Berat Albayrak'ın çıkaracağı kitaptan da bu kadar olur zaten. Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptığı dönemde ülkenin ekonomisini batırdı ve Instagram'dan istifa etti, Instagram fatihi. Gerçi ülkeyi asıl batıran kayınpederi ama tabii kendisinin bu konudaki emekleri yadsınamaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Netflix'te yayınlanacak Famagusta dizisine Türkiye'den tepki! (2. sayfa)
-
-
Adamların hiiiiiç bir suçu yok; inandıkları şeyi savunmuş, lobicilik görevlerini yerine getirmiş ve dünyaya yayınlatmayı başarmışlar.
Peki +40 senedir sen ne yaptın? Orada ki Türklerin yaşadıkları zulüm ve soykırım gerçek ise ve sen bu yüzden "BARIŞ" harekatı yaptıysan neden bunları kayda alıp, belgeleyip dünyaya sunmadın? Mesela neden bir Cengiz Topel filmi yapıp dünyaya anlatmadın. Bırak dünyayı, bugünün Türk gençleri bile o yıllarda Kıbrıs Türklerinin durumlarını, yada Cengiz Topel'i bilmiyor.
Kıçık kırık ermenistan ve yunanistan lobicilik yapabiliyor ve senin Atatürk filmini yasaklata biliyor. Hem ermenilere hem rumlara soykırım yaptığını başarıyla kabul ettirebiliyor.
Ama sen varsa yoksa ülke içi politika, siyasi hesaplaşmalar, kutuplaşma ile uğraş; takım tutar gibi parti tutup hurraaaa hadi oy kullanmaya. Geçiniz.
Ayrıca Yurtta sulh cihanda sulh düşüncesi mevcut dünya düzeninde tutmadı, tutmuyor. Halkın ve ülken için çıkarların neyi gerektiriyorsa onu yapacaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 3 Eylül 2024; 9:21:53 >
-
Gerçek olan güçtür, gerisi teffarruvattır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıbrıs Türk halkı çok sıkıntılı bir halk, biraz ada hayatı deniz gördüklerinden dolayı gelişmiş görünseler dahi küçük detaylarda Türklükler'i şelale gibi çağlıyor, avcılar paragözler ve maalesef doymayan bir açlıkları var...
Kendilerinin Rum kesiminden gördükleri muamelenin aynısını Hatay'dan Kıbrıs'a gidenlere yapıyorlarmış, hep diyorum garip bir düzen ve ego var bu işlerin içinde, ben sonradan bölgeye gidip yerleşmiş Türk işgalcileri de savunmuyorum giden Hataylılar'ın ne pisliğe batmış olduklarını da yeni yeni öğreniyorum ama şunu anlamanız gerekiyor çok düşmancılsınız ve işgalcisiniz...
https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155516114
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 3 Eylül 2024; 16:2:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
3 cisim probleminin son bölümündeki saçmalık yüzünden hesabımı kapatmıştım. Bu zamana kadar aidat vermediğim için mutluyum
-
Basalım parayı, çıkartalım projeyi netflix'e birde çıkartmanın ne kadar gerekli olduğunu, kimleri neleri kurtardıklarını anlatan dizi çektirelim ?
-
Para para para netflix Türkiyede yıllık getirisi 16 milyon dolar
Netflix 50 milyon dolar ateşle köpeğin olsun ne isterse yapar.
Hem Türkleri katledip hemde nasıl böyle film yapabiliyorlar amk.Bu kafayla hitleri bile mazlum yapan fimler yapacaklar.
-
Bu durumda senin dedigine göre Netflix biz ne dersek onu yapmak zorunda değil mi ?
KKTC'de oranın yerlisi olan Türk arkadaşlarım var. Büyük çoğunluğu tekrar Rum kesimi ile birleşmek istiyor. Biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz gibi biraz.
Yerlilerden Türk askeri artık çekilsin diyen bile var.
Bir akrabam da KKTC'ye çalışmaya ve yaşamaya gitti, oturma izni aldı tabi ama vatandaşlık için bize Avrupa ve ABD'nin
uyguladığı tarifeyi uyguluyor. Orada çalışmak zorundasın, 5 sene kalacaksın falan anca vatandaşlık alabiliyorsun. O kadar kasacaksam zaten giderim ABD'ye.
Yani benim vatanım ama ora bile bana yabancı muamelesi yapıyor. Ha yaşam şartları Türkiyeden iyi, maaşlar daha yüksek ve Türkiye'de vergiler yüzünden
pahalı olan herşey orda ucuz. Lüks araçlar, en iyi telefonlar vs. çok ucuz. Özellikle arabalar 2-3 kat düşük fiyatta. Yani aslında Türkiyede de fiyatlar öyle olsaymış gayet güzel yaşayabilirmişiz.
Sıkıntı maaşlarda değil vergilerde gibi daha çok.
