Şimdi Ara

Netflix’den RTÜK sansürü hakkında ilk açıklama (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
24.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden millet isyan ederdi YÖK kalksın yök kalksın diye bende ulan millet niye bu kadar istiyor diyordum şimdi çok iyi anlıyorum onları bencede tüm samimiyetimle söylüyorum YÖK kalksın ve giderken de RTÜK e götürsün hatta yanlarına BTK yıda alırlarsa 100 garibanı sevinderecem buda benim sözüm olsun :) ( hiç üniversiteye gitmemiş adam )

• Torent akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    dddddddddddddddddddccc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE8064E4B -- 12 Temmuz 2020; 21:12:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AE8064E4B

dddddddddddddddddddccc

• Kuzey Kore b*k yemiş

• ya ben bişi sordum niye cevaplayan yok? çıplak film oynatan kanalları nasıl denetliyorlar? acaba. hemen hayal gücümü çalıştırıyorum.

bu çok açık ya olmaz.., ya adam resmen kay. oo bu da olmaz.., la burda hatun hatuna bu hiç olmaz.., bilal sen devam et ben birazdan geliyoom..

• Download için harddiskimde yer açayım öylese.

• Güünümüz türk dizilerindeki tecavüz yasak aşk öocuk evliliği uyuşturucu satıcılığı içeren filmler ne olacak konu sigara ve şarap değil sigara ve şarap zaten dizilerde vardı.

• Radyo Televizyon Üst Kurulu'sun sen

Radyo Televizyon İnternet Üst Kurulu değilsin

• RTÜK kesme, biçme, buzlama gibi, para verilen online bir platformu da mıncıklamaya başladığı anda Netflix'in, abonelerinin büyük bir bölümünü kaybedeceğini düşünüyorum. Kimse para verdiği ve kendi seçimi ile içeriğini izlediği bir serviste kısıtlama istemez.

Umarım Netflix bu duruma bir şekilde direnmeyi seçer ve uluslararası arenada sansür karşıtı seslerin yükselmesini sağlar. En azından denemesi, üyelerinin gözünden düşmesine bir nebze de olsa engel olabilir.

• Su forumda yapilan yorumlarda kisilerin beyin yasi 2-3 adamlar konusmayi bilmiyor internet sizin neyinize gidin survivor izleyin kekolar rtuk az bile yapiyor versin dalgayı

• Ne insanlar var ya. Yasaklara sevinen tiplere hayranım. Bugün dindar lafa seviniyor ama bu tarz yasaklardan nefret edenler başa geçtiğinde de sonra intikam alınacak. Şimdikilerin geçmişten alması gibi. Kötü, kötü... Daha kötü olacak ve her zaman masum kaybedecek

• Sansür bahane, devletin derdi abonelik ücretlerinin 1000'de 5'i
    Poşetten 25 kuruş alıp doğayı koruyalım diyen zihniyetten ne bekliyorsunuz. Doğa kimin umrunda, her 25 kuruşluk poşetten aldığı verginin peşinde orda da.
    Daha bunlar gibi niceleri var, kulağımızın ardına doğru yanaşıyorlar :)

• Yeminle utanıyorum kendi adıma utanıyorum bu haberleri duyunca

• Arkadaş cidden anlam veremiyorum bu ülkede olanlara, insanlar parasını verip dizi, film izlemek istiyor hepsi bu.

• Arkadaşlar...netflix türkiye versiyonundaki dizilerin ve filimlerin sevişme sahneleri kesinlikle buzlanış şeklinde sansürlenicekmi yeni kanunla aynen rütük lisanslı televizyon kanallarındaki gibi mozayikli görüntüler izleyeceğiz anlaşılan eyvah...!!!...

• Netflix’den RTÜK sansürü hakkında ilk açıklamaNetflix’den RTÜK sansürü hakkında ilk açıklamaNetflix’den RTÜK sansürü hakkında ilk açıklama

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Kısa ve net özet hocam teşekkürler

• Böyle bir haber var ama ben zannetmiyorum çekilsinler.

quote:

Yaman Akdeniz
    @cyberrights
    Bu sabah itibarı ile RTÜK'e yeni Yönetmelik kapsamında İnternet lisansı için başvuran 253 şirket arasında Netflix Türkiye (
    @netflixturkiye
    ) yok. Netflix kuvvetle muhtemel bugün Türkiye pazarından çıkacağını açıklayacak.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.