Şimdi Ara

Netflix şifre paylaşımını engelleyince yeni abonelikler iki kat arttı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflix çöpüne hala para veren kaldı mı ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce izin ver müşteri çek ve platforma alıştır sonra al elinden kekliğin tuzağa düşmesini bekle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mitescere kullanıcısına yanıt
    Bizde ozamanlarda iptal ettik. Varkende açıp izlediğim yoktu. Gelenlerin neredeyse hepsine içerik demeye bile dilim varmıyor. Çok istisna 1 2 tane çıkıyor iyi bazıları kötü ama çoğu rezalet ötesi. Bu platform nasıl bu hale geldi bukadar kalitesizleştirme politikasına niye gitti anlamak gerçekten güç. Bugün iflasını verip kepenk kapatsa millet zırvalıklardan kurtulduk diyecek duruma gelecekler. Aslında bir cyberpunk lazım sinema sektörünede. Biri batsınki diğerleri akıllansın. Hepsi kaliteyi çok düşürdü son zamanlarda

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    Ne alaka be kardeşim. Bu nasıl bir homofobikliktir!. Hayatımda izlediğim en kaliteli belgeselleri netflixte izledim ve izliyorumda. Sıcak kafa , uysallar , suburra gibi benim için çok değerli yapımlar var. Git kumda oyna sen. LGBT propogandası imiş. Biseksüel birey olarak homofobik söyleminden oldukça rahatsız oldum. Gururla söyleyebilirim bunu. Rahatsız olman dileklerimle.

• IceRulez kullanıcısına yanıt
    Rahatsız olmanızdan memnun olduk.

Sizin gibilerin Türk aile yapısını bozmasına izin vermeyeceğiz. Çoluk çocuğumuzu zehirlemenize de izin vermeyeceğiz.

Homofobik değilim tam aksine homo düşmanıyım. Biseksüelmiş, git kimi düdüklüyorsan kime düdükleniyorsan düdüklen ama yaptığınız pisliği bize dayatamaz ortalıkta söyleyemezsiniz. Size saygıda müsamahada gösterilmeyecek!!!

Türk aile yapısı zaten son derece bozuktur ! Ebeveynlerin çocuklarından inanılmaz derecede yüksek beklentileri vardır.

Ben senin heteroseksüel olman ile ilgilenmiyorsam sen de benim cinsel yönelimim ile ilgilenmeyeceksin. Çünkü seni ilgilendiren bir durum yok.

Homofobik olmak insanlık suçudur. Irkçılık ile aynı kategoridedir. Farklı değildir. Ben sana cinsel bir şeyden bahsetmemiş olmama rağmen senin aklın fikrin hep cinsellikte.

Senin gibi kimse sana fikrini sormadığı sürece sen ortaya böyle kin kusarsan cevabını alırsın.

Sen benim karakterime düşünceme cinsel yönelimime saygı duymak zorundasın. Bende sana.

Konu kapanmıştır.

• Ben iptal edenlerdenim.

• netflix te çoğu diziler lgbt temalı gerçek olan bu.ve kimse karşı çıkmıyor buna anlam vermiş değilim.hedi müslümanları geç hristiyanlar için bile tehlikeli lgbt onlarda da yasak ama yayılmaya devam ediliyor.özellikle netflix te.3 tür bir insan ortaya çıkarmaya çalışıyorlar.bence kullanıcı kaybetmeye başlamıştır ülkemizde çoğu insan ortak kullanıyor zaten.

Ayrımcılık yapma! İnsan insandır, cinsel yönelimleri seni ne ilgilendiriyor? Çocuğun eşcinsel olarak doğarsa ve kinin yüzünden haberin bile olmazsa o zaman görürüm ben seni.

• mladenbmv M kullanıcısına yanıt

Hocam siz olayı anlamıyorsunuz. Gidin bilimsel olarak araştırın. Kimse birisinden görerek LGBT birey olamaz. Bu bir tercih değil yönelimdir. Doğuştan gelen bir şeydir. Her kadın erkek sevecek her erkek kadın sevecek diye bir şey olabilir mi ?