-
Evet ben de bildiğim için öyle demiştim. Kıbrıs halkına propaganda çekilmiş, süreç yürütülememiş. Türkiye’de Kıbrıs’ın hamaseti yapılırken, Kuzey Kıbrıs çoktan fethedilmiş. Annan planı daha taze işte. Referandum yapılmıştı da Türk kesimi %60’larda evet derken, Rum kesimi daha onurlu çıkarak %70’lerde red vermişti. Kıbrıs’ın durumu bu işte.
Turk ya da musluman diye her aptal olana kucak açmayi birakacak TC devleti. Bu artik çok net.
Bugun birleşelim diyen aptallar için binlerce şehit verildi, elin topragi icin çöl sıcaginda temmuz ayinda aylarca günlerce mucadele verildi kan akti. Ne diye bu salaklar birleşelim diyip, tum sdhitlerin kanina ihanet etmeleri için mi?
Birleşsinler. Engel olmaya calismana ragmen bunu bir şekilde başarirlarsa, Yunanlar onlari orada kasap gibi doğrasa ellemeyeceksin. Yok olup gitsinler. Aptalsan yaşama hakkin yok.
Diye içinden geçiriyor insan, tabi siyasette hicbir dinamik böyle ilerlemiyor
Tarihdeki başarısızlıklarını ve ters tepen katliamlarını yalan propagandalar ve acıtasyonlar ile örtmekten başka çareleri yok life is beatiful filmindede yahudileri masum sevgi yumağı gibi gösterip hitler katliamlarına dikkat çekmeye çalışmışlardı senaryo o kadar güzeldiki az kalsın Allah'ım sen Yahudileri koru diyecektim ne Almanlar Yahudileri nede Türkler Rumları boş yere öldürmediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 4 Eylül 2024; 17:4:10 >
diktadan netflix yasağı yükleniyor...
-
Neşfiliş "gay"liği çok seviyor. Bu da yaptığı diğer geyliklerden biri kısaca işte ne diyelim. Rengini çok güzel belli ediyor.
3 Cisim Problemi'ndeki salaklığı da yazmış biri. Gerizekalılar...
Ya merak etmeyin, hepsi it gibi biliyor neyin ne olup olmadığını. Kuyruk acılarını hala unutamıyorlar, dizilerle ucuz oyunlarla hala propaganda kasma peşindeler.
Sırf biz değil, yabancılarda da bilen biliyor, tarihi bilen biliyor, emin olun yurtdışındakiler de tarihini şusunu busunu daha iyi biliyor, o yüzden kıçlarıyla gülüyorlardır bu tip şeylere.
Yahu Yunanlıların kendisi EOKA'dan utanıyor resmen, kabul ediyorlar orada ne halt ettiklerini. Onlar da it gibi biliyor neyin ne olduğunu.
İşte Atatürk filmi ile bile bu hıyarlara misillemeye yapmaya çalışınca hemen rahatsız oluyorlar. Ama bize yapılan topluğa ses yok... Ne güzel değil mi?
Diktadan netflix yasağı yükleniyor demiş biri. Bence bu tip şerefsizliklere pabuç bırakmamak için yapılmalı. Nasıl diğer devletler milletler lobi yapıyor, yapılsın kardeşim ben razıyım!? Bu "bilmemne filmi yayımlandı, sansür uygulayalım" yasağı değil, bunu ayırt etmek lazım. Bu tip bi yasağı desteklerim, diğerini desteklemem mesela. Ha nasıl ayırt edilecek dersiniz, bilemiyorum. Ama bunlara bu lazım.
-
Bu arada, konusu geçmiş, babam Kıbrıs Gazisi.
"Savaş olmuş bitmiş, Türkiye'den gelen yardım, erzak vb ile sağı solu adam etmeye çalışıyoruz, bir sürü malzeme geldi limana, bulunduğumuz bölgede askerler yetmedi, gidip bi kahveden insanları çağıralım yardım etsinler dedik, 1-2 saat yardım edip öğlen kaçtılar gittiler biz 10-15 asker malzeme indirdik, adamlar keyiflerini bozmamıştı, ben çok bozulmuştum" diye anlatıyordu.
Şimdi gidip bir KKTC'liye "biz sizi kurtardık, şöyle oldu böyle oldu" deyince sinirlenenler oluyor. Siz mi kurtardınız da, işte ayrıldık da, Rum tarafı böyle böyle yapıyor biz yapamıyoruz" modunda, yani "SİZİN YÜZÜNÜZDEN" kıvamında serzeniş yapıyorlar bir de.
Kıbrıslı arkadaşım kendisi sövüyor, bunlar adam olmaz diye.
Adamlar konuşmasından hayat tarzına zaten asimile olmuş, Google Translate gibi İngiliz Türkçesi modunda konuşuyorlar, Rumların rahatlıkları ile yaşıyorlar, pek bir şey umurlarında değil. Türkiye de çok umurlarında değil.
Bu bizim toplumun garipliklerini saçmalıklarını görünce bazen diyorum Atatürk mezarında dönüyordur herhalde, pişman mıdır bu millet için uğraştım, kanımızı canımızı verdik bir sürü askerle şehitle diye... Aynısı Kıbrıs muhabbetinde de oluyor galiba, o düşünceye itecekler insanları illa. Acı bir şey...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X