Bildirim
Netflix Organize İşler Sazan Sarmalı eklendi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayni anda iptv de izledim gerek kalmadi :) -
Vod olara yada hangi iptv ye düşmüş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genesa -- 16 Şubat 2019; 11:13:53 > -
Torrente de düşmüş düşüyolar bulan varsa pm atsın lütfen -
Arkadaslar netflix için üye olmak istiyorum ancak ödeme kısmına geldiğimde limit olmasına rağmen " şimdi bir sorun oluştu lütfen daha sonra yeniden deneyin " diyerek bi türlü kabul etmiyor bi çok kere denedim ve farklı kredi kartlarıyla denedim gene olmadı. Yardımcı olabilecek biri var mı? -
2 hafta önce vizyona giriyor şimdi ise her yerde :) torrent sitelerinde yerini almış. -
enpara kart başvurusu yapabilirsiniz ücretsiz bir şekilde onunla üye olabilirsiniz
veya ininal kart alabilirsiniz. İçine zaman zaman para atıp onunla üyelik oluşturabilirsiniz
veya d&r'a gidip 100 tl 'lik netflix kodları var. Onları satın alıp o kodlarla üyelik başlatabilirsiniz. -
dün akşam evimde rahat rahat izledim. Güzel bir gelişme
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X