Şimdi Ara

Netflix Türkiye 30 günlük deneme süresini iptal etti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
3
Favori
16.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shkoksal

Bir insan Netflix'e niçin para verir ki? Her şey internette var zaten. İşin daha garip yani Netflix'te her şey yok.

HBO dizilerini, farklı yapımcı dizilerini nasıl izleyeceğiz?

Çoğu film zaten yok.

Sırf filmi açmadan 3-5 reklamı atlamamak için sadece Netflix yapımlarına bağımlı olmak bana mantıklı gelmiyor.
    tv den tek tuşla açıyosun netflixi bir saniyede? dizibox tan nasıl açcan bilgisayar aç hdmı bağla ses ayarla reklamı geç yanında mause bulundur

netflix ile dizibox kıyaslıyolar hayret bişey
  • Kıyaslarım sana ne? Evimde tüplü televizyon var benim. Smart tv bile olsa bağlarım bilgisayarı, 2 dakika sürer dizibox'tan diziyi açmam.

Netflix dışında bir dizi izlemiyosun sanırım. A pardon, izleyemiyosun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    PC den dizi film izlemeyi sevmiyorum. Hele laptop tan falan hiç izleyemem. Ben de izleyenleri anlayamıyorum. O reklam işini vs geçiyorum o yüzden. Zaten eve akşam 8-9 dan önce gelmiyorum, evdeki vaktimi de torrent bulup onun altyazısını bulup indirip harddiske atmakla harcamak veya pc yi televizyona bağlamakla uğraşmak istemiyorum. (Torrent inerken hızı limitlemediğin sürece interneti de istediğin gibi kullanamıyorsun. O da bir vakit kaybı) Netflix te olmayan içerikler için bunu zaten mecbur yapıyorum. Tv den tek tuşla uygulamayı açıp içerikleri seçip 4k da dahil olmak üzere rahat rahat izliyorum. İstersem interneti de bir yandan istediğim gibi kullanıyorum. Benim için vakit ve rahatlık Netflix e verdiğim paradan daha değerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 5 Şubat 2020; 15:28:5 >
  • Çok güzel yerinde bir hareket çok geç bile kaldılar. Hırsızlık arsızlık artık bir toplumda normalleştiyse zaten rezalet budur!

• Saygılar hocam.

• quote:

Kıyaslarım sana ne? Evimde tüplü televizyon var benim. Smart tv bile olsa bağlarım bilgisayarı, 2 dakika sürer dizibox'tan diziyi açmam.

Netflix dışında bir dizi izlemiyosun sanırım. A pardon, izleyemiyosun
    benim vaktim değerli uğraşamam hdi dizibox falan netflix candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNNL

PC den dizi film izlemeyi sevmiyorum. Hele laptop tan falan hiç izleyemem. Ben de izleyenleri anlayamıyorum. O reklam işini vs geçiyorum o yüzden. Zaten eve akşam 8-9 dan önce gelmiyorum, evdeki vaktimi de torrent bulup onun altyazısını bulup indirip harddiske atmakla harcamak veya pc yi televizyona bağlamakla uğraşmak istemiyorum. (Torrent inerken hızı limitlemediğin sürece interneti de istediğin gibi kullanamıyorsun. O da bir vakit kaybı) Netflix te olmayan içerikler için bunu zaten mecbur yapıyorum. Tv den tek tuşla uygulamayı açıp içerikleri seçip 4k da dahil olmak üzere rahat rahat izliyorum. İstersem interneti de bir yandan istediğim gibi kullanıyorum. Benim için vakit ve rahatlık Netflix e verdiğim paradan daha değerli.
    ben yazarken en kral yorum gelmiş zaten üstüne söz söylemiyorum derdim buydu. teşekkürler.

• Valla haftada 1-2 gün saati 7 liradan bir mekanda çalışıyorum. Benim de param değerli. :(

• 30gb ta 1080p bluray remus indiriyorum. Dolby atmos.
    80gb 4k bluray remux var.
    Bu netflix 4k için saatte 7gb 2 saatte 14gb yapar. Kalitesi tartışılır.
    Anca telefondan ya da laptoptan izliyorsan kalitesi belli olmaz. 32 inç ve yukarı monitör ve tvlerde ne demek istediğimi anlamışsındır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Valla haftada 1-2 gün saati 7 liradan bir mekanda çalışıyorum. Benim de param değerli. :(
    kolay gelsin burada parayı çarçur edip netflixe laf atanlara söylüyoruz zaten ama diziboxla netflix kıyaslaması yanlış bence
  • Parasının verip kullanıyorum. 4k içeriklerin ses kalitesi de iyi. Sadece Türk ahlak yapısına uygun yayınlar olmaması sıkıntı. Her 5 içerikten biri ya da ikisi seks meks vs gereksiz ikili ilişkiler üzerine. Çoğu insan bu tip şeylerin entertainment ini izlemekten hoşlanmaz. Komediyle cinsellik amerikan kültüründe beraber gider, çünkü adamlar bu konuları aşmış, ama bizim gibi ülkelerde öyle olmuyor, ona rağmen dayatma gibi bu içerikler sürekli yayında. Yetişkin içerikler için şifre konulmazsa çocuklar için de ciddi sıkıntı olabilecek bir platform.
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    Orası ayrı tabi hocam. Netflix üyeliği alcam diye bir şeylerden kısacak olsam ben de almazdım. Benim çevremde de olmak üzere bir sürü maddi durumu iyi olup da Netflix in bu bedava üyelik açığını kullanan insanlar vardı.
  • 1 ay deneme süresi, gayet suistimal edilmeye elverişli bi süreydi. ama deneme süresi olmaması hatalı bir karar bence. 3 gün yada 1 hafta da olsa ücretsiz deneme olmalı.

üye olmadan da girip deneyimlemiyorsun tam olarak. belki de beğenmeyeceksin üye olduktan sonra, direkt 1 aylık ücreti ödemek zorunda kalıyorsun. tabiki daha önce kullanmamış, oradan burdan reklamını görüp içeriğini merak eden insanlar da ücretsiz deneme olmayınca üye olmadan kapatıyor sayfayı.
  • Geç bile kaldılar spotify dan aynı hamleyi bekliyoruz.
  • belescilere 'ronaldinyoo ronaldinyoo' yla basarilar
    harbiden iyi olmus ben uyuz oluyorm belescilere.. netflixi 25 tane kartla 25 aydir bedava kullanir
    gelir burda siyaset yapar

• Çok iyi bir karar.keşke daha önce yasaklansaydı .Bunca zaman beklenmesi hata.

• quote:

Orijinalden alıntı: UNNL

Netflix üyeliğim olmasına rağmen genelde torrent kullanıp izliyorum çoğu filmi. Netflix'te izlemediğim kaliteli bir içerik bulmak torrent'ten indimekten daha uzun sürüyor.

• quote:

Altyazı desteği kısmını anlamadım. Küfür bile çevirmiyolar yanlış hatırlamıyosam. Nette ise aslanlar gibi çatır çatır çeviri var. Görüntü kalitesi de benzer, ayrıca 1080 desteği 42 liralık paketle geliyor. 18 liralık pakette hd bile yok.
    yoo çeviriyorlar ne alaka.
  • 4 kişi birleşip 30 günde 10 TL ye çıkaramıyorsanız zevkinizede düşkün olmayacaksınız. İyi oldu
  • fakasupi F kullanıcısına yanıt
    hocam sanal kart açıyorlar her ay öyle yapıyorlar netflix 1 kartı 10 yada 12 ay boyunca saklıyor.Her aya 1 tane sanal kart açıp bedava üyeliği alıp kartı kapatıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.