|
Bildirim
netflix bir araya getirme işini istese de yapamaz zaten çünkü hiç kimse buna yanaşmıyor.
bütün platformlarda kendi kanallarını kurup bütün pastayı kendileri yemek istiyor. apple tv+ ilk mesela hepsini birleştirmek üzere yola çıktı ama netflix ve disney+ kabul etmedi, biz böyle memnunuz dedi. şimdi apple tv+'de yapımcı olmaya çalıştı ama halen çok eksikleri var. disney+ keza öyle içerik sıkıntısı var. netflix ise evet 10 dizisinden 6'sı iyi, 10 filminden sadece 3 tanesi iyi çok da başarılı bir yapımcı sayılmaz ama deli gibi içerik üretiyor. dünyanın 4 bir yanından, bir sürü ülkeden bir sürü içerik üretiyor. ve tüketim çağında yaşıyoruz. insanların sevdiği olay bu. deli gibi de izliyorlar bunları. kısacası hbo ve disney+ ve apple tv+ az ve öz kaliteli içerik çalışmaya çıkarsalar bile bu sistem tutar mı bilinmiyor. umarım netflix'in yolundan gidip sadece tüketim çılgınlığına ayak uydurmaya çalışıp seri üretime geçmezler. Ama asıl para bu sistemde gibi maalesef. |
En azından geçirttiği zaman kaliteli olur. Netflix çöpten geçilmiyor
|
Disney plus bile içerik sıkıntısı çekerken bu hbo max kime neyi sunacak merak ediyorum. Kaliteli dizileri var nereye kadar götürecek..
|
Biran önce gelsede kaliteli içerik görsek.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 22 Nisan 2020; 13:26:51 > |
|
|
|
|