|
Netflix, Oscar Ödülleri’nin en büyük kazananı oldu
-
-
Kendi kendilerine ödul veriyorlar hey Allahim 😂😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beş para etmez zaman kaybı bir film, ismi pinokyo olunca sempati kazanıp zaman ayırdık filme. Çocukla izleyeyim demeyin, öyle karakterler çizmişlerki, çocuk izlerken ürküyor.
-
"Netflix bu gece, büyük ölçüde All Quiet on the Western Front sayesinde altı Oscar kazandı " cümle google translate 'le mi çevirildi.
-
Puss in Boots'un hakkını yediler.
-
Yanlışınız var bence. Tam tersine akademinin seçimleri üzerinde etkisi olan dinozor tayfa Netflix filmlerinin ödüllere aday gösterilmesine bile karşılar.
Spielberg ortalığı ayağa kaldırdı diye Netflix filmi olan Roma'ya en iyi yönetmen de dahil olmak üzere pek çok ödül gitmesine rağmen hak ettiği En iyi film ödülünü vermeyi göze alamadılar.
-
Beş para etmez mi? Yok daha neler! Animasyon gayet keyifli ve kaliteliydi. Evet ismine aldanılmamalı çok da küçük çocuklara hitap etmiyor. Bilinen Pinokya hikayesini farklı işlemişler. Zaten tam da o yüzden güzel olmuş.
Netflix'te bu animasyonun nasıl yapıldığına dair kısa bir belgesel de var. Bir izleyin de arkadaki o devasa emeği görün derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk kez animasyon izlemiyorum. Arkasını konuşmuyorum, izlediğime yorum yapıyorum. Siz beğendiniz, keyifli seyirler. Ben beğenmedim, beş para etmez.
-
Pinokyo filmine beş para etmez demek çok ağır bence. Hele stopmotion ile çekilmiş ve müthiş bir emek var. Konusu ve işlediği dönem...bambaşka bir pinokyo versiyonu. 8 yaşında çocuğumla izledim ve çok da beğendik.
Disney' in aynı zamanda çektiği Pinokyo versiyonu da bana göre hiç güzel değil. Hele bir de trans peri falan koymuşlar filme. Tom Hanks harcanmış filmde.
-
Ben de ilk defa animasyon izlemiyorum. Bilakis animasyonseverim. Normalde Pinokyo'ya ilgisi olan biri değildim. Sırf Oscar adayı ve yönetmenden dolayı bakayım demiştim. Beklentilerimin üstünde bir yapım çıktı. Evet Pinokyo'nun tasarımı bir garip ama Lakin bu animasyon zaten pek çocuklara yönelik değildi. Arkaplandaki ideoloji, göndermeler çocukların anlayıp anlam verebileceği şeyler değildi. Siz farklı bir beklentiyle izlemişsiniz, beklentilerinizi vermemiş. Yoksa Oscar'ın nadiren güzel yapımlara isabet ettiği durumlardan. He Puss in Boots da çok iyiydi onun hakkını yemişler. Onun da Villain küçük çocuklar için sıkıntı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzeldi film
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Beş para etmez zaman kaybı bir film, ismi pinokyo olunca sempati kazanıp zaman ayırdık filme. Çocukla izleyeyim demeyin, öyle karakterler çizmişlerki, çocuk izlerken ürküyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X