Asıl propogandayı gelişmemiş ortadoğu ülkeleri yapıyor. LGBT = Sapkınlık - Cinsellik gibi algılatılıyor.

Peki aseksüel insanlara ne diyeceksin ? Bu bireylerde LGBT üstelik hayatlarında cinsellik kavramı neredeyse sıfır.

İnterseks bireylere ne diyeceksin ? Hem erkek hem kadın cinsel organı ile dünyaya gelen ?

Lütfen düşünün bunları.

• yurtdışında zaten ucuz TR de pahalı

• Vitrin dolu dursun diye ucuz senaryo ucuz işçilik dandik oyunculuk film/dizi dolu Netflix te. Haliyle izlenecek kalitede bir şey %10 u geçmiyor.

• O seni düşüncen harika filimleri harika diziler var hic bir zamanda iptal etmedim etmicdm gidip exxdne uye olcam kafama sıkarım

• netflix dil öğrenmek için iyi. benim a1 falandı çift altyazılı izleye izleye durdura durdura geri ala ala ileri ala ala gözleri kapatıp dinleme yapa yapa. b1 b2 seviyesine geldim. şuan youtube de falan çince dizileri eng altyazı ile hiç sözlük açmadan izliyorum. yanıma turist oturursa %90 anlıyorum. boş dizi için alınmaz ama ingilizce kasma programı olarak aylık 30 50 tl (50% iade veren kartlarla) falan bedava fiyatlar. lln tarzı uygulamalarla efsaneye dönüşüyor

• Yorumlara bak hele. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı herkes gömmüş. Yıllardır abonesiyim gayette kaliteli içerikleri ve her geçen gün yenisi eklenmeye devam ediyor. Ayrıca yok efendim Lgbt varmış vs binlerce yapım var bu platformda gidipte cımbızla içinden lgbt içeren yayınları bulupta koca platformu karalamanın anlamı yok. Bir arkadaşta aile yapısını bozuyor demiş yav Türk dizilerinde kimin eli kimin cebinde belli değil ve bu diziler ücretsiz yerel kanallarda yayınlanıyor tüm ülke reyting rekorları kırdırarak izliyor o zaman aile yapısı ahlakı bozulmuyor da netflix izleyince mi bozuluyor. Her ne kadar lgbt yi desteklemesekte bizim cinsel tercihimize ters olsada saygı duymak gerek.

• Bu ülkede kimse kimseye ayrımcılık yapmıyor. Ben eşcinselim eeee kardeşim? Sen bunu kabul edeceksin sen homofobik birisin ayrımcısın. Aga ağzımı bile açmadım? Olsun sen çeneni kapat! Sjw dehaları.

Biz dayatmalara ve özgürlüğümüzün kısıtlanmasından bıktık. İsteyen maymunla sevişir isteyen başka bir şeyle. Bizi enterese etmez. Ama sen kalkıpta bu böyle olmalı böyle olacak dersen tepkiyi veririz aga!

Yeter be kardeşim. Siyahi oyuncu yok diye yönetmen ırkçı ilan edilir. Erkekle kadın evlenir doğası budur denilir homofobik denilir. Gına geldi be. Ne moktan bir çağa denk geldik.

Kimsenin benim yaşam alanıma karışmaya hakkı olmadığı gibi benimde hakkım yok.

Tapınmışlar bir bilim dinine zaten. La olum tamam eşcinselsin bitti. Sabah akşam din kötüleyenler bilim camiasından Ritüel çıksa yapacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 12 Haziran 2023; 9:58:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde tersine olur isterlerse denesinler:)

• ugrelll kullanıcısına yanıt

Alyazı ve dublaj seçeneklerinde rakipsiz

• Kim napsın bu çöp platformu ya, para verip abone olan var mı hala. :D

• Netflix: SEWER of LGBTQİ+

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.