Şimdi Ara

Netflix'ten yeni bilim-kurgu filmi: Extinction

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    House of Cards, Stranger Things ve Narcos gibi popüler dizileri ile orijinal içerik alanında büyük başarı yakalayan Netflix, son dönemde de orijinal filmleri ile adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda Bright ve The Cloverfield Paradox gibi dikkat çekici iki orijinal film yayınlayan Netflix, ilgi çekici filmlerine bir yenisini daha ekliyor.

Paramount'un gözden çıkardığı The Cloverfield Paradox'u stüdyodan alıp Super Bowl gecesi sürpriz bir şekilde yayınlayarak sinema dünyasını şaşırtan Netflix, şimdi de bir diğer bilim-kurgu filmi olan Extinction için benzer bir hamlede bulundu. Netflix, Universal tarafından hazırlanan fakat vizyon tarihine kısa bir süre kala stüdyo tarafından takvimden çıkarılan Extinction'ı satın aldı.

Yönetmenliğini Ben Young (Hounds of Love)'ın üstlendiği Extinction; ailesini kaybettiği korkunç bir kabusu tekrar tekrar gören Peter ve ailesinin hikayesini anlatıyor. Gezegeni yok etmek isteyen bir gücün Dünya'yı istila etmesiyle bu kabusu gerçeğe dönüşen Peter, ailesini kurtarmak için verdiği mücadele sırasında farkında olmadığı bir kuvvetin varlığını keşfedecek.

Filmin başrollerinde Michael Pena, Lizzy Caplan, Mike Colter, Lilly Aspell, Emma Booth, Israel Broussard, Erica Tremblay ve Lex Shrapnel yer alıyor. Henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmamış olsa da Netflix'in filmi bu yılın ikinci yarısında yayınlaması bekleniyor.

• Diziyi bilmem ama film konusunda berbat. Sadece film için alıcaksanız kesinlikle almayın derim. Film olarak içerik çok az.

fİmlerin dizi gibi bitmeside ayrı bir konu. Netflix yapımı filmler başlangıç harika orta ve son kısımları berbat bitiyor.

Film için parasını sonuna kadar hak etmiyen bir firma .
  • Kaliteli netflix filmi henuz gormedim, uzerinde cok emek harcanmamis isler geneli..

• quote:

Orijinalden alıntı: WB

Kaliteli netflix filmi henuz gormedim, uzerinde cok emek harcanmamis isler geneli..

kalite derken ölçülerin neler? adamların çekim tekniğinden montajına kadar, görsellikten müziklere kostümlere kadar hangi filmi trde çekilebilir,sen netflix e kalitesiz işler yapıyor diyorsan trde hiç yaşama,filmi tabi eleştirebilirsin ama kalitesiz diyemezsin, taş olursun bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Cloverfield Paradox bekleneni veremedi.

• Netflix'in her filmi iyi olmayabilir ama arada çok iyi filmler de yayınlıyorlar. Beasts of No Nation, Okja, Mudbound ve The Meyerowitz Stories hem eleştirmenlerin hem de sinemaseverlerin beğenisini kazanmış filmler.

• Netflix filmlerinin çoğu tek bölümlük dizi gibi geliyor bana. Ama verilen paranın karşılığını veriyor bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: umtkrhn

quote:

Kaliteli netflix filmi henuz gormedim, uzerinde cok emek harcanmamis isler geneli..

kalite derken ölçülerin neler? adamların çekim tekniğinden montajına kadar, görsellikten müziklere kostümlere kadar hangi filmi trde çekilebilir,sen netflix e kalitesiz işler yapıyor diyorsan trde hiç yaşama,filmi tabi eleştirebilirsin ama kalitesiz diyemezsin, taş olursun bak

Hocam tr'de çekilen filmlerin çekim tekniğinden montajına kadar, görsellikten müziklere kostümlere kadar hangi filmi kongo'da çekiliyor. Tr filmlerine kalitesiz deme, taş olursun bak.

