< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Netflix, duyurdu: Hesap paylaşımı resmen sona erdi! (12. sayfa)
-
-
Arkadaşını hiç mi düşünmüyorsun, resmi duyuru yapılmış yarın öbür gün geriye dönük olarak alacakları için icra başlatsalar ne olacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Netflix Android tv den sorunsuz izlemek için proton vpn yükleyip Hollanda ya bağlanınca sorunsuz izleniyor. Ne kadar daha vpn işe yarar bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yani bunu sende bulabilirsin yani çoğu sistem zaten netflix kaldırıyo
-
arkadaşlar ortada net bi bilgi yok zaten yani olsa google da duyurulur onun için sıkıntı bir durum olmadığını düşünüyorum.
-
Arkadaşlar bizim grup üyelerine de mesaj geliyor. Herhangi bir cezai işlemi falan var mı ?
Dun netflix giremiyodum bugun duzelmis aynisi yasayan varmi. Eski duzenemi donmus.
TV harici problem olmuyor sanırım yada adamlar iptal ettiler. şuan grubumdaki 2 arkadaş girebiliyor.
@efecan_yel net bilgi var, Netflix mail atmıştı. Söylenti değil.
-
Malesef aynı internete bağlanmadıkca artık kullanilmiyor
biz hala kullanıyoruz farklı şehirlerde tv mobil farklı bilgisayar falan 3 kişi kullanılıyor.
-
Bunlar tamamını engelleyemedi heralde bizimkiler de 4 farklı tv 4 farklı şehir kullanmaya devam ediyor 2 haftadır.
Peki ne zaman olucak
hiç bir bilmoyum arkadaşın TV sini mail ile onayladım şimdilik kullanıyor ama hiç bir şeyin garantisi yok.
-
Arada bir kod istiyor girip devam edebiliyorsun. Onun dışında 4 şehirde 4 kullanıcı kullanmaya devam ediyoruz. Ama nereye kadar gider bilmem.
-
Bir hesap girdiğinde diğerlerini atıyor, bir başkası girdiğinde yine diğerleri sistemden atılıyor. Yıldırma politikası mı başladı?
-
biz sonlandırdık aboneliği. uğraştığına değmez. birçok netflix içeriği zaten ücretsiz sitelere anında yükleniyor.
-
Hane değiştir değil seyahat ediyorum seçmen lazım, sonra kod girip izlemeye devam ediyorsun. Atmaması lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oradaki kod seçeneğini tükettik galiba öyle bir uyarı veriyor..
-
netflix sağolsun sonunda saçma sapan içeriklere para yığma derdinden kurtardı bizi 2 senedir devam eden grubum vardı tadı kaçtı bu kodlar yüzünden ligler de başladı sağlam bi iptv çekip yoluma devam edeceğim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X