Bildirim
Netflix ortak kullanım 4 kişi Ultra HD (24. sayfa)
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Deneme üyeliğini mi satıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ortak arayan bana mesaj atabilir mi 530 788 1892
merhabalar yer var mı -
hocam 2 kişi mi kullanıyorsanız yer varsa gelebilir miyim -
Ortak arayan varsa bende katılabilirim.
4K Full Hd için düzenli ortak arayan varsa pm atabilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palki -- 14 Temmuz 2019; 21:22:49 > -
HD ÜYELİK İÇİN BİR KİŞİLİK YERİMİZ AÇILDI ARKADAŞLAR. ÖDEME YAPMADI ARKADAŞIN BİRİ. KATILACAK KİŞİDE HER AY ÖNCE PEŞİN OLARAK ÖDEME YAPACAK VEYA 3 ER AYLIK OLARAK ÖDEME YAPACAK. ŞİFREYİ KENDİNDEN BAŞKA BİRİNE VERMEYECEK (SONUÇTA İP LER GÖRÜNÜYOR), KİMSENİN PROFİLİNE GİRMEYECEK. -
Hd mi ultra hd mi hocam?
Aylık ödemeli grup aranıyor
Aylık, 3 aylık, uzun süreli ödemeli grup arıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdtky -- 16 Temmuz 2019; 21:5:50 >
Boşluğu olan varsa Netflix uhd ortak olabilirim arkadaşlar .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream1277 -- 16 Temmuz 2019; 21:6:6 > -
Arkadaşlar bir konuda yardımınızı istiyorum, Ben telefonumdan NetFlix izliyorum sıkıntı yok, ama Wifi/BT li Kablosuz Goruntu aktarıma uygun bir Projeksıyon cihazı aldım, telefonumun ekranını kablosuz prjeksıyona iletebiliyorum, hatta film ve herşeyi iletebiliyorum sıkıntı yok ama NetFlixi açtıgımda Prjeksıyona sadece ses gidiyor goruntu siyah kalıyor... sorun sıkıntı nedir ? -
4k'lık 4 kişilik grubuna dördüncü arayan varsa girebilirim. wp'dan ulaşabilirsiniz : 05432510735
Ödeme konusunda sıkıntı olmaz -
4k'lık 4 kişilik grubuna dördüncü arayan varsa girebilirim. wp'dan ulaşabilirsiniz : 05432510735
Ödeme konusunda sıkıntı olmaz -
grup tamam mı. uhd ise gelebilirim. 05432510735 -
grup tamam mı. 4k ise gelebilirim. 05432510735 -
4K Ultra HD Netflix hesabım için ortaklar arıyorum.
Ödeme kişi başı 10 TL'dir. Minimum 2 aylık ödeme kabul edilecektir. Üyeler için WP grubu da açılacaktır. 2. elden referanslarıma bakabilirsiniz 11 senelik forum üyesiyim.
Detaylı bilgilendirme için PM atabilirsiniz. -
Forumdan @cnyylmz arkadaşımız üyelerden biri olmuştur 2 kişilik daha yerimiz vardır. -
Forumdan @zorbey27 arkadaşımız üyelerden biri olmuştur 1 kişilik daha yerimiz vardır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X