Şimdi Ara

Netflix şifre paylaşımını engelleyince yeni abonelikler iki kat arttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflix şifre paylaşımını engelleyince yeni abonelikler iki kat arttı
    Gelir modeline büyük bir darbe vurduğu gerekçesiyle bir şifrenin farklı kişiler tarafından kullanılmasının önüne geçen Netflix büyük eleştirileri de beraberinde getirmişti. Ne var ki yeni politika işe yarıyor.

Netflix şifre paylaşımının engellenmesi ne kazandırdı?

Netflix şifre paylaşımın engellemek adına önce İspanya sonra da İngiltere ve ABD’de kullanıcıları takip etmeye başladı. Bu yüzden aynı evin dışında yaşayan kullanıcı ya 5.99 euro/8 dolar ek ödeyerek paylaşımı sürdürecek ya da kendisine yeni bir Netflix aboneliği alacaktı.

Ayrıca Bkz.Şifre paylaşımından ek ücret talep eden Netflix'e şok: 1 milyon abone kaybetti

Gelen bilgiler ikinci seçeneğin tercih edildiğini gösteriyor. ABD’de şifre paylaşımının yasaklanmasından sonraki 4 günde günlük 73 000 yeni abone geldiği gözlemlendi. Bu rakam önceki 60 günlük ortalamaya göre yüzde 102 artış anlamına geliyor. Bu süreden sonraki 2 günde ise günlük 100 bin yeni abone ortalaması yakalandı. Bu da son 4.5 yıldaki en yüksek günlük yeni abone ortalaması.

Daha önce İspanya’da yaklaşık 1 milyon abonenin ek ücreti protesto etmek için aboneliklerini iptal ettikleri gündeme gelmişti. Yani kullanıcı ek ödeyerek orijinal planına farklı kişiler ekleme taraftarı değil gibi görünüyor. Şifreyi paylaşan kişiler bu nedenle kendisine yeni bir hesap açma yolunu tercih ediyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/06/09/netflix-sees-102-percent-new-sign-ups/

• Netflix'e abone olmak için hiç bir sebep yok . Yapımların kalitesi çok dusuk hatta ortada bir kalite emek bile yok . Senaryoyu sanki yapay zekaya yazdırıyorlar. Eskiden yapımlarda en azından ünlü oyuncular oynardı artık o da yok . En son netflix'den ne izledim hatirlamiyorum bile.
    Bence tüm film platformları birleşip bir araya gelmeli yoksa bu şekilde çok sürdürülebilir görülmüyor.
    Ne alaka be kardeşim. Bu nasıl bir homofobikliktir!. Hayatımda izlediğim en kaliteli belgeselleri netflixte izledim ve izliyorumda. Sıcak kafa , uysallar , suburra gibi benim için çok değerli yapımlar var. Git kumda oyna sen. LGBT propogandası imiş. Biseksüel birey olarak homofobik söyleminden oldukça rahatsız oldum. Gururla söyleyebilirim bunu. Rahatsız olman dileklerimle.

Türk aile yapısı zaten son derece bozuktur ! Ebeveynlerin çocuklarından inanılmaz derecede yüksek beklentileri vardır.

Ben senin heteroseksüel olman ile ilgilenmiyorsam sen de benim cinsel yönelimim ile ilgilenmeyeceksin. Çünkü seni ilgilendiren bir durum yok.

Homofobik olmak insanlık suçudur. Irkçılık ile aynı kategoridedir. Farklı değildir. Ben sana cinsel bir şeyden bahsetmemiş olmama rağmen senin aklın fikrin hep cinsellikte.

Senin gibi kimse sana fikrini sormadığı sürece sen ortaya böyle kin kusarsan cevabını alırsın.

Sen benim karakterime düşünceme cinsel yönelimime saygı duymak zorundasın. Bende sana.

Konu kapanmıştır.

Rahatsız olmanızdan memnun olduk.

Sizin gibilerin Türk aile yapısını bozmasına izin vermeyeceğiz. Çoluk çocuğumuzu zehirlemenize de izin vermeyeceğiz.

