Şimdi Ara

Netflix Türkiye 30 günlük deneme süresini iptal etti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
3
Favori
16.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çünkü farklı kullanıcı adı ve farklı sanal kartlar ile süresiz üyelik alabiliyorsun!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netflix para verilecek bir platform değil. Sinema tarafı çok zayıf. Netflix yapımı 10 filmin ancak 1 tanesi iyi oluyor, arşivin geri kalanı çöp. Dizi tarafı da öyle pek ahım şahım değil.

Tek iyi tarafı televizyondan erişimi kolay. E kolay da izleyecek bir şey bulamıyorum ben.
  • iyi yapmışlar her ay 15-30 lira neyse veren yoksa izlemesinde.
  • Symbianist S kullanıcısına yanıt
    komik insan...oturdugun yerden guzel salliyorsun..
    bu dediklerine kendin inandiysan sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke tüm platfromlar yapsa şunu. Cebinden para çıkarmaya korkan ölücülere iyi ders oluyor. Aferin Netflixe.

• içerikleri o kadar kötü ki netflixin.. iyi olan ne var ne yok geçen sene bitirmiştim zaten. aylardır hesap açmıyordum.. saçma sapan zenci gay dolu dizi yapıyorlar kalitesi 0.. ölücülere iyi oluyor falan diyorsunuz da şu netflixin çöp içeriklerini izlemek için para veren adamlarsınız yaw

bu arada torrent diye bir şey var 1080p bluray izlerim yine istediğimi ne betreklamı kardeism yaw.. içerikleri güzel olsa on numara bi platform..
  • 100 tane mail adresi alıp hepsine tek tek sanl kartla 1 ay beleş tanımlarsan olacağı bu. Oysaki adam aile hesabı diye birşey çıkartmış. 4 kişi gayet ekonomik kullanabiliyorsun, hem de 4k
  • Herşeyi suistimal ediyoruz. 4 kişi alıp aylık 10 TL ödüyorsun. Daha ne olsun üstüne bide cebine para mı tıkıştırsın, genç adamsın lazım olur diye😂

• quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

"her ay kofti maillerle sıfırdan üyelik açarak hayatını idame ettiriyorsan ikram edilen baklavayı avuçlayarak yiyen insanlara laf etmeyeceksin" Ne saçma bi benzetme. Şu yaşadığımız kapitalist düzende şirketlere acıyanın aklından şüphe ederim, gidin amerikaya kapitalizmi kemiklerinize kadar hissedin çağırdığınız ambulansa bile 3-5k $ bayılınca. Milyar dolarlık şirket Netflix, binlerce çalışanı analisti var. Gerçekten bilmediklerini mi düşünüyorsunuz bu yeni hesap açma "açığını"? Tabiki de farkındalardı ancak bilinirliklerini arttırmak için buna değeceğini düşünüyorlardı. Kraldan fazla kralcı olmaya gerek yok. Özellikle milyar dolarlık global bir şirket için hiç yok.

Alıntıları Göster

• Netflix gay yuvasina dondu. Her filmde gay zorlamasi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

"her ay kofti maillerle sıfırdan üyelik açarak hayatını idame ettiriyorsan ikram edilen baklavayı avuçlayarak yiyen insanlara laf etmeyeceksin" Ne saçma bi benzetme. Şu yaşadığımız kapitalist düzende şirketlere acıyanın aklından şüphe ederim, gidin amerikaya kapitalizmi kemiklerinize kadar hissedin çağırdığınız ambulansa bile 3-5k $ bayılınca. Milyar dolarlık şirket Netflix, binlerce çalışanı analisti var. Gerçekten bilmediklerini mi düşünüyorsunuz bu yeni hesap açma "açığını"? Tabiki de farkındalardı ancak bilinirliklerini arttırmak için buna değeceğini düşünüyorlardı. Kraldan fazla kralcı olmaya gerek yok. Özellikle milyar dolarlık global bir şirket için hiç yok.

Alıntıları Göster
    adamdaki rahatlığa bak hırsızlığı çok güzel bir şekilde savunabiliyor.. üstüne hiç utanmadan benim aklımdan şüphe ettiğini de belirtiyor.. dünya hep mi böyleydi yoksa en pislik döneme bizmi denk geldik bilemiyorum..

• Adam kartıyla 1 ay ücretsiz alıyor. O üyelik bitiyor. Sonra o karta bağlı sanal kart oluşturup tekrar 1 ay uzatıyor. Böyle şeytanın aklına gelmeyecek hileler ile bir sürü sömüren var.

Adamlar geç bile kaldı.
  • Sadece netflix değil bedava hiç bir şey verilmemeli bu ülkede b*kunu çıkarıyoruz

• tropeus77 T kullanıcısına yanıt
    Netflix in açığı bilmesine rağmen kapatmaması bence de doğru ama bu bedava hesap açma işini meşru kılmaz. Bu bir hırsızın eve girdiğinde kendini "pencere açıktı girdim, kapatsalardı" diye savunması gibi bir şey.

Ayrıca günümüzde dijital ortamdaki çoğu içeriğin (sadece dizi-film değil) bir noktada o bahsedilen kapitalist siteme ucu dokunuyor.

Örnek vermek gerekirse; Google. Forumdaki bir çok kişi hatta herkes eminim ki bir noktada Google a ait bir servis kullanıyor. Android telefonunuzdaki yazılımın içine yüklü olarak gelen Google uygulamaları olsun, arama motoru, gmail ve daha yazmadığım bir çok şey gibi çoğunluk bunları kullanıyor. O zaman onları da kullanmayın. Kullanıyorsanız da Netflix kapitalistlerin bir şirketi onlar umrumda değil o yüzden bu açığı kullanmakta sakınca yok gibi bir tez üretmeyin çünkü kendinizi çürütüyorsunuz.

Edit: Hocam cevabın size değil alıntıladığınız arkadaşa. Onun mesajını bulamadığım için sizin üzerinizden cevap verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 5 Şubat 2020; 20:13:18 >

• Yalan yok 7-8 defa deneme süresini kullandım. Yaklaşık bir yıldır da düzenli para vererek kullanıyorum. Aylık 10 TL para değil. Zaten enpara ile kullanıyorum 15 lira iade edince 3 TL para almış oluyorum üstüne.

Netflix bana hitap etmiyor, en son ne zaman açıp izledim bilmiyorum ama babamı Türk dizilerinden kurtardı. Hiç yabancı dizi izlememiş adam Prison Break'i 20 günde bitirdi. Daha önünde Breaking Bad falan var, kıskanmıyor değilim 😀

• İyi olmuş, fuhuşflix' e erişim azalır.

• kardeşim ücretli kullanıyor da ne oluyor.. 5 para etmeyen bir platform...bir kaç kere dokundum bir daha dokunmam. bedava bile açmadım o derece
    görüntü ve ses kalitesi düşük bluraye göre.
    neredeyse 4k bir şey bulamıyorum. içerik çok az.
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    korsancı kafası böyle çalışır... 3 aylık paketi 2 ay ücretsiz verse ondan iyi yok derdiniz...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bak işine ya :) isterse 3 aylık paketi 3 yıl versin istediğim dizi zaten netflixte yok, ne yapacağım netflix i :)

• detanaoq kullanıcısına yanıt
    İşin daha komik yani ücretsiz denemesini bile kullanmadım öyle işim yok o platformla.

Mesela Spotify'a para veririm. Alternarifi yok çünkü.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.