|
Bildirim
Umarım sevişme odaklı bir yapım olmaz. Artık adam gibi bir bilim kurgu çıkaralım şu topraklardan.
|
gay karakter olmak zorundaama inş kıvanç olmaz |
bilim kurgu risklidir. iyi kaliteli yapmadin mi, butceden effekden kistin mi bir anda komediye donusur.
|
Hakan muhafiz kivami aldim senaryodan umarim oyle birsey gelmez
|
|
|
gay karakter olmak zorundaama inş kıvanç olmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yanlış anlama da . Bilim kurgu olması için bilime merak olması gerekiyor . Seninde aklına gelen , benimde aklıma gelen cinselliğin olacağı yönünde . He illa bilim kurgu olacaksa reel bir yapım olacağını düşünmüyorum maalesef . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hakan muhafızdan sonra bilim kurgu yapmasınlar kıvanç tatlıtuğ u da kötü anmayalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yok dostum yanlış anlayacak bir şey açıkçası. Benimki sadece temenni idi :) Ekleme; Bizimkiler hala at binme, ok atma konusunda faaliyet içindeler. Tilo evliyalar, dua okunan fasülyeler ile film çekeriz artık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-850270B00 -- 13 Ocak 2021; 0:15:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güzel bir iş çıkarsınlar da gerisi mühim değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 13 Ocak 2021; 0:31:47 > |
|
|
|
|
Konusu resmen the last ship olmuş 😁 Ulan bir şeyi de kopyalamayın be < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|