Homofobik değilim tam aksine homo düşmanıyım. Biseksüelmiş, git kimi düdüklüyorsan kime düdükleniyorsan düdüklen ama yaptığınız pisliği bize dayatamaz ortalıkta söyleyemezsiniz. Size saygıda müsamahada gösterilmeyecek!!!
  • Netflix'e abone olmak için hiç bir sebep yok . Yapımların kalitesi çok dusuk hatta ortada bir kalite emek bile yok . Senaryoyu sanki yapay zekaya yazdırıyorlar. Eskiden yapımlarda en azından ünlü oyuncular oynardı artık o da yok . En son netflix'den ne izledim hatirlamiyorum bile.
    Bence tüm film platformları birleşip bir araya gelmeli yoksa bu şekilde çok sürdürülebilir görülmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 10 Haziran 2023; 11:9:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darısı başımıza, abonelik fiyatları da artması dileğiyle.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Lgbt propagandası için kurulmuş firmalardan biri. Para kazanmak umurlarında bile değil. Gaye bu rezilliği tüm dünyaya yaymak normalleştirmek. Arada parada kazanırlarsa öpüp başlarına koyarlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Aynen, yapımlar adeta bir yapay zekaya girilen isteklerin benzer kombinasyonunu içeriyor. Çok çok sıradan filmler bunlar. Hele ki 90larda en sıradan TV'lere bile böyle yapımlar sunsan kalite barajını aşamayıp yayınlamaya değer bulmazlardı.

İşin kötüsü para orada olduğu için, bir de işi kaliteden çok, ucuza yapanlara sanırım iş verdikleri için diğer kaliteli iş yapmak isteyenleri de işsiz bıraktılar. Özellikle sinemalarda son 10 yıldır kaliteli bir komedi filmi çıkmıyor, bilim kurgu desen hiç çıkmıyor. Tek sayılabilecek uğraş verilmiş yapımlar hbo dizileri, başkada mümkün değil.

Arada sırada güzel yapımlar çıkıyor.

Bu arada bu olay bize gelmez umarım, gelirse bizde abone kaybı olur. Gelir düzeyi yerlerde olan leş ekonomili bir ülkeyiz. İnsanlar şimdiki zamlarla bile çok pahalı diye homurdanıyor. Herkes kendince haklı tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde şuan zaten en pahalı paket 131 tl eğer bunu bizdede uygularlarsa o zaman en pahalı paketler 200 tl'nin üzerine çıkacak demektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aylardır hiçbirşey izlemediğimi farkettim. 4 ortak ve en para kampanyasıyla bana bedavaya geldiği için duruyor öyle. Bireysele dönerse abonelik almam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İnatçı biri için halledilmeyecek bir engel değil aslında, aşmanın birden fazla yolu var ama uğraştırıyorlar işte. Netflix ve hesap paylaşımı şahsen umrumda değil. Hatta belki haklı bile olabilirler. Fakat işin kötü tarafı hesap paylaşımının yanı sıra yarattığı başka kısıtlamalarda var. Ne yazık ki Netflix bu konuda yolu açtı, diğerleri de peşinden gelecektir.

• Dizi sektörünün youtubesine döndü. Önüne gelen dizi film çekip yayınlıyor. Hem geçenlerde, bu haberin tam tersi bir haber çıkmıştı.

• Deveyi diken insanı…misali

• Der Meister. kullanıcısına yanıt
    Yaşasın İnatçılık o halde

• Pek ilgimi çekmiyor bu platform telegram ve bir cokyerden izliyorum merak etigimi ama genelde yuvarlamali seyleri pek tercih etmiyorum

• Geçen günkü haberde de abonelikleri azaldı yazdınız hangisi doğru Acaba

• Kesinlikle katılıyorum. Bu artık tamamen eşcinselliği özendirme kampanyasına döndü sadece netflixt'te değil malesef çoğu uluslararası firmalar "pride" etiketi altında eşcinselliği yükseltirken heteroseksüel olan çoğunluk toplumu itibarsızlaştırma çabası içindeler.

• Netflixin kapanmasında fayda var suyu çıktı bazı şeylerin.

• mitescere kullanıcısına yanıt
    Yeni abonelik yazmış. İptal edenler daha fazla olursa ki baya iptal edende var toplamda düşmüş olabilir

• kazimerd89 K kullanıcısına yanıt
    6 aydır üyelik yok çok da aramadım yani. İçerik kalitesi düşük yeni proje az bence.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.