|
Netflix'te işler iyi gitmiyor: İşte alınan yeni karar (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İcerige gore fiyat cok pahali, birde tek kullanima donerse bende birakirim...
-
2 ekranda açma parası ödüyorum şifre kısıtlaması geldiği an hesabımı silerim ayda 100 lira ödeme yapıyorum önceden 45 di şimdi iyice çosturdunuz hesabı silmeye yer arıyorum onuda mana olarak gösteririm
-
İçerik değil kalite sıkıntısı var. Vasat yapımlara, senaryolara para saçmak kaliteyi getirmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerden izliyorsun iyi günler
Risk alıp güzel filmler yapmaya çalışmak yerine, genele hitap eden ortalama filmler hedefliyorlar. O da çerezlik ve insanların aklında kalmayan içeriklere sebep veriyor.
-
Para verip LGBT propagandası izlemek istemiyorum .
-
Para vermeyip ATV kanal D izle o zaman
içeriklerin yarısından çoğu çöp durumda, izlenecek kaliteli içerik yok. dizilerin yeni sezonları çok geç geliyor
-
Politik doğruculuk, yerli yersiz eşcinsel ilişkileri, saçmalıklarına tahammül edemiyorum ama Netflix ve Amerikaya Ortadoğu coğrafyasındandan pedofili suçlaması yapmak bilemiyorum...
Sınırın ardında 13-15 yaşında çocuklar evlenip çocuk yapıyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin 18 yaş altı evliliğine yasal olarak izin vermemesine sinirlenen, delmeye çalışan hatta delip devletten kaçabilenleri dert et sen önce.
ortadoğu coğrafyası için; evet dediğin gibi gariptir. Ama Türkler ortadoğulu değil. Benim soyumda 7. nesil değil muhtemelen göçler dönemine kadar bile akraba evliliği yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 15 Mayıs 2023; 22:0:6 > -
Sıkıntı şurada netflix'in çoğu yapımı ortalamanın da altında . Bazı yapımlar gerçekten çok kötü her yönüyle . Senaryosu kötü , hikayesi kötü , oyunculuk kötü , efektler kötü . Bu durumun parayla alakası da yok . Yüksek bütçeli Netflix filmleride çok iyi çıkmıyor . Ortalama film diziler yapsalar ona da okeyim.
Netflix şuan Türk dizi, tv sektörü gibi. Tutan bir şeyi bu böyle tuttu çok azıcık - ufacık değişiklerle gittiği yere kadar aynısından devam. La casa da papel'i utanmasalar Netflix'in Arka Sokakları yapacaklardı bu sevildi ya bunlar 5 yıl daha devam eder gibisinden. Senaryo'da öldürülen adamı flashbackler ile geçmişte aslında söyle konuşmuşlardı, böyle şeyler yapmışlardı gibi sevilen karakteri öldürdük ama seyircininde gönlünü hoş edelim seyirciye - izleyiciye aslında ya biz bir halt ettik senaryoda bari sizi böyle mutlu edelim adı altında ciddi bir yanlış.
-
Evet haklısın ama bu sadece Netflix'e has bir durum değil . Hollywood'da da durum bu . Mesela yeni özgün yapımlar çıkarmak yerine tutmuş bir serinin devamını çıkarıyorlar yada daha önce çok izlenmiş sevilmiş bir yapımı yeniden farklı oyuncularla çekiyorlar. Mesela yüzüklerin efendisinin yeni film ve dizilerinin çekilecek olması aynı şekilde Harry Potter dizisi gelmesi veya hızlı ve öfkeli filminin bilmem kaçıncı devam filminin gelmesi vs. Netflix'in sevilen yapımlarını devam ettirmek istemesi çok normal ama sıkıntı şu senaryoya yediremiyorlar çok zorlama duruyor. Yada mesela evreni büyütmek istiyorlar ama yan yapımlar çok kötü oluyor öyle olunca benim o evreni izleme isteğimde kalmıyor zaten . The witcher dizisini buna örnek olarak düşünebiliriz.
He amk biz de sana ölüyoduk zaten para vermen için yalvarıoduk fln
Olayın LGBT sjw yle alakası yok Amerikada insanların çoğu bukadar sığır beyinli değil.Kalitesiz bomboş içerik.Squid Game Lacaseda Papel gibi içerikleri çıkartamıyorlar hepsi tüketilmiş klişiden ibaret aynı oyunculuklardan ibaret insanlar doyum noktasına geldi artık birbirinin aynı senaryo ve olay örgüsünü görmekten bıktı olan bu.O senin dediğin şeyler bütün sektörde var Amazondada var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen amerikalıları tanımamışsın. tabi muhtemelen amerikan fanatiği olduğun içindir. evet amerikan halkı takmadığı için zaten netflix'in çıkardığı her pedo dizide, yahudi ana akım medyası boşuna "aslında phedoya özendirmiyor, eleştiriyor" gibi salak saçma haberleri okuyoruz değil mi?
-
İnternette okuduğun kişileri çoğunluk olarak görme.Amerikada Meclisde Eşcinsellik Evlilği yasası geçirdi adamlar kanuna döktüler bunu yapacak seviyeye geldiyse senin algın kadar çok büyük birşey yok ortada demektir bu.Sadece Netflix yapmıyor ki bunu bütün kanallar yeri geldimi yapıyor olayın bununla alakalı olduğunu düşünüyosun sen alakası yok adamlar kabul etti kalitesiz içerik üretiklerini lgbt yi ağzına almıyor adamlar çünkü önemsiz bütün sizin dediğiniz gibi bir sorun olsa ortada çoktan kaldırırlardı.Last of Ous da Eşcinsel var izlenme rekorları kırdı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüm dünyada yükselen bir sjw , lgbt karşıtlığı var. Yok demek bu sorunu görmemek demektir.
Fiyatlar çok yüksek. En az üç kat fazla bu çörçöp filmlere.Öbür ay üyelikten çıkıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X