2019; 18:58:38 > |
|
|
|
|