Ayrıca kongo'da çekilen filmlerin çekim tekniğinden montajına kadar görsellikten müziklere kostümlere kadar hangi film burundi'de çekiliyor. Kongo filmlerine kalitesiz deme bence taş olursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Netflix yapımı filmleri bende beğenmiyorum. Ama dizileri fena değil. Netflix üzerinden daha çok Netflix yapımı olmayan içerikleri izliyorum. HBO, AMC, Showtime, Fox, NBC yapımlarına yetişmesi için çok gelişmesi lazım. Bu da şuan için zor. Çünkü bütçeleri her ne kadar büyük olsada içerik çok, bunların sezonlarına para harcamak zorundalar ve daha da içeriği çoğaltmaya uğraşıyorlar. Diğer büyük kanallarsa 3 tane falan yapıyor ama sağlam yapımlar ortaya koyuyorlar. İzleyicide seçim yapmak zorunda kalıyor. Bende Netflix üzerinden HBO hariç diğer kanalların bulabildiğim içeriklerini izliyorum. Benim için kablolu kanallar hala önde. Netflix benim için çoğunlukla diğer yapımlara yüksek kalite ve hizmette ulaşmaya yarayan bir araç olarak kalıyor.
  • Diziyi bilmem ama film konusunda berbat. Sadece film için alıcaksanız kesinlikle almayın derim. Film olarak içerik çok az.

fİmlerin dizi gibi bitmeside ayrı bir konu. Netflix yapımı filmler başlangıç harika orta ve son kısımları berbat bitiyor.

Film için parasını sonuna kadar hak etmiyen bir firma .

• Arka sokaklar dizisini izleyip gelmiş “netflix’te güzel dizi yok” diyorlar aahahahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix iyidir, bilikurgu candır.

• netflix us izleyip netflix şuan netflix tr izleyen biri olarak söylüyorum netflix us gerçek netflixi temsil ediyor tr de pek dizi film içerik bulunmamasının sebebi hep telif hakları ama yavaş yavaş görüyorum netflix tr bu işi çözüyor daha çok içerik ekleniyor ve bazı dizilerin bölümleri anlık gelmeye başladı. Tr dışı konuşuyorum netflix us izleyen bir kişi kesinlikle çok ayrı sebebler olmadığı sürece netflixe laf atmaz diye düşünüyorum. film konusunda bende hem fikirim filmleri sıkıntılı ve son olarak netflix tr için daha fazla film eklenmeli en basitinden harry potter vs gibi filmler yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 11 Şubat 2018; 12:0:4 >
  • Netflixin her dizisi çok iyi değil fakat en son yayınlama hakkını satın aldığı Lacasa de papel çok güzel bir ispanyol dizisi mutlaka öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wertanyus

Netflixin her dizisi çok iyi değil fakat en son yayınlama hakkını satın aldığı Lacasa de papel çok güzel bir ispanyol dizisi mutlaka öneririm.

katılıyorum 2. sezon bekliyoruz diyelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

quote:

Orijinalden alıntı: umtkrhn

quote:

Hocam tr'de çekilen filmlerin çekim tekniğinden montajına kadar, görsellikten müziklere kostümlere kadar hangi filmi kongo'da çekiliyor. Tr filmlerine kalitesiz deme, taş olursun bak.

Ayrıca kongo'da çekilen filmlerin çekim tekniğinden montajına kadar görsellikten müziklere kostümlere kadar hangi film burundi'de çekiliyor. Kongo filmlerine kalitesiz deme bence taş olursun.

hahah seni komik şey...

• quote:

Orijinalden alıntı: bayeards

quote:

Orijinalden alıntı: Wertanyus

Netflixin her dizisi çok iyi değil fakat en son yayınlama hakkını satın aldığı Lacasa de papel çok güzel bir ispanyol dizisi mutlaka öneririm.

katılıyorum 2. sezon bekliyoruz diyelim :)

netflix'te yok ama başka sitelerde var 2.sezon, bilgin olsun.
  • şuan alınabilir durumda mı ?
  • Cloverfieldin icine etmistiler affedersiniz. Resmen B sinifi bir filme donusmustu onun icin pek umutlu degilim Netflixten

• Netflix'in filmlerini korsan izleyip eleştiren yüzsüzler de burada mı ?

Açıklama: Netflix içeriklerini, üyelerin izlediklerine göre ekliyor. Yani "yaa ekledikler filmler hiç iyi değil" diyorsan azınlıktasın, kullanma. Çünkü çoğunluğa göre hareket edilir. Çoğunluk Breaking Bad, Narcos mu sevdi hemen çıkart El Chapo Ozark. Umarım anlaşılmıştır.
  • Simdi internete sansür getirecekler ya RTUK vb diyerek, bu filmde de kesin evrim vb gecer yasaklarlar guzelim filmi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.