|
Netflix, tamamen ücretsiz plan sunmayı düşünüyor
-
-
İçerik kalitesi ile ödenen bedel örtüşmüyor.O sebeple sadece Amazon prime harici hiçbir stream platformu abonesi değilim.Amazon hem ucuz vede kargo avantajı olmasından ötürü aboneyim.
-
Osuruk gibi diziler cikartmaya baslayinca izleyicileri de dusmus sanirim, hayirlisi olur umarim.
-
Kalite tartışılır ama içerik olarak en iyisi Netflix. Bedel dediğimiz şey kime göre neye göre pahalı şimdi.
-
reklam engelleyicilerle onun da çaresini bulurlar.
-
Zaten kaçak kullanıyordum, gelsin bakalım...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet arkadaşlar, ücretsiz Netflix planında dilediğinizi izleyebilirsiniz ama 360p!
Korsana yenileceksiniz.
-
Dijital yayın platformları sunucu taraflı reklam ekleme teknolojilerine yöneliyorlar. Muhtemelen Netflix de böyle bir çözüm düşünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxob -- 24 Haziran 2024; 13:53:38 >
Keşke içerikler iyi olsada ayda 500 TL versem sıkıntı yok.
-
Niye engelledin beni? Hayırdır zoruna mı gitti? 500 TL verecekmiş yalancı seni anca korsan izlersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cidden iyi olsa gözüme gözükmeyecek de içi iyice boş şu an platformun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim çözümüm eski yeni demeden itunes store film arşivi oluşturuyorum.
-
hocam netflix yapımlarına kaliteli diyebilmek için son 10 sene içerisinde hiçbir içerik izlememiş olmanız gerekir yoksa son 2 3 senedir A seviyede ne bir film ne bir dizi çıkartamadılar
-
Son 10 sene içerisinde bir sürü güzel içerik yayımladılar. Son seneler de güzel diziler geliyor. Film içeriğini beğenmiyorum ama belgeselleri ve reality showlari gayet güzel oluyor surekli icerik geliyor vaktim bol oldugu halde yetişemiyorum. Ayrıca dünyada 270m abonesi olan bir firma hani beğenilmese bu kadar üye olur muydu? Bugün içerik konusunda en iyisi Netflix. Verdiğim 230 TL'nin hakkını sonuna kadar karşılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunların paradan çok önemli hedefleri var dayatması gereken projeleri var (lgbt ve daha fazlası)
-
Haklısınız.
-
Köyde tren yapanlar, çocuklarını istismar edenler de netflix izliyordu zaten. Sen izleyince lgbt oluyor musun olunca hangisi oldun merak ettim.
6 7 senedir üyeyim toplasanız 20 tane dizisini izlememişimdir. Niye üyeyim cünkü 6 kardes 6 ayda bir sıra geliyor cok para degil. Ancak ikide bir üyelik dogrulama istemeye basladıgından beri bıktırdı beni.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
bunların paradan çok önemli hedefleri var dayatması gereken projeleri var (lgbt ve daha fazlası)
|
Osuruk gibi diziler cikartmaya baslayinca izleyicileri de dusmus sanirim, hayirlisi olur umarim. |
İçerik kalitesi ile ödenen bedel örtüşmüyor.O sebeple sadece Amazon prime harici hiçbir stream platformu abonesi değilim.Amazon hem ucuz vede kargo avantajı olmasından ötürü aboneyim.
|
Kalite tartışılır ama içerik olarak en iyisi Netflix. Bedel dediğimiz şey kime göre neye göre pahalı şimdi.
|
hocam netflix yapımlarına kaliteli diyebilmek için son 10 sene içerisinde hiçbir içerik izlememiş olmanız gerekir yoksa son 2 3 senedir A seviyede ne bir film ne bir dizi çıkartamadılar |
Köyde tren yapanlar, çocuklarını istismar edenler de netflix izliyordu zaten. Sen izleyince lgbt oluyor musun olunca hangisi oldun merak ettim.
|
Benzer içerikler
- whatsapp durum beğenme
- youtube reklam engelleme
- whatsapp tema değiştirme
- gizli story izleme
- office 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X