|
Bildirim
Netflix önce şu düşük çözünürlük ve düşük bitrate sorununu çözsün, insanları salak yerine koymasın.
|
Netflix önce şu düşük çözünürlüğü halletsin |
Chrome, opera, firefox gibi tarayıcılarda max 720p çözünürlükle izleyebilirsiniz. Eğer yüksek kalite ve bitrate istiyorsanız microsoft edge 4k yayını dahi destekliyor ve yayının max bitrate'ini veriyor. Ya da uygulamayı indireceksiniz. Telefonlar içinse L1 lisansı gerekiyor yüksek kalitede izleyebilmek için. İnsanları salak yerine koymuyorlar anlayacağınız.
|
Netflix Pandemi öncesi 4K 15.25mbps ile yayın veriyordu.
Pandemi geldi 4K 7.62mbps yayın vermeye başladılar. Sonra Netflix müşteri hizmetlerini aradım 45 dakika görüştüm. Bir türlü anlamak istemediler. Bir kaç ay sonra 4K içerikler 11.000mbps olmaya başladı. Bir daha asla 15.25 mbps 'ye çıkmadı. Şimdi yine baktım 11.44mbps. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2k hdr özelliği olan monitörde Netflix uygulaması üzerinden uhd paket ile izliyorum.1080p yi zorla veriyor ve çoğu içeriğin bitrate i çok düşük. Resmen insanı aptal yerine koyuyorlar. Lisans ile alakalı bir durum değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gayette insanları salak yerine koyuyorlar. Bu söylediğiniz bilgileri bilecek kadar teknolojik bilgi birikimim var benim her şeyi en mükemmel haliyle kullanıyorum zaten,merak etmeyin. Korsan içeriğin bile sunduğu bitrate netflix'in sunduğundan yüksek kusura bakmayın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Netflix önce şu düşük çözünürlüğü halletsin |
|
|
|
Guzel haber |
Netflix ağzıyla kuş tutsa yaranamaz artık. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |