Şimdi Ara

Netflix temel abonelik seçeneğini kaldıracağını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflix temel abonelik seçeneğini kaldıracağını duyurdu
    Bir süredir Netflix platformunun en ucuz reklamsız abonelik seçeneğini kaldıracağına dair kullanıcı yorumları gündeme düşmeye başlamıştı. Firma mali dönem toplantısında resmi olarak bu gelişmeyi duyurdu.

Netflix ucuz seçeneğe veda

Yapılan açıklamaya göre en ucuz reklamsız abonelik seçeneği ABD ve Fransa’da sona eriyor. Firma daha önce Kanada ve İngiltere’de test sürecine başlamıştı. Böylece toplam 4 ülkede mevut kullanıcılar ya reklamlı seçeneği ya da Standart seçeneğini tercih edecekler. Normalde bu seçim yeni aboneler için söz konusuydu.

Ayrıca Bkz.Netflix, 8 milyon yeni abone kazandı: Gelirler ne durumda?

Netflix abone sayısını arttırsa da gelir bir türlü beklentileri karşılamıyor. Firma 40 milyondan fazla reklamlı aboneye sahip ve reklamlardan önemli bir gelir kalemi oluşturmak amacında. Ayrıca daha pahalı seçeneklere geçen aboneler sayesinde gelir de artmış olacak.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/netflix_remove_basic_plan-news-63782.php

• Almadığım için pek de umrumda değil açıkçası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hamdolsun daha az lgbt oluruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu amerikan, internet tabanlı şirketler on yıllarca sırf pazarı, müşteri kitlesini(sayısını) büyütmek için zararına satış yapıyor sonra yavaş yavaş zamlama aşamalarına geçerek kâra geçmeye "çalışıyor" yada

• Kurbağaları yavaş yavaş ısıtıyo uyanıklar😀

• Kullanmıyorum Blu tvde Kıyma izlemeye devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakında firmayı satışa çıkartırlar süreç genellikle bu şekilde ilerliyor hep.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün satın aldım beyler, beni bekliyorlarmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Keşke ülkemize getirseler ama 4K HDR desteği ile beraber olmalı. 2024 yılında hala daha 1080p abonelik satıyorlar.

• İyice içine ettiler

• Paister P kullanıcısına yanıt

Keşke dediğiniz gibi amazon disney gibi tek pakette 4k hdr destek verse lakin vermiyor. Ben de 1080p standart paket kullanıyorum. Görüntü kalitesi idare ediyor 4k tvmde izliyorum netflixi. Lakin arada fragman izlerken 4k HDR veriyor görüntü kalitesi muazzam gerçekten 1080p kıyasla. Fakat hala 1080p devam ediyorum ne kadar az para o kadar iyi.

• Bize toprağa gömdüğümüz torrent client'larını çıkarttırmayın :)

• temel kullanan var mıydı ki? kalkıyor.

• Kendini de kaldırsın. 2 yıldır almıyorum Disney ve Amazon yetiyor da artıyor.

• PC de indirme özelliği kaldırılmış

• TV'lerde paylaşımı kaldırdığından beri yokum ben. Temel üyelik de 720p zaten, dizi sitelerinden dandik kaliteyle izlesen daha kaliteli :d

• qbittorrent ve rutracker dan devam

• Neco. kullanıcısına yanıt

niye yorum yapiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.