Şimdi Ara

NETFLİX HESABIM HACKLENDİ. NETFLİX HESABINIZA DİKKAT EDİN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
13.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

Konu üzerinden baya geçmiş ama benzer bir olay yaşadım anlatayım belki ileride konuya gelenlerin işine yarar.

Yazın denemelik üyelik almıştım bunu da Enpara kartımdan yapmıştım. Enpara Steam kampanyası bittiğinden beri fazla bakiye tutmuyorum kart bilgim çalınsa bile içinde max 50 lira oluyor. Deneme üyelikleri için benzer bir yöntemi tavsiye ederim. Neyse hesap açıldı 2 gün sonra dizi izliyorum birden mail geldi telefona mail adresiniz değişti diye. Girmeye çalıştım giremedim çünkü şifre de değişmiş. Değişen mail adresi de random bir adres. Hemen Netflix desteği aradım siteden numarasını buldum durumu anlattım hemen maili geri çevirdiler şifreyi de sıfırladılar. Hesap yeni olduğundan 2 adımlı doğrulama açmamıştım onu da açmamı tavsiye ettiler. İleride olması durumunda da şikayet üzerine para iadesi yaptıklarını ve o kartı sistemde kara listeye aldıklarını söylediler özellikle yüksek bakiyeli kartı olanlara bunu tavsiye ederim. Telefonla 2dk sürmeden halledilmesi güzel ama onaysız mail adresi değiştirilmesi resmen 10 yıl öncenin mantığı.
    Mail ve şifrem nasıl ele geçti derseniz Town of Salem hesapları patlamıştı oradaki kombinasyonda olan mail, spotify, netflix, sosyal medya hesaplarını deniyorlar ve netflix hesabım aynı olduğundan tutmuş.
    Aynı şey dün bana da oldu, Netflix7_@yopmail.com gibi bişeyle değişmiş hesabım ne onay var ne bişey.
    Allahtan sanal kartla üye olmuşum, limiti de sıfırda tutuyorum sürekli. Uğraş dur sonra geri iadesi için.
    Her seferinde böle yapmak lazım.
    Ben deneme üyeliği açmıştım 1 aylık, biraz daha süresi vardı bitmesine.
    Ucuza aylık netflix üyeliği vs satanlar böyle mailleri çalıp çalıp satıyor demekki. Değiştirilen mail tam o tarz maillere benziyor:)

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Baslikta gecen benim problemim nedeni de town of salem mis. Aaaah town of salem nelere sebep oldu kim bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukayaz

Baslikta gecen benim problemim nedeni de town of salem mis. Aaaah town of salem nelere sebep oldu kim bilir
    ToS olayı az hesabımı etkilemedi spotify netflix başta geliyor. Bir de netflix hesabım eski ama abonelik başlatmamıştım tam başlattığım günün ertesi günü düştü şifreler boş hesabı da çalmıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Bu olayı resim ile kanıtlar mısın?
    Benim basima su sekilde geldi,uyeligim baskasi tarafindan Hacklenmis..Sorun yarim saatte cozuldu..

Italya'dan birisi Hacklemisti..Tv'de Netflix'i bir actim,dil Italyanca olmus,izledigi ekledigi filmleri dizileri gordum, Kapat diyorum netflixi kapatamadim,e-maile girdim sifreyi degistirmek icin,uye oldugum e-mail degismis,adamin kendi e maili olmus degistiremedim..Neyse musteri hizmetleriyle yazistik online..Bir daha da basima gelmedi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Benim basima su sekilde geldi,uyeligim baskasi tarafindan Hacklenmis..Sorun yarim saatte cozuldu..

Italya'dan birisi Hacklemisti..Tv'de Netflix'i bir actim,dil Italyanca olmus,izledigi ekledigi filmleri dizileri gordum, Kapat diyorum netflixi kapatamadim,e-maile girdim sifreyi degistirmek icin,uye oldugum e-mail degismis,adamin kendi e maili olmus degistiremedim..Neyse musteri hizmetleriyle yazistik online..Bir daha da basima gelmedi..

Alıntıları Göster
    Adamlar milyon tane mail ve şifre ile tarama yapıyorlar :) basit şifre koyarsanız hesabınzı ele geçirebilirler. Yani adam sana özel hack yapmıyor. Genel bir tarama yapıyorlar.

• Evet arkadaşlar,

Arkadaşın başına gelen olay dün gece 02:05 civarında benim de başıma gelmiş. Sabah uyandığımda gelen mailleri gördüm.

Mail adresim değiştirilmiş.

Endonezya'dan hacklenmişim.

Teşekkürler.
  • Saat 4.40 gibi 2 mail geldi. Netflix şifre, mail, telefon numarası değişmiştir diye. Allahtan uyanııktım da hemen netflix desteğe yazdım ama Türkçe destek saati uygun değilmiş. Genel ingilizce desteğe yazıp hallettim 5 dakikamı almadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starlordd09 -- 27 Aralık 2019; 5:6:34 >
  • Ben yaklasik 8 aydir ucretli netflix kullaniyorum dort cihaz lik 4k ultra 41 liralik olandan .sifremi esimle bile paylasmadim.ama turkiyenin her sehirinden girip izlemisler görüntü kalitesi iyice dusdugunden bi bakim dedim ne oluyor neden kaynaklaniyor arasdirdim gecmise filan bakdim tum turkiyeden giris yapilmis.kacak giris diye bi video var youtubede milletin hesabina iki kod kopyala yapistir yapiyorlar sitede var o kodlar herhangi bir kullanicidan on hasinda veletler bile giris yapip izliyorlar.malesef iptal edicem netflixsiz de olur boşuna para verip enayi durumuna dustum ancak bu kacak girisi yapanlardan hak alicagim gun var elbette ..kacak giris kul hakkidir.ben helal etmiyrum sizlerde bakin vardir illaki sizlerin hesablarindanda baska sehirlerden izlenmeler gecmis izlenmelerinizi kontrol edin

• yayy2424 Y kullanıcısına yanıt
    Netflix bu sistemle devam ettigi surece uye olmak enayiliktir. Sistemden kredi karti bilgilerini silme secenegi bile yok konunun ilk mesajinda belirtmistim.

• Konu üstünden çok zaman geçmiş fakat aynı şey dün bizim başımıza geldi. İspanyolca mail gelmiş farketmemişiz. Netflix yardım olaya kayıtsız kaldı maalesef, sonuç hesap gitti kartı iptal ettik. Allahtan tam ödeme alınacağı gün farkettik. Dikkatli olmakta fayda var.

• farukayaz F kullanıcısına yanıt
    Sanal kart olusturun internet ortaminda fiziki kart bilgilerinizi girmeyin sanal kartta bakiyeyi siz belirliyorsunuz bunun haricinde baska tutar cekilemez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.