Şimdi Ara

Netflix'in popüler filmi Bright'ın devam filmi çekiliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu filimden anladığım. eline fırsat geçen herkes ırkçılık yapar diyor. asyalısı afrikalısı bir olmuşlar orkları dışlıyorlar. biz dışlamayız mesela. orkun diye isim bile var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbilici

Saçma sapan bir film, neyin devamını çekiyorlar anlamadım. Netflix'in dizilerine eyvallah ama daha bir tane adam gibi bir filmlerine rastlamadım. (The Nice Guys fena değildi)

spectral gayet güzel filmdi hocam
  • black_fps kullanıcısına yanıt
    Takibe aldım, bakayım bakalım akşam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbilici

Evet

İnternette arattım ama bulamadım. Netflix original filmler vizyona giriyor mu ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bakış açısı güzel film. Konu sağlam 2 üçleme çıkarsa şaşmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Farklı bakış açısı güzel film. Konu sağlam 2 üçleme çıkarsa şaşmam.

Bu filme güzel demek için yüzüklerin efendisi, hobbit vs hiçbir filmi izlememiş, hiçbir kitabını okumamış olmamız lazım. Filmin ana konusunu hala tartışıyorlar.

Çokta kötü değil ancak devam filmi çekilmesine şaşırdım. Film çıktığında izleyen kişiler hep Will Smith hatrına izliyorum diyordu.
  • Will Smith ve Netflix diye izledim ama pek beğenmedim. Vasat bir film. 2. filmde reklam bütçesini cast direktörüne versinler belki iş yapar :)

• beğenen nasıl beğendi anlamadım. Konu yok, az biraz aksiyon ile olmuyor.
  • Girmiyor tabii ki sadece netflix’te izleniyor adamlar kendileri için yapıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yenisini inşallah daha iyi yaparlar o kadar sürdü değişik bir dünyada geçmese izlenmez gerçekten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle biliyorum. Arkadasin netflix filmi yazdigi film ülkemizde bile vizyona girdiği için emin olamayıp sormuştum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix'in enteresan senaryolu filmlerinden biri. Kötü de değil iyi de değil. Orta seviye bir amerikan filmi işte.

Spectral olsun, What Happenede to Monday olsun özgün içerikli filmler çekiyor Netflix.
  • spoiler

spoiler

çok sayıda polisiye film izlemiş biri olarak ,

senaryo da training day (ilk gün)den + yüzüklerin efendisi den esintiler taşıyan bir film.

(bu o kurtardığım çocuk ,seçilmiş kişinin asa kullanması gibi)

ama yinede oyuncular mükemmel olduğunu düşünüyorum.benim sevdiğim oyuncular hep

film güzel di

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim ne derse desin on numara bir film bu

• cosica C kullanıcısına yanıt
    Türkiye tanıtımında kahvede orklar tavla oynuyor al buradan çık yola :) onlarda bizden

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.