Sansür derkene? |
Netflix, tamamen ücretsiz plan sunmayı düşünüyor (3. sayfa)
-
-
Kesinlikle yenilecekler. İsterlerse 4K versinler, o içeriklerin hepsi Netflix bir multimedya platformu olduğundan dolayı tüm video ve ses verileri sıkıştırılıyor. Oysa HDD dolum gibi sitelerde veya torrentlerde mis gibi Bluray remux bulabiliyorsunuz. Remux, sıkıştırılmamıştır ve ham olarak elde etmemizi sağlar. Türkçe lisanda Surround 5.1, yabancı lisanda Surround 7.1 + Dolby Atmos'a kadar yolu var.
-
gay içerikler beleş olacaaamış.
-
Hesapta TV paylaşımını engellemesinler yeterli. Çok dizi izlemeyen ya da maddi durumu çok elverişli olmayan paylaşımlı kullanıyordu.
Ücretsizden iyidir onlar için. Veya tek kullanıcılı uygun fiyatlı 4k hdr destekli üyelik getirsinler, bu devirde 720p/1080p için para verilmez.
-
Ben debrid ile stremio kullanıyorum, tüm ücretli servislerden daha kaliteli görüntü ile izliyorum filmleri. Bahsettiğiniz 71 GB'lık 4k hdr 10bit blurayi TV'de direkt izliyorum
debrid'in hızlı indirme sağlaması sayesinde. Yeri geliyor Prime üyeliğim olduğu halde orda yayınlanan filmi bile bu şekilde izliyorum zira Prime'da hala bazı filmler 4k bile değil.
Netflix'in kendi içeriklerinde tabi daha kaliteli bulmak imkansız, onlar da Netflix üzerinden Web-dl olarak sunulduğu için yakın kalitede oluyorlar. Ama bağımsız filmlerde çok daha
iyi kaliteler mevcut blurayler sayesinde.
-
Ücretsiz, Arka Sokaklar ve Survivor yayınlarlar herhalde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X