Şimdi Ara

Netflix şifre paylaşımını engelleyince yeni abonelikler iki kat arttı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben sana sapık ve zihniyeti bozuk diyeyim sen de içselleştirme durumu olur mu ?

Evet bir sürü örnek verebilirim Mevlana'nın şemse duyduğu derin aşk gibi .. okumak ister misin kanıtları ?

Biraz okuyun belki aşkınız kabarır  

www.infethiye.net
    Mevlananın Şemsi Tebriziye yazdığı Mektupları
    http://www.infethiye.net/turkish/notlar/mevlanadan-tebrizli-semse-mektuplar.htm

bu arada mevlanının şems tebrize yazdığı şu aşk öpücüğü satırı beni hep çok duygusallaştırır   

''ey dünyanın zarifi! selam senin üzerine olsun. benim hastalığım ve sağlığım senin elindedir. kulun derdinin dermanı nedir, söyle. bu, eğer alırsam senin dudaklarından aldığım öpücüktür. eğer vücudumla senin hizmetine ulaşmazsam ruhum ve kalbim senin yanındadır. madem ki sözsüz hitap oluşmuyor, o halde dünya niçin “buyur”la doldu? ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 15 Haziran 2023; 17:48:48 >

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Bütün bu yazdıkların lgbt nin EN AŞAĞILIK SAPIKLIK gerçeğini maalesef değiştirmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Top kelimesini sık sık kullanarak gizlice saldırmak istemişsiniz bu yüzden sizinle uğraşmıycam .. 40 alimi bir delille yendim bir cahili 40 delille yenemedim olayı var şuan ben size hangi kanıtı sunarsam sunayım ikna olmayacaksınız . Hiç eşcinsel birini yakından tanımamışsınız o yüzden bu kadar ön yargılısnız dilerim ön yargılarınız kırılır hiç bir insan bile isteye zor hayatı seçmez.

Aynen öyle benim kimi neyi sevip sevemeyeceğimi bana sen değil hiç kimse öğretemez istersem bir erkeği severim istersem bir kadını sizede susmak düşer

iyi günler

Hepsinin canı cehenneme kardeşim.İnsan onuruna yakışan şeyler değiller.

• DasoCatia kullanıcısına yanıt

Kanıt istediniz kanıt gösterdim mevlanadan osmanlıdan daha da gösterebilirim Google'dan da aratabilirsiniz :) Aşağılık olan sizin 21. yüzyıla uymayan kendi düşünceleriniz efenim iyi günler

• Kuresel beyin yikama ve somurge araclarindan biri, guzel kardeslerim evinize sokmayin boyle sacmaliklari bir suru faydali eglenceli icerik var bu propaganda aracina prim vermeyin

Ayrica film tavsiyesi olarak youtube da peekay filmi var tavsiye ederim, bunu izledikten sonra hic bir amerika yapimi filmini izlemedim 3 4 yildir
    AYKUT MİROĞLUyoutube
    P.K (Peekay) - 2014 - Aamir Khan (Tek parça - full izle HD 1080p Türkçe altyazı)
    https://www.youtube.com/watch?v=IcNQ3O-BNZc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatmucu -- 15 Haziran 2023; 23:49:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Verdiğin örnek aşırı saçma kusura bakma.

Parti konusunda herkes fikrini ortaya atacak ve konuşacak çünkü demokrasi bunu gerektirir. Biz ohlokrasi ile yönetiliyoruz.

Parti konuşmak başka insanların cinsel yönelimlerini konuşmak tartışmak bambaşka.

İnsanların cinsel yönelimleri tartışmaya açık bir konu değildir. Nefret edilecek yada övülecek bir durum da değildir. Her insanın her insana nasıl saygı duyması gerekiyorsa bu şekilde saygı duyulması gerekmektedir.

Kafası karışık küçük çocuk ne demek mesela ? Kafası karışık ebeveynlerden kaynaklı olabilir mi ?

Netflix'in yaptığı bir şey yok. Her şirket gibi gelir gider tablosuna göre hareket ediyorlar.

• Hala verdiğin örnek saçma. Birisi cinsel yönelim diğeri sapıklık zorbalık ve sapkınlık. Kişilerin cinsel yönelimleri kimseye zarar vermezken örnek gösterdiklerin verir. Zoofili pedofili vs mental hastalıktır. Literatürde açıkça yer alır.

Saçma örnekler vermeyi bırak artık.

Son olarak insanların cinsel yönelimleri kimseyi ilgilendirmez ve tartışmaya açık değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceRulez -- 17 Haziran 2023; 2:8:25 >
  • hepsi bunu yapmalı, korsan izleyene durumunu bilmediğim için yorum yapmam ama sorsan legal iş yapıyorum deyip tek şifreyi dönen kendine akıllı tiplere tek kaıllının kendileri olmadığı gösterilsin artık yeter

Sadece homoseksüellik sapıklık değil demişsin.

Kardeşim bence senin aklından zorun var.

Bir insanın sapık olmasının cinsel yönelimi ile alakası yoktur.

Psikolojisi ile alakası vardır.

Anlamadığın , anlamaya çalışmadığın. Bilmediğin ve bilmeye çalışmadığın. Tecrübenin bulunmadığı bir konuda hala kendini haklı göstermeye çalışıyorsun.

Bugün gelişmiş olan ülkelerde böyle bir şeyi gidip konuşsan muhtemelen sağlam ceza yersin ve dışlanırsın.

İnsanların cinsel yönelimlerini tartışmak oldukça düşüncesiz ve seviyesiz bir durum. Ben daha fazla seninle konuşmayacağım.

• Hocam vurduran vurdursun siz niye karışıyorsunuz ? Size vurdurmuyorsa olayın içine çekmiyorsa alenen teşhir etmiyorsa size ne yahu ?

Siz önce Tarikat,Cemaat yurtlarındaki Tecavüz, İntihar olaylarını gündeme getirin daha 2 gün önce 12 yaşındaki çocuk boynundan asılmış halde bulundu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.