Şimdi Ara

Netflix’e zam geldi! İşte zamlı fiyatlar: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
13.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Zam deyince bi şöyle 50-60 lira zam geldi zannettim. Biz millet olarak alışık degiliz tabi böyle ufak zamcıklara.
    netflix yerli olsaydı şunun 5 katı fazla zam görürdük

yine ne varsa "gavur" da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 20 Haziran 2019; 21:12:24 >
  • Bluray in orjinalini alıyorum, Netflix i de her gittiğim yerde çatır çatır izliyorum ve ben "standart kullanıcı oluyorum". Beleşçi, mezarcı, hayatı download yapmakla geçen açlar ultra kullanıcı oluyor. Doğru Netflix Size gelmez 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi de bu zam değil ki. Bu zamcık. Ben de büyük birşey var zannettim... Büyük ihtimal, dünyadaki en ucuz Netflix rekoru hala biz de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burkiling

Bluray in orjinalini alıyorum, Netflix i de her gittiğim yerde çatır çatır izliyorum ve ben "standart kullanıcı oluyorum". Beleşçi, mezarcı, hayatı download yapmakla geçen açlar ultra kullanıcı oluyor. Doğru Netflix Size gelmez 😂
    Bunlar 75 inc OLED TV’de izliyorlar galiba ondan 50 gblik bluray harici kesmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Bende görüntü kalitesine düşkünüm o yüzden bluray koleksiyonum var ama Netflix de gayet yeterli. Bunların hayatı torrent. Her şeyi beleşe getirip bir de para karşılığı hizmet alanları aşağılayıcı konuşurlar çünkü aşağılık kompleksli insanlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkece yağlı kazık gibi zamlara öyle bir alıştık ki %5 zamı zamdan bile saymıyoruz
  • Adamlar zammı bile adam gibi yapmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Siteye ne gerek var ? Torrenten indir,1 saatte iner ömür boyu takılmadan izlersin

Alıntıları Göster
    Uğraşmak istemeyen veriyor ayda 40 lira(4 kişiyse 10 lira) netflixte olan her şeyi izliyor zırt pırt torrentle uğraşmak istemediği için yapıyor bunu ben aynı anda ikisini de kullanıyorum çerezlik diziler için torrentle uğraşmak eziyet ama bazı dizileri 1080p indirip topluca izlemek de rahatlık
  • 2 liralık zammı bahane eden netflix izlemesin, gitsin kezban gibi tv+, dsmart go izlesin

• İnternet para, digitürk para o para bu para bırakta 20tl cebimize kalsın. Ayrıca güvenlik önlemelrini arttırmak Netflixin elinde beni ilgilendirmez. İnternete düştüğü sürece torrentten indiririm izlerim umrumda olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burkiling

Bluray in orjinalini alıyorum, Netflix i de her gittiğim yerde çatır çatır izliyorum ve ben "standart kullanıcı oluyorum". Beleşçi, mezarcı, hayatı download yapmakla geçen açlar ultra kullanıcı oluyor. Doğru Netflix Size gelmez 😂
    Netflix i izle izleme diyen yok. 4k TV var. 5bin kbps yi ne yapayım şimdi ben. Ayrıca sesler. 128 ve 256kbps
    Bluray da True HD ya da Dolby atmos 7.1 varken kim ne yapsın mp3 kalitesindeki sesleri.
    Beleşçi derken ne alaka. İnternete para veriyorum. Elektriğe para veriyorum. Bir de dandik görüntü kalitesi için ona para mı vereceğim. İstediğim içerikler de yok. İnternet özgürlüktür isteyen istediği şeyi indirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Bunlar 75 inc OLED TV’de izliyorlar galiba ondan 50 gblik bluray harici kesmiyor.

Alıntıları Göster
    Var noldu. Kıskanma seninde olsun.
    Niye dandik görüntü kalitesine para vereyim ki. Üstelik mp3 sesi.

• Torrent varken...
  • Netflix candır parasını hak ediyor zam konusunda sorun görmüyorum. Ayrıca yapılan zam miktarı gayet makul.
  • 4k pakete 2 tl gelmiş. hiçbir şey. ben daha fazla bekliyordum. yükselen şahlanan dolara karşı bu kadar süre 40 tl olarak çok fazla durmuştu.
  • Bizim burda (1.sinif dunya ulkesi) 8€-12€-16€

Yari fiyatindan daha ucuz. Tr uzerinden alip burda kullanabiliyor muyuz? xD

• İstediğim her diziye filme bedava ulaşıyorum zaten, netflix e vereceğim 40 lirayada cipsimi kolamı alıyorum

Yaşı 30 dan küçük tayfa para verir ancak böyle netflix e veya orjinal oyuna falan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Var noldu. Kıskanma seninde olsun.
    Niye dandik görüntü kalitesine para vereyim ki. Üstelik mp3 sesi.

Alıntıları Göster
    Tamam aslan parcasi vardir eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: Steelo

Yıl olmuş 2019 hd olmayan bir paketi nasıl sunabilirsiniz?
    Ne yapsınlar kaldırsınlar mı?
  • Fiyat ve zamlar oldukça makul görünüyor fakat fiyat politika testi nedir arkadaş ... Isıyı yavaş yavaş artırarak fark ettirmeden kurbağa pişirir gibi ne kadar yüklenebiliriz testi mi olur. Bari açık açık söylemeyin .
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.