Şimdi Ara

Netflix'in pedofili tartışmaları başlatan Minnoşlar filmi için RTÜK devreye giriyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
7.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sapkınlığıyla meşhur 4chan bile bununla alakalı her şeyin paylaşımını yasakladı. Varın gerisini siz düşününün

• quote:

Orijinalden alıntı: Makarnacı321

Inşallah Türkiye de tamamen yasaklanır.
    Netflix'in pedofili tartışmaları başlatan Minnoşlar filmi için RTÜK devreye giriyor
  • “In loving memory of jeffrey Epstein” yazsalarmış demiş birisi youtube'da. haklı....

• Bana kalırsa insanlığın sınırlarını test ediyorlar önce eşcinselliği test ettiler baktılar fazla tepki yok yaygınlaştırdılar. Şimdi de pedofiliyi test ediyorlar ilerde hayvan insan ilişkisini bile test ederlerse şaşırmayın.

• Bu yaştaki çocukların izleyebileceği güzel bir dizi gibi duruyor. Pedofili ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Çıplaklık içermiyor +18 olması erotik olduğu anlamına gelmiyor. Filmde yetişkin küfürler kullanılıyorsa bunun içinde +18 ibaresi koyuluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Bu çocukların aileleri nasıl izin vermiş cidden merak ediyorum.

Alıntıları Göster

money

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ‘cuties’ minnos demek degil, ‘tatlislar’ demektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

Sapkınlığıyla meşhur 4chan bile bununla alakalı her şeyin paylaşımını yasakladı. Varın gerisini siz düşününün

Top 8chan'da.

• Bu filmi hiç kimse savunamaz.Bu açıkça pedofili filmi.İşin en komik yanı izlenme yaşının +18 olması fakat filmde oynayan kızların 11 yaşında olması.Sadece bu bile filmin ne kadar maksatlı ve kasıtlı bir şekilde çekildiğini gösteriyor.Anlaşılan ufaktan ufaktan böyle filmleri piyasaya sürerek küçük yaştaki çocukların cinsel obje olması normalleştirilecek ardından dan 11 yaşındaki amy ile 45 yaşındaki Tom'un muhteşem aşkı (!) diye filmleri piyasaya sürecekler.

Kısacası Netflix bu rezillikle kendi bacağına sıktı.Netfilix'i kapatmak için sürekli bahane arayan RTÜK içinde büyük bir fırsat oldu.Bu rezillik yüzünden komple Netflixi yasaklarlarsa açıkçası adamlara birşey deme hakkımız olmayacak.Resmen rezillik bu film rezillik...

• Netflix in asıl amacı ahlak denilen olguyu yok etmek, zaten çoğunu da başardı azı kaldı.

• Dünya çapında tepki gördü. Seve seve kaldıracaklar. Gay, lezbiyen vs. hadi bir yere kadar dedik de ..kunu çıkardı netflix. ..box.com'lara geri döneceğim bu gidişle.

• Akp döneminde gerçekleşmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Bu mesaj silindi.

Bunu her tartışmada dile getiriyordum ama bu kadar çabuk gerçekleşmesi şaşırttı. İsteyen istediğini yapsın da normal dediğin zaman pedofilisi de benim ne farkım var der nekrofili de. İşin ilginç yanı filmin orijinal fragmanını değiştirmiş Netflix. Neyse ki toplum henüz hazır değil gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rasterx

Kuran kurslarında tecavüz deyip olayi genellemeyin.Kimsenin CHP li baskanlarin belediye seçim otobüslerinde,ofislerde surada burada küçük oglanlarla ahlaksiz partilerle gundem oldugunu konusmazken,bu Kur'an kurslarindan rahatsizliginiz nedir? Niçin her bir pisikte karşısına Kuran kursunu koyup bel alti vurmaya calisiyorsunuz?Bu hazımsızlık nedir?

Varsa kanıt koysana CHP araçlarında ne olmuş.

A haberin sabahın saçma salak yalan haberlerini örnek koyma. Koskoca mahkemeye çıkmış 50 erkek çocuğuna istismar var.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Kaniti bana sorma chp teskilatlarina git gösterirler sana kaniti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan553444

Bu mesaj silindi.

Aile geleneklerine meydan okumuşmuş.

İstanbul Sözleşmesinin 12. maddesinde de benzer durum var; "...toplumsal olarak klişeleşmiş rollerine dayalı ön yargıların, törelerin, geleneklerin ve diğer uygulamaların kökünün kazınması amacıyla..."

• Netflix'in masum bir dizi platformu olduğuna inanan kaldı mı hala? Sırayla böyle her şeyi normalleştirecekler, ben hiç şaşırmadım. Sıra enseste de gelecek, başka başka şeylere de gelecektir. Bizim sorguladığını iddia eden ama eleştirdiği kitleden aslında hiçbir farkı olmayan çomar solcularımız vakti zamanı geldiğinde bunları da afiyetle yiyecekler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.