Şimdi Ara

Netflix’den RTÜK sansürü hakkında ilk açıklama (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
24.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence Türkiye'den çekilebilir bile. iş yapmak istiyoruz derken, anlaşmak istiyoruz demek istiyorlardır muhtemelen. ülkenin durumuna dışarıdan baktıklarında, pek üstüne terso gidelecek bir yapıya sahip değiliz. iyimser olmaya çalışıyorlar. şimdilik
  • XrebeLLiousX kullanıcısına yanıt
    Adamlar yabancı yayın kaynaklarında ülke içi işletme ve 100 bin lisans parası istemişler. Ayrıca insanlar sansür olunca niye bu platforma gelsinler. Para kazanacağım ya da insanları tv çekeceğim diye vergiden olan bir devlet var.

Herkes biliyor o televizyonu yaşlı kesim dışında kimse tüketmiyor. Yaşlı kesimde azaldıkça oyları gidiyor. Bu adamlar ne halkı ne de gençleri düşünecek kadar akla sahip değiller.

• 1000 de 5 iyi para Ha gelsin yeni gemicikler.
    Netflix sakin karşılamış şu an içinde sansürler gelince çileden çıkacaklar.En uygun fiyatlardan birini Türkiyeye veriyorlar önemsiyorlarda.Bu zihniyetin karşısında çok dayanmaz kaçarlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeroWin kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma da bir zahmet peydahladıkları çocukların ne izlediğini, ne yaptığını da kontrol etsin ebeveynleri. İninal gibi kartlara sürekli olarak para yüklemek gerekir, 16 yaş altı çocuğunun bu paraları nereye harcadığını kontrol etmeyen ebeveynlerin sorunu çocuklarının ne izlediği, bizim parasını vererek ÖZGÜRCE VE SANSÜRSÜZ izlemek istediğimiz dizilere, filmlere sansür getirmekle o çocukları engelleyemezsin, kaldı ki yetişkin insanların ne izlemek istediğine devlet karışamaz, karışmamalı. Çocuklara madem bu kadar değer veriyorlar, GÜYA ne izlediklerini kontrol etmek istiyorlar önce şu asıl ilgi alanı olan TV yayınlarına bir el atsın. Her kanal istediği gibi at koşturuyor, 30 dk reklam mı dersin, her türden pislik mi dersin. Sonuçta çocukların TV yayınlarına ulaşması daha kolay. Zaten Netflix'e falan sansür getirmenin sahte nedenidir "efendim işte çocuklarımız orada ne izliyor, kontrol etmek istiyoruz ehehe".
    Özetle savunduğunuz şeyin hiçbir elle tutulur yanı yok.

• neyi seviyorsak elimizden alıyor bu zihniyet.

• Netflix özel bi mecra değil mi ve ben netflixe sigara içen adamları görmek, cinsel ilişkiye giren çiftleri izlemek için para ödüyorum. RTÜK benim aldığım hizmete mi karışıcak şimdi. Üyeliğimi kapatır geçerim.

• Paranın bir yerden akması gerek. 5 Milyon kişi yerdeki izmarite baksa ona bile yer işgaliyesi alınır. Talep neyde varsa orada kazanca ortaklık vardır.

• Keşke önce insanların karnını doyurabilmenin yollarına baksalar ve ondan sonra gelip bunlarla uğraşsalar.

• Eğer ciddi sansür gelirse kapatırım hesabımı. Sansürlü içeriği ya torrentten indirir izlerim ya da her ay ücretsiz hesap açıp izlerim. Sansürlü içeriğe kolay kolay kimse para vermez herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataymagic

kim cahil !!! Cahil abidesi..
    2019 yılında dizi izlemek için özellikle çöp homo netflix dizilerini izlemek için para veren siz cahilsiniz.
  • paranın peşinde bunlar paranın

• Devlet elbette makul bir denetleme yapmak zorunda.

• Merak ettigim. Tüm Netflix içerikleri korsan sitelerde var niye hala üyelik alınıyor ki? Bir ay deneme aldım kapattım zaten beleş var

• İşi televizyon. İnternet değil.

• Ne gerek vardı direk yasaklasalarmış hatta internet ile bağlantımızı kessinler onlar için daha iyi olur

• En büyük cahil sensin kardeşim bu konuda eline kimse su dökemez

• ne güzel bir haber keşke netflix ne demiş onuda belirtseydiniz l

• Tebrikler.

Adamlar kimi bölümlerde resmen müslümanları kötülüyorlar.

İyi olmuş.

• Aşkı Memnuya laf yok o bir baş yapıt :))))

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.