Şimdi Ara

Netflix’ten beklenmeyen hamle: The Witcher’ın başrolü değişiyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav zenci renklilerde kendi filmini yapsın zaten yapılmış eserleri mahveden aşağılık sjwler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Forumun kadrolu aktrollerinden birine çok yerinde bir üslupla cevap yazmıştım da 23 gün evvel. Yalan atmaktan, onca insanın kendisini rezil etmesine rağmen yine de utanmadan yüzü kızarmadan yazmaya devam edebilecek kadar aymaz ama yazdığım şeyin üslubuna takılacak kadar kırılgan arkadaşmış. Yazdığım şeye alınmış, incinmiş. Önce aynı gün mesajı uçurup 19 gün sonra da hakaret diye 4 gün uzaklaştırma vermişler. Böyle işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Metin Yasir Akpınar Sayın haber editörleri film ya da dizi haberleri paylaşırken filmle ilgili olanları "Sinemadan Haberler" bu konu gibi dizilerle ilgili olanları "Dizilerden Haberler" alt forumuna yansıtınız. Haber paylaşımlarınızda ilgili forumlr kullanılamaz hale geldiği için o bölümler oluşturuldu. Yani o bölümler süs olsun diye konulmadı.

• teramycin T kullanıcısına yanıt

Afrika ulkelerinde belki olur. Oralarda bile beyaz filan olur elbette.

Gerci siyahilerin oldugu nice filmler Amerika da bile bolca var. Dizi filan herkese hitap ediyorsa siyahilerin de her rolde olmasi olagandir. Neticede belgesel olupta absurt oyuncu profilleri olmuyor...

Belgeselde Fatih Sultann Mehmed olup ta zenci biri oynayamayaci gibi bir olgu ...

Farkli tenlere karsi hosgoru olmaktan cikip olaganlasmasi gerekir ve aslinda varda . Tek tuk var sizin gibi ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Siz ruh hastası misiniz zenci elf mi olur zenci geralt mi olur ? Sjw yasaklansın sjwler toplanıp barınağa kapatılsın lütfen sjw : vegan :itetapar 3 özellikte var bu tiplerde.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Merhaba, hata için kusura bakmayın. Konu hakkında daha fazla özen göstermeye gayret edeceğim. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

• Metin Yasir Akpınar kullanıcısına yanıt

Anladım ancak konu şikayet etmekten ve dillendirmekten bıktım, bazı editörlere defalarca yazmama rağmen aynı şeyleri tekrar ettiklerinden bir süre sonra tahammülsüzlük başlıyor. Yoksa size özel bir şey değil. Kolay gelsin, iyi forumlar.

Kitap ilk yazildiginda siyahilerin nufusu azmis . Simdi ise degisti baya artmislar. E haliyle sadece beyaz tenli olmasi beklenemez. Ozu iitibariyle irkci bir eser degildir.

quora
    Why are there no black-skinned elves in the Lord of the Rings?
    https://www.quora.com/Why-are-there-no-black-skinned-elves-in-the-Lord-of-the-Rings

Eserin yazari zaten irkci olmadigi icin tepkin absurt. Bir doktora gorunun bence ...

Pyhahhaa mantığa bak ya zenciler azmış ondan eklenmemisler siz gerçekten psikolojik vakasiniz

Ergensin herhalde.

Denilmesi gerekenler aciklanmistir yillardir da boyle . Sen devam et kendi capinda. Vardir tek tuk ama. Nitel nicel ...

• İlk sezon eh ama 2. sezon o kadar kötüydü ki, adam bile dayanamamış "benim oynadığım Witcher bu değil!" diyip bırakmış işi resmen!

• İkincisinde ilkindeki erkeksilik yok. bu önemliydi.

• Bir oyuncunun ten rengini neden bu kadar problem ediyorsunuz anlamıyorum. Rolün hakkını veriyorsa siyah-beyaz ne farkediyor? Ben Witcher kitabını okumadım ve bilgisayar oyununda tanıştım Geralt karakteriyle. Evet oyunda beyaz tenli biri ama dizide siyah tenli biri canlandırsa dert etmezdim bunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sezonu umutla bitirdim ama çok sıkıcıydı,devam edemedim.görsel ve aksiyon var ama gerisi çok zayıf bir yapım.oyunun meraklılarını hoş tutmak için yapılmış ama içerikte birşey yok.tavsiye etmem

• Henry Cavill ve Warhammer başlığını hala hiç kimsenin açmamış olması...............

• Warhammer oyununa high elflerde Altherionun oyun başında hoeth büyücüsünğn afı Cavilldir. Yüz tasarımında aktörü kullandılar. Altherionunda yüzü benziyor

Doğu avrupa mitolojisi coğrafyası konu aşan eser. Irkçılıkla ne alaksı var. Tabiki zenci olmayacak. Three Kingdoms çekiliyor han hanedanını zenci mi yapsınlar .

• Izleyici kitlesi icin dedim. Izleyici kitlesi icin hersey yapilir sonucta bu belgesel filan degil. Irkcilikla ne alakasi var onu benim sormam lazim. Alintiladigin yazimda oyle bir ifadem yok sanirim algin oraya kacmis.

Three Kingdoms kimse rahatsiz olmaz cunki zaten belgesel misali tarihi gerceklikler uzerine yapiliyor.

https://en.wikipedia.org/wiki/Three_Kingdoms_(TV_series)

Belgesel veya gerceklerden esinlenmis herseyde olmasi gerekenler disinda birsey varsa her turlu ben de rahatsiz olurum...

Buradaki meselenin ozu belgesel olmayan herturlu tarihi veya kurgusal fantastik vs film veya dizilerde her turlu oynatilmasi gocunulmamasidir.

Superkahramanlari Turkler de cevirdi komik olsalarda kimse yadirgamadi ...

Tebeşir Dairesiyoutube
    5 Dakikada Sinema'da bu hafta Kerim, Yeşilçam'da süper kahramanları anlatıyor. Abone olmanızın bambaşka dünyalara kapı aralayabileceğini düşünüyor: https://bit.ly/2OWaJf4 Instagram https://www.instagram.com/tebesirdairesi Twitter https://twitter.com/tebesirdairesi_ Anlatan: Abdülkerim Tunç Müzik: DJ Williams-Nemesis In Franklin Park #Yeşilçam #Sinema #Süperkahraman
    https://www.youtube.com/watch?v=dX8zZ2-C-Gw

• Three kingdom roman fantastik olarak işleniyor doğu asyadada. Lotr baya orkçıdır. Batılı beyaz insan iyi doğulu barbar kötü insan ork olarak betimlenir. Bir eserköklerinden kaynağımdan kaynaklı zenci oynatmamak ırkçılık değildir. Witcher evreninde zaten insan eleştirisi var elflere ve cüclere yapılanlar için. Geralt insan dışı oşan türleri canavar olarak görmeyişi hep sapwsky bu eleştiriyi yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 21 Aralık 2022; 14:7:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.